Книгите със списание Журнал - тема 3

• 28 819
  • 213
  •   1
Отговори
# 195
Различни криминални случай, но общи главни герои. За да се проследи развитието на героите е хубаво да се четат последователно.

# 196
13 ноември

Белязан както отвън, така и отвътре сър Алистър Монро живее като отшелник в замъка си, откакто се е завърнал от колониите. Но когато мистериозна красавица пристига на прага му, потисканите с години страсти, започват да се пробуждат. Бягството от минали грешки е отвело легендарната красавица Хелън Фицуилям от лукса на висшето общество до порутен шотландски замък... и работа като икономка. Решена да започне нов живот, тя няма да позволи домакинските задължения или един недодялан мърморко да я разколебаят.
Под красивата фасада на Хелън Алистър открива смела и чувствена жена. Жена, която не се страхува нито от неговата грубост, нито от неговите белези. Но точно когато започва да вярва в истинската любов, тайното минало на Хелън заплашва да ги раздели. Сега и Звярът, и Красавицата трябва да се борят за едно нещо, което никой от тях не е вярвал, че може да открие – щастливият край.

# 197
20 ноември

Според полицията, смъртта на дъщеря му е била просто инцидент, но Пиърс Куинси няма да се спре пред нищо, за да разкрие истината, дори единственият му съюзник да е
бившата полицайка Рейни Конър. Заедно те се впускат в опасна игра на котка и мишка с враг, който винаги е една крачка пред тях. Могат ли да спрат убиеца, преди да нанесе следващия си удар и какво са готови да жертват, за да го спрат?

# 198
4 декември

# 199
Изглежда интересна, но май има грешка в надписа на корицата? Липсва "го" според мен. Недопустимо е.

# 200
  • някъде другаде
И аз си купувам книгите със списание Журнал.

# 201
"Завръщане в Аляска" от същата авторка (Кристин Хана) много ми хареса. Ще си взема и тази. Hands Thumbsup

# 202
"Завръщане в Аляска" от същата авторка (Кристин Хана) много ми хареса. Ще си взема и тази. Hands Thumbsup
Ох, колко сълзи пролях на тази Аляска...

Сега си взех "Чакай ме" на Санта Монтефиоре и "Изгубената реликва" на Скот Мариани общо за 9.99лв.
Цената е супер, дано и книгите си струват.

# 203
,, Изгубената реликва” на мен много ми хареса.

# 204
"Чакай ме" е много, ама много хубава книга. Силно ме впечатли. Дано ви хареса.

# 205
# 206
11 декември

Тайните, които Кейтлин Васаро пази, са от онези, за които богатите и влиятелните са готови на всичко. Самата тя обаче не подозира надвисналата над нея опасност, докато не сключва бизнес сделка с мистериозния и харизматичен Алекс Каразов. Част от издирването на едно от най-желаните съкровища в света – „Вихреният танцьор“, древна статуя с легендарни красота и сила, Кейтлин се озовава в сенчест свят на интриги и измами, неспособна да се довери на никого, дори на единствения човек, който може да помогне.
Ще успее ли да се измъкне от смъртоносния капан на „Танцьора“ или ще замълчи завинаги като поредна жертва на безскрупулен убиец?

# 207
# 208
8 януари

Марго Съливан има всичко, за което едно младо момиче може да мечтае. Но докато расте по скалистите брегове на Монтерей, тя не спира да мечтае за нещо по-голямо. Дъщеря на строгата ирландска домакиня в семейство Темпълтън, Марго винаги е била третирана като част от семейството. Но дълбоко в себе си тя знае, че парите не могат да купят онова, което желае най-много – одобрението на собствената майка. Може би нещата щяха да са различни, ако беше мила като Лора – или ако имаше бизнес нюха на Кейт. Но Марго знае само едно – как да бъде себе си. А това означава да върви по своя път... независимо от последствията.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт