Книгите със списание Журнал - тема 3

• 26 189
  • 201
  •   1
Отговори
# 195
Различни криминални случай, но общи главни герои. За да се проследи развитието на героите е хубаво да се четат последователно.

# 196
13 ноември

Белязан както отвън, така и отвътре сър Алистър Монро живее като отшелник в замъка си, откакто се е завърнал от колониите. Но когато мистериозна красавица пристига на прага му, потисканите с години страсти, започват да се пробуждат. Бягството от минали грешки е отвело легендарната красавица Хелън Фицуилям от лукса на висшето общество до порутен шотландски замък... и работа като икономка. Решена да започне нов живот, тя няма да позволи домакинските задължения или един недодялан мърморко да я разколебаят.
Под красивата фасада на Хелън Алистър открива смела и чувствена жена. Жена, която не се страхува нито от неговата грубост, нито от неговите белези. Но точно когато започва да вярва в истинската любов, тайното минало на Хелън заплашва да ги раздели. Сега и Звярът, и Красавицата трябва да се борят за едно нещо, което никой от тях не е вярвал, че може да открие – щастливият край.

# 197
20 ноември

Според полицията, смъртта на дъщеря му е била просто инцидент, но Пиърс Куинси няма да се спре пред нищо, за да разкрие истината, дори единственият му съюзник да е
бившата полицайка Рейни Конър. Заедно те се впускат в опасна игра на котка и мишка с враг, който винаги е една крачка пред тях. Могат ли да спрат убиеца, преди да нанесе следващия си удар и какво са готови да жертват, за да го спрат?

# 198
4 декември

# 199
Изглежда интересна, но май има грешка в надписа на корицата? Липсва "го" според мен. Недопустимо е.

# 200
  • някъде другаде
И аз си купувам книгите със списание Журнал.

# 201
"Завръщане в Аляска" от същата авторка (Кристин Хана) много ми хареса. Ще си взема и тази. Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт