Концерти - тема 2

• 40 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Еха. Минаха ми някакви бегли помисли да погледна билетите за Енрике, но бързичко ме разубедихте Simple Smile Не следя творчеството му през последните години, но преди имаше нелоши хитове.

Да питам за утрешния концерт на Годсмак. На билетите пише 19 часа. Вчера или миналия ден ми се мерна някаква информация, че Годсмак ще излязат в 21, преди тях в 18 едната група и другата около 19:30. Сега не откривам нищо, чак се чудя привидяло ли ми се е. На някой друг да му се е привидяло нещо подобно или просто аз съм се объркала стабилно? Simple Smile

# 691
От сайта на арената:

Програма за концерта на GODSMACK, P.O.D. и DROWNING POOL, 22 март 2025-а, зала „Арена 8888 София“.

Вече е ясен и графикът за провеждане на концерта:
17:30 Врати
19:00 Drowning Pool
19:45 P.O.D.
21:00 Godsmack

# 692
Благодаря!

# 693
Най-скапаният концерт, на който съм била някога е на Енрике.
Закъсня, дойде пиян, пя толкова фалшиво, че ми стана лошо.
Сякаш и дрогиран. Повече се натиска с танцьорките, отколкото да пее. Концертът изнесоха беквокалите, той само им пречеше фалшиво.

# 694
  • София
От първо лице знам, че Енрике е бил яко друсан и е свестяван в болница. Затова и закъснял толкова за концерта. Кофти. Дано сега е по-добре.

# 695
Това е несериозно да ходиш на концерт на някакъв наркоман и пияница закъсняващ, неможещ да пее и задяваш се с адреналинките на сцената.
Такива "музиканти" като него го правят защото хората си затварят очите за изцепките му и продължават да го посещават.

# 696
От носталгични чуства може би, Енрике беше доста популярен преди около 25 години.

# 697
  • София
https://www.eventim.bg/bg/bileti/tarja-turunen-i-marko-hietala-v … 645589/event.html
Марко и Таря с концерт във Варна!
Ще бъдем по морето по това време, чудя се още! Дъщеря ми е фен на Найтуиш, ама май повече от периода с Флор...

# 698
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ох, Енрике. Любовта на тийн годините ми.
Нямаше песен,която да не знам,чаках албумите му с нетърпение. Тогава касетки. Smile
Купих си речник и с него превеждах думи и мечтата ми беше да живея в Мадрид.

Нищо от това не се случи,разбира се,но всеки път като чуя негова песен или неговото име,буди у мен лека усмивка по отминалите времена на момичето у мен.

Наистина песните му нямат нищо общо с тези от края на 90те и 2000-та.Сега всичко е регетон и яко латино парти.
Той тук няма как да пробие с "лигави" любовни парчета,докато данс латино е мега популярно.
Живее си тихо и кротко с Ана в Маями и така.
За алкохола съм чувала,че си пийва, да.

J Balvin,кога ще е в София?

# 699
https://www.eventim.bg/bg/bileti/tarja-turunen-i-marko-hietala-v … 645589/event.html
Марко и Таря с концерт във Варна!
Ще бъдем по морето по това време, чудя се още! Дъщеря ми е фен на Найтуиш, ама май повече от периода с Флор...

Бяхме и на Найтуиш с Флор, след близо година и на  Таря и Марко. Флор ми е голяма слабост и концерта беше покъртителен, но си заслужава да се чуят и видят и Таря и Марко. Исках да кажа, че препоръчвам.

# 700
Болна тема... Флор ще идва на Мидалидаре това лято. С нейната си соло програма де, но тя и на мен ми е голяма слабост, знам че няма да мога да отида и много, много ме е яд. Аз съм й фен от преди да отиде в Найтуиш така че каквото и да ми изпее, за мен все е хубаво Grinning

# 701
Енрике винаги ми е бил един от най-противните певци. Пеенето му е лигаво и винаги е бил под сянката на баща си. Мнението ми е на тийн живяла в Мадрид в ерата, когато започна той да чурулика покрай татко си. Joy
Историята на Шакира също си я спомням. Само че Шакира имаше голям врат - Глория и Емилио Естефан. Simple Smile

# 702
  • Sofia
От вас разбрах, че Брайън Адамс отново ще идва в България. Предния път не успях да отида, тъй като имах ангажимент, сега пък разбрах, че ще идва чак след като са свършили всички билети. Явно не ми е писано да отида на негов концерт. Grin

На сайта му има обявени концерти и в Скопие и Белград. Може да погледнете за билети там.

# 703

На 1 юли 2025 г. в Арена София /Столичен колодрум/ една от най-влиятелните фигури на съвременната музикална сцена ще представи шоу, което съчетава най-доброто от латино ритмите, urban звученето и клубната енергия. Лято 2025 обещава да бъде още по-горещо със саундтрака на горещата колумбийска звезда J Balvin.[/]

# 704
  • София

На 1 юли 2025 г. в Арена София /Столичен колодрум/ една от най-влиятелните фигури на съвременната музикална сцена ще представи шоу, което съчетава най-доброто от латино ритмите, urban звученето и клубната енергия. Лято 2025 обещава да бъде още по-горещо със саундтрака на горещата колумбийска звезда J Balvin.[/]

Ето и от къде могат да се вземат билети и оставаща наличност.

https://festteam.bg/eventer/j-balvin-sofia-solid/

Не ги знаех тези подробности за Енрике, но не ме и изненадват.

Общи условия

Активация на акаунт