Концерти - тема 2

• 41 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Вчера по ФМ + докато шофирах слушах интервю с Графа - и той ще прави концерт в Арена София, но с 360° сцена.
13ти ноември 2025та.

# 661
Концерта беше много добре и си заслужаваше шоуто.
Организацията беше зле и не разбрахме защо ни пуснаха по-късно като вече беше почнал концерта.
Много несериозно отношение на организаторите.

# 662
Организацията беше зле и не разбрахме защо ни пуснаха по-късно като вече беше почнал концерта.

Говорите за концерта на Рийо, нали?
Ако да, към колко приключи?
#BGMлоялнапрограма

# 663
22.30 часа
Рийо обяви последно изпълнение малко преди 21.50 ч., някои хора избързаха да си тръгнат, но най-хубавата за мен част беше след това.

Концертът започна точно в 19.30 часа. Влизащи имаше и след 20.00 часа, дори самият Рийо се подразни, защото го коментира.

# 664

Говорите за концерта на Рийо, нали?
Ако да, към колко приключи?
#BGMлоялнапрограма

Визирам в зала 1 на Ндк концерта на Symphonic rock orchestra.
Влезнахме след началото на концерта заради това, че не ни пуснаха навреме.

# 665
Уф, довечера сме на Енигма в НДК. Дано да им е по-добра организацията!
Скрит текст:
Последния път, на Нотр Дам имаше някакви реорганизации с местата и трябваше от 2 балкон да тичаме до партера и буквално в последния момент успяхме да влезем.

# 666
  • София

При мен от 5 билета, три бяха с Х все едно са вече ползвани, другите 2, които бяха и в други хора освен в мен, и те влезнаха 30 сек по-рано бяха немаркирани. Бях в шок, но момчето ни пусна и каза "нали си имате места".

Разбирам че е натоварен трафика, но покрай нас поне 10-15 човека влизаха до 20 часа.

# 667
А самият концерт хареса ли ви?

# 668
Да дам и аз отзив за концерта на Рийо снощи Simple Smile
С една дума - разкош!
Разбира се и при нас имаше закъснели, което не му се понрави и интелигентно ги накара да разберат; (ако имат някой под шапката, вярвам, че това ще им е било последното закъснение за постановка/концерт/събитие)
Нямаше проблем с организацията, по отношение на влизане и настаняване - само с изнасянато от паркинга, което се случва на всеки концерт там.
#BGMлоялнапрограма

# 669
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
С дъщеря ми обичаме да ходим на концерти и имаме близък вкус за музика (почти!).
Тааадаам, взехме си билети за концерта на The weeknd през август. 
Ще се разбием Smiley

# 670
  • Sofia
Къде има концерт?

# 671
  • София
САЩ и Канада - от 9 май до 3 септември.
Градовете можеш да видиш тук : https://en.wikipedia.org/wiki/After_Hours_til_Dawn_Tour в секция Shows

# 672
# 673
# 674

Гледах го преди 3г в НДК - готин е и прави хубаво шоу.
#BGMлоялнапрограма

Общи условия

Активация на акаунт