Концерти - тема 2

• 40 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Нормалните организатори би трябвало да дават подробна информация, но българските не са такива. Подозирам, че е, за да осигурят публика на Филева, а и да могат да влязат всички, въпреки тяхната "организация".

https://festteam.bg/events/ed-sheeran-faq/#1724399526801-5f0a5a19-37d0

Вероятно ще започне около 20 ч. Има 2-ма подгряващи.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:16 от zvаnchе

# 91
Имам билети за Лени Кравиц и Ед Шийран, чакам ги с нетърпение. Благодаря за новата тема!
Охх така ме е яд, че късно научих за концерта на Ед Шийран, един от любимите ми изпълнители...дошъл ми на крака и ще го изпусна 😃 съмнява ме да има билети още
Извинете, че така се намесвам, тези дни видях пост на Фест тийм във Фейсбук, че има единични свободни билети за Ед Шийрън, ако все още Ви интересува може да проверите! 👍
Иначе аз влизам да питам има ли тук други фенове на Андреа Бочели, които като мен чакат концерта му през септември?

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:31 от florin4eto

# 92
  • Sofia
Нормалните организатори би трябвало да дават подробна информация, но българските не са такива. Подозирам, че е, за да осигурят публика на Филева, а и да могат да влязат всички, въпреки тяхната "организация".

https://festteam.bg/events/ed-sheeran-faq/#1724399526801-5f0a5a19-37d0

Вероятно ще започне около 20 ч. Има 2-ма подгряващи.

На същата страница в раздел "Кога трябва да дойда на стадиона" пише, че препоръчват най-късно в 19ч.

# 93
  • софия
Има го на първата снимка.
На същата страница в раздел "Кога трябва да дойда на стадиона" пише, че препоръчват най-късно в 19ч.

Преди 6 мин. получих това

Дори и в момента сайтът се влачи по корем и О! Изненада! Има свободни места на терен, не седящи.
Скрит текст:
Започвам да се притеснявам какво правят тези некадърници и какво ще бъде на терен, защото дъщеря ми е долу. Споменът "Индиго" постоянно ми се появява.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:59 от zvаnchе

# 94
  • София
Звънче, не без основание се притесняваш - на Лени Кравиц беше ужасно нагъчкано, точно и аз за Индиго си мислех. Видях да изнасят едно момиче от тълпата, явно й беше прилошало. След 15 мин. седене в тълпа, плътно нагъчкани като сардели, се изнесохме към бара и останахме там - така и така от хората пред нас не се виждаше Лени и гледахме екраните, та от бара се виждаха прекрасно екраните и имаше пространство.

# 95
  • Sofia
На същия сайт пише, че стоящи места не са разрешени за деца под 14г, точно по тази причина.

# 96
  • София
Е, това много не ни помага, тези от 15 до 18 не ги мислим по-малко Simple Smile.

# 97
  • софия
Тези на/над 18. не са деца на родителите си и на тях не им прилошава, не са хора, тях не могат да ги смачкат (да не дава Господ!), защото организаторите искат яко да захлебят и не ги интересува сигурността. Важното е да компенсират загуби от предишни концерти, а и "ден година храни".

Изобщо тези fastteam са отвратителни, но няма други.

# 98
  • Sofia
Е, разбира се, аз не препоръчвам да натъпчат местата, просто го споменавам, за да обърнат внимание хората с по-малки деца.
Преди много години на първия концерт в живота ми щях да припадна, а дори нямаше много хора. Просто всички се бутаха много и оттогава купувам само седящи места.

# 99
Добре де, стадионът в Букуреш е с капацитет 60 хил.души и на концерта според Ед Шийрън бяхме близо 70 хил. души. Веднъж каза 65 000, веднъж когато представи Крис Хемсуърт каза близо 70 000. Това означава, че не повече от 10 хиляди са били правостоящите. И наистина си беше доста добре. Имаше място за минаване и въобще за въздух.
В България стадионът Васил Левски е с капацитет 45 хил души. А според организаторите ще бъдат 60 хил души. Или иначе казано 15 хиляди ще бъдат правостоящи. Е как става това...?!?!

# 100
  • SF
Е, това много не ни помага, тези от 15 до 18 не ги мислим по-малко Simple Smile.

Ти и на 25 ще го мислиш, а сигурно и като стане на 30 няма да ти е все тая, но не могат да ги ограничат да купуват само седящи места.
Един ще го мислят родителите му, друг - децата му.
Правостоящите долу на терена са едни от най-скъпите места - 300 лева.

# 101
  • София
Аз съм от тези, които са винаги пред сцената дори когато това е коствало спане пред залата за да пазиш ред. Това ми е представата за концертна емоция.
Принципът е, че на терен, но не около сцената, а назад е значително по-спокойно. Винаги има струпване в близост и създава илюзия, че са продадени повече билети от възможното, но не е така.
Нито съм бил, нито съм гледал концерт на Шийрън, но не си представям толкова емоционална публика, че да се създаде опасност от струпването. Нито музиката му, нито поведението предразполагат към такива емоции. Си мисля, де.
Изгледайте видеа от миналите дати. Ако все още имате притеснения, то посъветвайте близките си просто да останат по-назад.

# 102
Здравейте, някой купувал ли е билети от Ticketswap? Малко ми е притеснено да взема от там...как става изпращането на билетите? Всичко онлайн ли е?

# 103
  • софия
Аз съм от тези, които са винаги пред сцената дори когато това е коствало спане пред залата за да пазиш ред. Това ми е представата за концертна емоция.
Принципът е, че на терен, но не около сцената, а назад е значително по-спокойно. Винаги има струпване в близост и създава илюзия, че са продадени повече билети от възможното, но не е така.
Нито съм бил, нито съм гледал концерт на Шийрън, но не си представям толкова емоционална публика, че да се създаде опасност от струпването. Нито музиката му, нито поведението предразполагат към такива емоции. Си мисля, де.
Изгледайте видеа от миналите дати. Ако все още имате притеснения, то посъветвайте близките си просто да останат по-назад.
Не става въпрос за това какво прави публиката, а каква е отговорността и организацията на организатора.
Не знам кое не стана ясно. Няма нужда да гледам каквито и да било видеа. Ходим на достатъчно концерти и това, което е тук като "организация" никъде другаде го няма. Наясно съм какво е на ограда, на терен, седящи места. Да не говорим за част от публиката. Мит е, че българите са добри.

Все едно да ми кажете "Карай си в твоето платно, спазвай си правилата и всичко е наред." Наред е дотолкова доколкото отговаряш за собствените си действия, но не отговаряш за тези на някой малоумен, който кара друсан и пиян по твоя път.

И не ми казвайте "Като се притесняваш, не ходи!" Плащайки билет имаш право да изискваш да има осигурена сигурност и организация. Децата пред "Индиго" не бяха премазани, защото са били твърде емоционални.
Откакто е обявена датата за концерта не са спрели да продават билети на терен.

# 104
  • SF
За съжаление рядко идва голяма звезда в България като част от световното си турне и нямаме много опит в организирането им. Публиката също не е "дресирана".
Все пак има вече доста събития и някои от тях протичат доста стегнато. Винаги има полиция и се наема допълнителна охрана.

Общи условия

Активация на акаунт