Къде в Русе - 14

• 29 007
  • 552
  •   1
Отговори
# 495
Моя приятелка проби ушите на дъщеря си при УНГ д-р Силвия Георгиева

# 496
  • русе
Да сте срещали някъде такива коледни бастунчета или е рано за тях?

# 497
  • МАРС
Лидъл

# 498
Да сте срещали някъде такива коледни бастунчета или е рано за тях?
Джъмбо

# 499
Аз също пробих на малката ушите в Дружбите

# 500
За Кокедните захарни бастунчета - на нормални цени има в Джъмбо и в Куинс.
На коледния базар малко не познават парите за тях. Скъпи са.

# 501
Не зная уместно ли е да питам тук, но в темата за лекарите в Русе отдавна не е писано.
Бихте ли препоръчали добър невролог освен д-р Лисичков и д-р Грозев.
Имате ли мнение за д-р Елка Станчева?

# 502
Майка ми ходи при нея и е доволна.

# 503
Д-р Анна Руменова е добра, но пред кабинета винаги е пълно с народ както с часове така и без. Всеки напира и това я изнервя, което пък води до непълноценен преглед. Така, че ако решите да я посетите съветвам да се запише един от първите часове за деня.

# 504
Аз наскоро ходих при Емилия Дамянова и останах много доволна. Подробно събира анамнезата и обяснява всичко детайлно. Била съм и при Анна Руменова, ама там е голям проблем с часовете и опашките

# 505
Някой купувал ли е отоплителни пилети от Гюргево / или близки градове в Румъния? Търся тон- тон и нещо, ще съм благодарна за идеи за фирми , може и тукашни , разбира се.

# 506
Аз наскоро ходих при Емилия Дамянова и останах много доволна. Подробно събира анамнезата и обяснява всичко детайлно. Била съм и при Анна Руменова, ама там е голям проблем с часовете и опашките
    Преди две години ходих при Емилия Дамянова. Не съм доволна, първо по време на прегледа влезе нейна позната говориха си, след това дойде и лекуващият лекар на въпросната позната. Водиха се в мое присъствие лични разговори и естествено моя преглед беше неглижиран.

# 507
  • русе
Здравейте, откъде мога да си купя такава мъжка червена гривна? Благодаря

# 508
Провери в църквите, където продават свещи - там понякога ги има.

# 509
  • русе
Освен в турски магазин , откъде мога да си купя кадаиф в Билла, Лидл продават ли?

Общи условия

Активация на акаунт