Въпроси за банки и банкови такси - 2

• 45 747
  • 777
  •   1
Отговори
# 720
ДСК работи днес, но не мога да си проследя минали плащания, защото , видиш ли, били в лв.

Револют имаха предупреждение за това. Свалих си извлечение за всички транзакции, преди миграцията.

# 721
Смарт е заменен от мобайл. Може би вече няма да работи старата версия.
Редактирам, сега опитах Смарт на стария ми телефон и ми излезе това.

# 722
През ДСК директ ми даде възможност да сменя валутата в лв. за периода преди миграцията.

# 723
  • София
При мен Фибанк вчера беше с орязани функции, днес получих известие от тях, че вече всичко е обновено и всичко изглежда както преди.

# 724
Има и по-зле. Инвестбанк чак до утре няма да имат банкиране.

# 725
Ами и DBANK и тяхното (аз ползвам само онлайн) банкиране и то пасивно, не работи. Уж пише че на 03.01. ще работи. НЕ че ми трябва, но да видя как са ми са се превалутирали депозитите, дали всичко е наред. ...

# 726
  • Бургас
На дск може да се използва и старото приложение.влизам си без проблем.

# 727
При мен мобилното приложение на ОББ работеше още на 01.01 в късния следобед (само следя движението по сметката).
От вчера и ДСК директ работи. По-късно вече виждах и битовите сметки.

Дидичка, благодаря за споделеното. Ще пробвам да сменя валутата във фирмената сметка, че ще ми трябват извлечения за декември за счетоводството.

Между другото от лятото по личните сметки нямаме месечна такса. 😊 По сметките се  превежда заплата, плаща се с директен дебит една битова сметка. Макар че превода на заплата и директния дебит не са от сега.

# 728
Появиха се опциите за закриване, преди това никога не съм ги забелязвала.

В ПИБ рядко имам движение и се чудя да държа ли разплащателната сметка с карта. 30 лв. на година ми струва, тя ми е резервната сметка. Депозитите ще си останат. Ако я закрия онлайн, трябва ли да ида до офис да върна дебитната карта?

# 729
Щом има издадена карта към сметка, не би трябвало да позволи закриване. Първо в клон за закриване на картата и след 30 дни - и за закриване на сметката, поне преди беше така.

# 730
И аз така знам. Картатя я режат в офис.

# 731
Когато изтече срока на картата какви са стъпките за смяна с нова карта ?

# 732
Мерси, момичета.
Като тръгна да закривам, ми отваря долния прозорец, изрязала съм имената си и сметката, по която ми предлага да преведа остатъка (като опция дава депозитните сметки, да си избера). Няма да натискам "потвърди", исках да визуализирам какво ми позволява да направя. Дали ще го приеме, ще се разбере някой ден (евентуално). Засега ще я задържа, може би ще я ползвам да ми изплащат cashback от Tipli по нея.

# 733
Когато изтече срока на картата какви са стъпките за смяна с нова карта ?

По принцип банката ти я преиздава безплатно, трябва да видиш в кой клон ще се получи, някои по куриер ги изпращат.

# 734
Здравейте, знаете ли какви са таксите при теглене на евро от банкомат в Италия?
Имам карти на ТБИ, Дск и ЦКБ.

Общи условия

Активация на акаунт