Къде в Русе - 14

• 24 662
  • 473
  •   1
Отговори
# 435
Преди много години купих моята рокля от един магазин на втория етаж в ЕВАС. Освен наличните модели за проба, имаха и каталог. Също е удобен начин за поръчка, понеже кройките на официалните рокли са няколко вида: форма А, русалка, с обръчи, права прилепнала , разкроена и т.н. и веднъж уточнена коя кройка пасва на фигурата, спокойно може да се избере от каталога конкретен модел. Проверете дали магазинът все още работи.

# 436
И моята е оттам. Дори жената ми направи и корекции
Но това беше преди 15 години

# 437
Здравейте
Някой има ли контакт на д-р галина георгиева, акушер генеколог
Ако може телефон и къде преглежда

# 438
Здравейте
Някой има ли контакт на д-р галина георгиева, акушер генеколог
Ако може телефон и къде преглежда
Здравейте, кабинетът е на бул. "Цар Освободител" 84, входът е след магазина за вино, първи етаж, в ляво. Вчера бях там, на вратата има телефон и график за месеца, но за съжаление не го записах.

# 439
Благодаря ви

# 440
  • русе
Къде продават лешников тахан?

# 441
На общинския пазар има голям магазин с ядки, насипни храни и тахани. Имат на Вики нътс, които са с изчистен състав.

# 442
Те са два магазина. Единият е по голям,на него продават двама братя. От там по едно време купувах кафе,но в последно време каквото и да купя има странен дъх. Стоката е турска. Сега пазарувам от едно магазинче в тунела срещу тоалетната.Каквото съм купила е много добро.

# 443
Къде продават лешников тахан?

Магазин Хора от народа
Паркинга зад Американското пазарче, до Пицария Уно

# 444
Здравейте, откъде мога да закупя голяма чанта за тоалетни принадлежности? Искам да събирам шампоани, душ гелове ( не искам малък несесер за гримове). Подобна на тази от снимката

# 445
В Джъмбо гледахте ли? Там имаше голям подобен избор

# 446
В Джъмбо гледахте ли? Там имаше голям подобен избор
За съжаление съм без кола, та Джъмбо не ми е опция. Мислех да проверя днес в China city и в магазин Теди.

# 447
Ако не намерите на другите има автобус до Джъмбо!

# 448
Чантата от снимката се продава в Shein или AliExpress. Имам 2 от същия модел, но по-малки - с хоризонтално и вертикално разположена дръжка. Продуктът е с чудесно качество и изглежда идентично на снимката. Поръчвай смело.

# 449
След отминалия фестивал на тортата Гараш знаете ли къде в Русе предлагат това сладкарско чудо - торта Гараш, като асортимент в ресторант, сладкарница или магазин?

Общи условия

Активация на акаунт