пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 43 958
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, ако се поръча нещо от Емаг с ваучер ако ваучера е на стойност 20 лв. а цената на артикула е 15 лв. да речем остатъка от 5 лв. покрива ли част от цената за доставката?

# 661
  • Пловдив
Здравейте, ако се поръча нещо от Емаг с ваучер ако ваучера е на стойност 20 лв. а цената на артикула е 15 лв. да речем остатъка от 5 лв. покрива ли част от цената за доставката?
Да.

# 662
Последно пазарувах от сайта преди 2 седмици и платих с карта. Сега правя нова поръчка, но не мога да платя както обикновено, а излиза вариант за плащане само на място при получаване на доставката. Разбира се, има такса за обработка на плащането. Такива ли ще бъдат вече правилата за пазаруване, струва ми се абсурдно в такъв голям сайт да не може да се плати онлайн веднага при поръчка?

# 663
Това май зависи от търговеца. Аз скоро поръчвах чаша за подарък и също не ми даваше опцията за плащане с карта. Обаче таксата беше лев и нещо при мен.

# 664
От външни търговци е така. Някои не дават да се плати при пускане на поръчката, а на място при получаване на поръчката.

# 665
  • Mostly in my mind
Какво се случва с цените....това кафе съм го взимала на 13 лв

# 666
Цената на кафето и какаото се вдигна в глобален план, не само в емаг.

# 667
Външните търговци редовно пускат продукти на подобни абсурдни цени. Или нещо са сбъркали цената, или пробват дали някой ще се излъже да го поръча..

# 668
  • София
Външните търговци редовно пускат продукти на подобни абсурдни цени. Или нещо са сбъркали цената, или пробват дали някой ще се излъже да го поръча..
Веднъж за малко да се прекарам по същата причина. Гледах котешки консерви стекче от 6 броя с доставчик Емаг. Имаше примерно с пиле и с риба. Изведнъж от някъде ми изскочи предложение за телешко на същата цена. Без много да гледам го сложих в кошницата. И хубаво, че ми се увеличи цената на доставката и се вгледах по-добре. Беше от външен доставчик и цената беше за 1 бр. консерва, а не за стек от 6 броя. Joy 6 пъти по-скъпо. Joy

# 669
  • Mostly in my mind
Цената на кафето и какаото се вдигна в глобален план, не само в емаг.
Това е така, да. Но предната цената от 13 лв беше, когато кафето си беше отново увеличено в глобален план.
Просто вече прекаляват с тия цени. Това е истината.

# 670
Наскоро си поръчах кейс за телефон в бледо розов цвят, като имаше наличен избор от няколко други цвята. Калъфчето пристигна бързо и безпроблемно, въпреки че идваше от румънски магазин. Миналата седмица реших да си взема и още един цвят за лятото, от съвсем същия артикул, просто друг цвят. Изведнъж се оказа, че той бил предлаган от МД СМАРТ - българска фирма в Шумен.
Как така един и същ вид калъф се предлага от различни фирми, въпреки че се води под същия номер артикул?
Иронията е, че румънците го пратиха бързо и безпроблемно за 2 дни, а българската фирма мина цяла седмица и още чакам. Единствената информация е, че на 14.05 е подготвен за изпращане и до там.
 Писах на два пъти в емаг чата, след като говорих с 2 различни консултанта (без да броя и робота Ема), разгеле днес получих някаква информация - до 2-3 дни щяла съм да го получа... Няма обяснение за забавянето.
Самите МД СМАРТ не могат да бъдат открити на посочения телефон, все е изключен.
На всичкото отгоре, EASYBOX адреса, който ми беше най-удобен, защото беше съвсем близо до нас, изведнъж изчезна от опциите за избор - въпреки че кутиите са си там. Не разбирам защо всичко се усложнява без причина! TriumphTriumph

# 671
  • София
На всичкото отгоре, EASYBOX адреса, който ми беше най-удобен, защото беше съвсем близо до нас, изведнъж изчезна от опциите за избор - въпреки че кутиите са си там. Не разбирам защо всичко се усложнява без причина! TriumphTriumph
Според мен изчезва, когато всички шкафчета са запълнени. След 2-3 дни пак ще го има като вариант.

# 672
Специално от МД Смарт не е желателно да се поръчва нищо, тук има доста коментари за тях - https://www.bg-mamma.com/?topic=1300149
От румънски търговци и аз поръчвам дребни неща и си идват доста бързо.

# 673
Специално от МД Смарт не е желателно да се поръчва нищо, тук има доста коментари за тях - https://www.bg-mamma.com/?topic=1300149

Продължавам да разбирам защо... След като уж най-сетне я пуснаха тази пратка, която идва от Шумен към Бургас...днес сутринта гледам, че се намира в ХЪБ в София..А сега, де! Не знам вече...Dizzy Face

# 674

Продължавам да разбирам защо... След като уж най-сетне я пуснаха тази пратка, която идва от Шумен към Бургас...днес сутринта гледам, че се намира в ХЪБ в София..А сега, де! Не знам вече...Dizzy Face
Може да имат там склад. Не е задължително фирмата като е шуменска и от Шумен да изпращат.

Общи условия

Активация на акаунт