пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 44 117
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Кой ти предлага и какво точно - ти чете ли текста за това, което струвало 20 лева огторе?
Да,прочетох го. От Емаг ми предлагат удължена гаранция,нали съм го написала.

# 496
Да знаеш че КЗП не се занимава с нея. Ако ти откажат или те въртят от Емаг..няма на кого да се жалиш!

Прочете ли какво включва?

# 497
# 498
Може да провериш в сайта на Филипс дали ако регистрираш там продукта, не получаваш също удължена.
https://www.philips.bg/myphilips/register-your-product

# 499
Здравейте,поръчах си кабел за парктроник за E-classa през декември.Мотаха ме 3 седмици,накрая така и не получих артикула си,който уж не бил наличен.Върнаха ми парите,а “продавача”пусна отново артикула и тк ми трябваше го поръчах отново.
Поръчката се бавеше,а аз проверих,че фирмата продавач е несъшествуваща и когато се свързах с emag за да им кажа,че ще ги съдя,пратката пристигна на следващия ден.
Отварям я и вътре вместо кабела,който поръчах за 65лв има дамски колан на стойност не повече от $1.
Бясна съм,защото вече нямам време да поръчвам от никъде и трябва да взема такъв за 400лв за да си сглобя колата.
Прочетох няколко от последните мнения,че КЗП не се занимава с тях и изобщо искам да знам някой имал ли е вземане даване с тях по съдебен ред?
Благодаря на всички .
Пускам снимки на артикулите

# 500
Здравейте,поръчах си кабел за парктроник за E-classa през декември.Мотаха ме 3 седмици,накрая така и не получих артикула си,който уж не бил наличен.Върнаха ми парите,а “продавача”пусна отново артикула и тк ми трябваше го поръчах отново.
Поръчката се бавеше,а аз проверих,че фирмата продавач е несъшествуваща и когато се свързах с emag за да им кажа,че ще ги съдя,пратката пристигна на следващия ден.
Отварям я и вътре вместо кабела,който поръчах за 65лв има дамски колан на стойност не повече от $1.
Бясна съм,защото вече нямам време да поръчвам от никъде и трябва да взема такъв за 400лв за да си сглобя колата.
Прочетох няколко от последните мнения,че КЗП не се занимава с тях и изобщо искам да знам някой имал ли е вземане даване с тях по съдебен ред?
Благодаря на всички .
Пускам снимки на артикулите
До съд не съм стигала с тях за щастие, но можете да поръчате от Амазон. Поне са коректни и биха Ви обезщетили веднага и за поръчка направена към външен търговец ползващ тяхната платформа за продажба. Шансът да Ви измамят е в пъти по-малък.

# 501
Благодаря ти от ❤!Поръчах го и си спесих 400лв ,които да дам на Мерцедес.
Надявам се някога да мога да ти върна жеста🎁

# 502
Благодаря ти от ❤!Поръчах го и си спесих 400лв ,които да дам на Мерцедес.
Надявам се някога да мога да ти върна жеста🎁
Пожелавам всичко да е наред този път Simple Smile !

# 503
  • София
Здравейте! Имам следния казус. Поръчах и за жалост предплатих 3 продукта от външен търговец (полски магазин HOMLA PL) . Поръчани са на 20.12.24 и трябваше на 26.12.24 да пристигнат. До момента не съм ги получила, като статусът стои на етап "подготвени за доставка" на 23.12.24
и от тогава няма движение. В акаунта си имам само фактура, но без товарителница. Многократно си писах с няколко служители в чата и те твърдят, че продуктите са изпратени от външния търговец и ми предоставиха товарителницата в последствие. Там пише, че поръчката още не е взета от доставчика все едно е още у него. Звънях на Сеймдей , казаха че въобще пратка с такъв номер не е идвала в техния склад в София. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Какво мога да направя в този случай? Дали биха ми върнали парите в крайна сметка? Благодаря предварително.

# 504
Здравейте! Имам следния казус. Поръчах и за жалост предплатих 3 продукта от външен търговец (полски магазин HOMLA PL) . Поръчани са на 20.12.24 и трябваше на 26.12.24 да пристигнат. До момента не съм ги получила, като статусът стои на етап "подготвени за доставка" на 23.12.24
и от тогава няма движение. В акаунта си имам само фактура, но без товарителница. Многократно си писах с няколко служители в чата и те твърдят, че продуктите са изпратени от външния търговец и ми предоставиха товарителницата в последствие. Там пише, че поръчката още не е взета от доставчика все едно е още у него. Звънях на Сеймдей , казаха че въобще пратка с такъв номер не е идвала в техния склад в София. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Какво мога да направя в този случай? Дали биха ми върнали парите в крайна сметка? Благодаря предварително.
КЗП сигнал, жалба на имейла на Емаг от предните страници, поръчката с фактура и товарителница изпращате и на банката за оспорване на транзакцията.

# 505
Имах такъв казус с чорапи от външен търговец. Писах му...не отговори.
Писах на емаг...около 10 пъти, всеки ден...докато се размърдат и се свържат те с търговеца. Разгеле...накрая чорапите дойдоха.
Но аз НЕ предплащам...беше с НП поръчката ми.

# 506
Здравейте, бихте ли ме ориентирали как да се свържа със човек оператор? Бих искала да попитам дали е възможно да ми доставят поръчка по-рано от обявената дата, защото е за подарък. Благодаря!

# 507
Здравейте! Имам поръчан продукт, който съм закупила с персонален код за намаление. Въпросът ми е - ако върна продукта ще ми възстановят ли кода или не?

# 508
Въпросът ми е - ако върна продукта ще ми възстановят ли кода или не?
Не.

# 509
Здравейте! Имам поръчан продукт, който съм закупила с персонален код за намаление. Въпросът ми е - ако върна продукта ще ми възстановят ли кода или не?
Зависи от кода. Откъде го имаш?

Общи условия

Активация на акаунт