Въпроси за банки и банкови такси - 2

• 47 432
  • 816
  •   1
Отговори
# 210
Мога ли да изтегля пари в брой от кредитна карта?

# 211
  • София
да, само че има високи такси.

# 212
В съвсем краен случай. Таксите започват от 5-10 лева + процент от изтеглената сума, а върху изтеглената сума веднага започва да тече лихва, за теглене на банкомат няма гратисен период.

# 213
…а върху изтеглената сума веднага започва да тече лихва, за теглене на банкомат няма гратисен период.
Не за всички банки това, че няма гратисен период - например в ПИБ има.

# 214
Вече около 3-4 години ползвам уолета на Пощенска банка (OneWallet) и съм мега доволна. Ползвам го и на часовника си, което е още по-лесно.

# 215
Разочарована съм от ОББ плащане с телефон. Не мога да си добавя картата. Искам да сменя банката. Някой знае ли коя банка е с малки такси и предлагат услугата плащане с телефон?

# 216
Няма идеална банка, всяка от банките в някакъв момент има проблеми, все има нещо, което  е криво.

Защо не отидеш в някой клон и да видиш какъв е проблема с добавянето.

# 217
За този ОББ app съм толкова разочарована, че нямам думи!

За плащания към НАП, и някои други сайтова (много малко такива)
Ми иска допълнително да си инсталирам DigiPay, после Още някаква връзка  нещо като апликейшън трябва да направя със тъпата банка. Опитах се да направя тази инсталация поне 100 пъти и не успях!!!

На предишният тел бях успяла - бях инсталирала само DigiPay, май беше мн по-лесно. От Обб  ми кзаха да го деинсталирам от стария тел, и инсталирам на новия, за да мога да използвам. Но аз не успях!

Значи Ш*** им ОББ App , който толкова хвалят, не е  достатъчен, за да направи едно плащане за някои сайтове????? И трябва да инсталирам други App-ta ?????? Защо по дяволите? И не мога да си плащам дигитално осигуровките ...

# 218
Няма идеална банка, всяка от банките в някакъв момент има проблеми, все има нещо, което  е криво.

Отидох и нищо. Да отида в друг ден. Смешници.

# 219
В това ОББ след един ъпдейт (подобряване) пак на този APP , не ми работеше програмата. Звънях и ми вдигна един неадекватен оператор, който явно тепърва го обучаваха. Обяснавах му 5 минути, че не мога да си влезна в апп-то, той постояно повтаряше , че явно не си помня паролата... ядосах се и му затворих.
Явно ъпдейта е протекъл по-дълго от обявеното време, защото се оправи сам с ден или два по-късно. С моята парола си влезнах.
И аз искам да я сменя тая банка .

# 220

Не е точно така!
Аз примерно няма да заменя банката на която ми е картата и приложението.
Винаги правят ъпдейти ,съобразяват се с това ,кое се използва като услуга и се добавя. Защитата им е на едно от най-високите нива. За да изтегли някой пари от картата ,първо трябва да мине през тяхната защита ,после през твоята. Ако дори и една стотинка се тегли ,излиза съобщение на екрана на телефона за да потвърдиш.
Има опция блокиране на картата и от блокиране от самото приложение.
Има и още много допълнителни "екстри" ,които мисля ,че всяка една банка трябва да предлага.

# 221
И коя е тази банка?

# 222
УниКредит Булбанк. Имам приложението от години и са го развили много от тогава.
Имах една колежка ,която и издърпаха пари от картата без да разбере и то не малка сума ,при положение ,че има приложение. Ако не бъркам беше ДСК.

# 223
И от мен глас за УниКредит. Ползвам ги година горе долу и съм доволна.

# 224
Използвам приложението от горе-долу 5 години ,не помня точно.
Но още в самото начало ми направиха впечатление ,че са с няколко защити ,което е много добре. А най-големите плюсове са ,че при всяко теглене или постъпване ,получавам съобщения от приложението.
И друг плюс ,който се сещам е ,че може да се обновяват личните данни през него без да се налага да се ходи до банката. Както и да се подават документи за кредити и всякакви такива. Плюсовете са много.

Общи условия

Активация на акаунт