Да си разтълкуваме съня - 13

• 14 397
  • 324
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, тази нощ сънувах, че карам мотор, паркирах го срещу някакъв блок. Изведнъж почнах да чувам музика, дойдоха трима полицаи също с мотори (струва ми се, че едната бе жена), сложиха 3 колчета на отсрещния ми тротоар вързани с онези полицейски ленти (уж така затваряли пътя, защото щели да вземат булка, но нищо не затвориха). Не видях булката.
Идеи?

# 61
Здравейте, сънувах , че зърното на едната ми гърда е порязано, но се завих с бинт и го оправих. Майка ми/ която си е жива / нещо ми говореше и аз й казах да почака , не вижда ли , че съм порязана. Но как се случи това нямам спомен. Какво е според вас?

# 62
Здравейте, сънувах , че зърното на едната ми гърда е порязано, но се завих с бинт и го оправих. Майка ми/ която си е жива / нещо ми говореше и аз й казах да почака , не вижда ли , че съм порязана. Но как се случи това нямам спомен. Какво е според вас?

Нуждаете се от подкрепа/защита, а майка Ви е в тази връзка, от която се нуждаете.

# 63

Нуждаете се от подкрепа/защита, а майка Ви е в тази връзка, от която се нуждаете.

Благодаря. Четох страшни неща за сънища с гърди. Направо влязох във филм на ужасите.

# 64
Какво означава мъж да се колебае между две жени?

# 65
Сега намирам темата и бързо споделям ,малко странни сънища .
Единия беше че в съня ми виждам преса за коса (имам я) и я включвам мисля че я използвах .
Другия сън беше че съм с баща ми мисля и приятеля ми и ходим някъде .
Но  е тъмно и май влизаме в нещо като постройка и зад нас има мъже единия стреляше ,и аз бях в гръб .
Но мисля че преди да ни видят мъжете имаше предупредително че е опасно 🤦🤦🤦

# 66
Здравейте! отказ, или негативен отговор в съня, според съновника са по-скоро предвещание за обратното в реалността?
Това от тази нощ, просто негативен отговор, на меил, който в реалността очаквам....

А в сряда, ако не бъркам деня, пътувах с автобус в съня ми, заедно с децата - някакъв градски, но с дървени пейки по дължината , или атракционен, не знам точно. Май сменихме 2 такива автобуса, после оставих децата в автобуса, а аз се качих на лодка в реката, минаваща под моста, по който минава и автобуса.. някаква с гребла, кану. И си плавах по течението, засилвайки се. В някакъв момент странично се докоснах в някакви клони или коренища, което разбалансира лодката, която вече се движеше доста бързо. Тя полетя над водата, все така  устремена напред, завъртайки се (май бях с главата надолу и се молех като цопне отново във водата да се е превъртяла още веднъж, за да съм над лодката, не под нея , защото не мога да плувам 🤣) . Някакъв дълъг момент на полет беше, защото всякакви емоции ми минаха в главата. Лодката се приземи на брега до реката, аз до нея или в нея не знам вече, но съвсем прилично, без някакъв силен удар , нищо ми нямаше и си отдъхнах, че не се наложи да се спасявам плувайки от водата.
Доста динамичен сън беше, някакви идеи за значението му?

# 67
Сигурно въпроса със зърното вече не е актуален, но е много интересен символ. Кърмещо, спасяващо бебето зърно, порязано, после майка с противоречие, звучи ми като да не вземате съвет или от стила на майка си, когато решавате въпроси свързани с мъж или дете. Проблемът да се реши с нов модел на справяне, не с утвърден

# 68
  • София
Здравейте.
За трети или четвърти път в живота ми се случва да сънувам, че получаваме ( в случая от наследство, друг път я купихме) къща. В случая беше от баба му, която е на 93, та в съня ще живеем с нея, къщата е стара, с много стаи, просторни, старовремски обзаведена, обикаляхме по стаите и обсъждахме къде какво. Не всичко беше по наш вкус, но аз каза да не променяме нищо докато бабата е жива. Усещането беше много приятно, че ще живеем в тая къща и ще имаме толкова много пространство.

