пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 43 982
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Може, да, но след доста изчакване и въртене в омагьосан кръг от въпроси, докато не реши ИИ да ви свърже.

И мой отрицателен отзив не беше публикуван, но много бързо се свързаха с мен и ми пратиха куриер, за да им върна продукта, който не работеше добре.

# 646
А дали непосредствено след като се направи поръчката звънят, защото аз поръчах в понеделник, днес е четвъртък и още никой не ми се е обадил…
На мен ми се обадиха до час от поръчката, това беше в петък. Уж всичко точно, пратиха ми номера на кредита, остатък и т.н., обаче още си чакам договора да ми пратят, поръчката ми "чака плащане". Звънях да питам, уж до ден-два ще е готово всичко. Но мисля да откажа поръчката и да не се занимавам с глупостите им. За ПБ лични финанси става дума 🤦🏼‍♀️

# 647
В сайта им са добавили и цената в евро и малко странно изглежда, ама нали ще трябва да свикваме.
И една оферта за дамите
https://www.emag.bg/prevryzki-libresse-ultra-normal-10-10-br-731 … ng_1022318403_1_1

# 648
А аз от декември чакам да ми вземат стъкло чистачката за ремонт. Получих потвърждение от сайта, после инструкции как да подготвя уреда и че ще дойдат да го вземат на конкретна дата. Минаха повече от три месеца. Писах мейли, опитах да се разбера с чат бота - нищо.
Очаквах да ми откажат ремонт, защото проблемът е, че уредът не се зарежда, а обичайно батерията не се обхваща от гаранцията. Но приеха заявката.
Гаранцията вече изтече... Какво да правя?

# 649
От външен търговец ли е купен или от емаг?

# 650
От емаг. Преди 2 години. Одобрението за приемане за сервиз дойде от Depanero team - eMAG service partner.

# 651
Тогава влез в сайта на депанеро и въведи имйл или телефон плюс номера на заявката си.
Така съм проверявала и двата пъти развитието на двете ми заявки, които все в Депанеро отиваха ...

https://www.depanero.ro/

# 652
Много благодаря! Златна си! Hug

# 653
Какво излезе...

Иначе на депанеро и имейли съм им писала, отговарят хората бързо.
...бях ги питала за монитора нещо си тогава, ще му сменят ли нещо или ще ми връщат парите, те отговориха че го пратили в официалния сервиз на марката...

# 654
Излезе, че ще ми я вземат на 6 ян Joy
Писах им мейл. Чакам отговор.

# 655
Хмм..нещо по трасето инфото се е загубило. При мен еконт идваха и двата пъти...явно към тях не е подадена заявка. Странно...

Пробвай с човек да се свържеш в чата на емаг....разцъкай.
На раздел статус на рекламация например....

Ето...свързва те с човек..но утре в 9ч пробвай.

# 656
Здравейте. Преди седмица пристигна пералня, която поръчах от Emag, оказа се че има проблем и изпратиха техник, който да я “оправи”. За съжаление проблема се оказа по-сериозен от това, което предполагаше и техника и се налага да се чакат части, които биха пристигнали след 2-3 седмици. Свързах се с Emag (по имейл) и написах, че искам да върна пералнята предвид всичко. Попълних формуляр за връщане и очаквам куриер да дойде, за да я вземе.
Притеснението ми е свързано с това, че кашонът от пералнята е изхвърлен, защото не очаквах да се стигне до тук, а и при отварянето му, трябваше да се скъса. В сайта им е написано, че при връщане на продукт, той трябва да бъде опакован в опаковката, с която е получен. Какво мога да направя, за да не ми откажат връщането? Някой връщал ли е пералня скоро?

# 657
  • Mostly in my mind
В сайта им са добавили и цената в евро и малко странно изглежда, ама нали ще трябва да свикваме.
И на мен ми направи впечатление...

# 658
  • София
Ако /върна в 14дневен срок/ продукт" Предлаган и с доставка от: eMAG", доставен със Sameday...
-трябва ли да се заплаща транспорта?

# 659
  • София
Ако /върна в 14дневен срок/ продукт" Предлаган и с доставка от: eMAG", доставен със Sameday...
-трябва ли да се заплаща транспорта?
Не. Връщала съм често продукти от "Мода". Безплатно е. Не знам как стои въпроса с едрогабаритните неща като бяла техника или подобни.

Общи условия

Активация на акаунт