Друг път пак сънувах, че ще се местим в голям и просторен апартамент с много и все големи стаи, пак със старо, соц обзавеждане, което аз харесвам по принцип. Т.е. пак имах едно такова приятно чувство за нещо хубаво.

И пак друг сън с нова голяма къща, но беше доста отдавна и не помня нищо.

Но тая сутрин си дадох сметка, че ма няколко пъти ми се повтаря тоя тип сънища и макар и да не вярвам в сънища, се зачудих, нали Simple Smile
Мисля, че разбрахте общото между сънищата.
Само да кажа, че в реалността не страдаме от теснотия, в смисъл в стандартен 3-стаен апартамент сме и има място за всички, нямаме в излишък, но сме ок.

# 69
За мен сънят с къщите е хубав, заради хубавото усещане, което имаш за простор и спокойствие.

Ето линк към съновника:
https://sanovnikat.com/%d1%81%d1%8a%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b … D1%8A%D1%89%D0%B0+

Има и негативни тълковния, но за мен лично положителните са релевантни. Интересна е
Асоциацията с човешката душа също.

Аз пък сънувах бъдеща делова среща, за която се изкачвах 5 етажа нагоре, но стълбите бяха стари, дървени, необезопасени. Направи ми впечатление видът на стълбището и в мислите си разсъждавах, че е изненада да изглежда така. (В реалността вероятно е нова и модерна сграда, според видео което съм виждала).

След края на срещата предстоеше обяд, и излязохме  навън, но в съня ми нямаше слизане по стълби, самата среща също не помня как е притекла.
Знам, че изкачването е положителен знак, но това старо стълбище?

# 70
Здравейте, аз пак с моите сънища.
За втори път сънувам котки. Единия път беше шарена, но само това помня.
А снощи сънувах, че три котки ме гонят и едната оранжева и добре гледана искаше нещо да ми каже. А аз се опитвах да избягам, подкарах едно колело, бутнах една саксия до един вход , но все пак спрях да видя какво искат. Казаха ми нещо, но не помня какво, събудих се обаче много уплашена.
Моля да ми помогнете да разбера съня си.

# 71
Здравейте! Наскоро сънувах че имам бебе ( не съм раждала), какво може да означава това?
Също така сънувах ѝ починалият ми вуйчо, той ми говореше и ми обясняваше, че не е починал, а е инсценирал смъртта си. Важно е да отбележа, че всички пъти, в които съм го сънувала ми е казвал как не е мъртъв и се крие от някой.

# 72
Котките ги свързвам с лицемерие, интриги, лукавство.

# 73
Здравейте, сънувах че любим за мен човек подарява на сина ми великденско яйце. Ама не червено, а като географска карта изрисувано. Аз много се ядосах, защото смятах, че яйцето трябва да е за мен и го взех. И то се разпадна измежду пръстите ми. Черупките се разсипаха на ситно, жълтъкът се натроши и се разпиля навсякъде. Тогава се ядосах още повече и си рекох “Ако бях оставила яйцето, сега щеше да е цяло и да му се радваме всички.”

Не съм запозната с тълкуването на сънища. Знам, че по пълнолуние се сънуват пълни глупости и сънищата нямат стойност, но все пак си мисля, че сънят ми показва две неща: първо- синът ми ще пътува по света, и второ- аз няма да пътувам по света 😄

# 74
Интересно тълкуване имате, при условие, че във вашите ръце яйцето (предназначено за сина ви) се съсипва. Яйцето попада в много категории, но на основание действията ви, бих гледала в посока зародиш и крехкост, две характеристики.
По мое мнение, трябвада следите да не саботирате шанс, който някой дава на сина ви. Пример: някой може да ви пита да го вземе със себе си на мач; или сина да иска да тръгне на школа по футбол, а вие да мразите футбола и съответно да не позволите (или по-меко: да откажете да карате детето до ф. клуб) - пък то да се окаже, че детето е талант.

По-напред имаше подобен сън, той е обичаен, понякога е просто подсъзнателна вина на майката, дали прави най-доброто за детето си

Общи условия

Активация на акаунт