Да си разтълкуваме съня - 13

• 15 059
  • 336
  •   1
Отговори
# 75
Да, предположението ви е точно в десетката. Не ми се навлиза в подробности, защото е лично, но много ви благодаря за коментара.

# 76
Много странно ..но сънувах моя колежка бивша де .
По ред причини не работя там а също и тя(пенсионерка е).
Сънувах я в къщата й беше усмихната а аз все едно нямах търпение да я видя .
Това нещо тълкува ли се??
Не сме били толкова близки чак .

# 77
Най- вероятно мисли за теб.

# 78
Здравейте! Сънувах, че в някоя част на тялото имам голяма рана, като дупка, и шурти много кръв, директно като фонтан. Мисля, че плачех от истерия. За кръвта гледам има различни тълкувания, но сякаш нито едно не се доближава до това.

# 79
Моите пет стотинки.
Кръвта значи истина.
Плача е хубаво. Ако беше смях, щеше да е лошо.
Раната може би проблеми значи.
А плача сигурно показва че ще се оправиш.
Пиши след време дали съм права.

# 80
Здравейте! Знаете ли какво означава, ако сънуваш, че ти правят предложение за брак?

# 81
Момичета помня съня и споделям .
Първото беше че съм някъде сама и обикалям магазини и уж харесах елек дълъг..и не само ми беше и плетен .
От малка не харесвам плетени дрехи ,освен търлъци .
И така елека го меря но не ми хареса и казах ,че уж не ми стой добре или нещо подобно .
Другия сън беше ,че слушам музика и
 май танцуваме (не помня с приятеля ли ми беше ) и бяха тъжно песните ..И едвам  се сдържам да не заплача .
Значат ли нещо и какво ,как тълкувате

# 82
Здравейте.
Сънувах как някой ми хвърля многозначителни погледи какво може да означава това?

# 83
Сънувах, че си гледам очите в огледалото и те са някак хлътнали навътре и зачервени.
Мислех, че съм го сънувала, понеже по принцип имам сухи очи и работата ми е на компютър понякога по 12 и повече часа на ден и си мислех, че съм си преуморила очите.
Уви, случиха ми се неприятности и разочарования от близки хора.
Пиша го, ако чете някой и е сънувал нещо такова, да е подготвен за лоши преживявания.

# 84
Сънувах нежност и целувки от определен мъж, нямам чувства към него, но беше много хубаво и се чувствах спокойна. Не мога да си определя значението за хубаво ли е или не с тълковниците 🙄

# 85
Сънувах нежност и целувки от определен мъж, нямам чувства към него, но беше много хубаво и се чувствах спокойна. Не мога да си определя значението за хубаво ли е или не с тълковниците 🙄
Може да имаш нужда да изпиташ на живо това, което си почувствала в съня. Не конкретно от този мъж, а по принцип.

# 86
Аз съм сънувала подобен сън с колега (към който нямам никакъв интерес или чувства). Означава предателство. В реалността при мен последва подмолно интригантстване и прехвърляне на вина и злословене пред началството, но много завоалирано.

# 87
Такъв сън и аз го тълкувам по този начин.
От същия човек може да се очаква някави намерения към теб да има.
Или да направи нещо подмолно.
Така че внимавай.

# 88
Здравейте сутринта сънувах пак плашещ сън… в съня си имах някакъв проблем не помня какъв точно, но седях в стаята и видях през прозореца майка ми води починалата ми леля(с нея бях много близка, като 2ра майка и в съня ми майка ми ми каза ето виж видя ли, че е жива) леля ми тропна на прозореца и ми каза ела чедо .. отиде и седна вън в двора чакайки ме все едно искаше да ми помогне … тръгнах, но преди да стигна до нея се събудих … знам, че не е хубаво да те викат на сън и сега ме е много страх … бременна съм и хормоните са ми в повече и страха също. Моля за помощ

# 89
Здравейте,сънувах доста странен сън.Баба ми,която почина беше в една стая на легло болна.Имаше два хубави стенни часовника.Тя питаше дали е станало 12.10,но 12.10 беше минало.Аз в съня си знаех,че е 4 следобяд,не 12.10.Обаче тя много питаше и аз и казах,стана 12.10 стана.И се събудих.От тогава много ме е страх,не знам защо.Не обърнах внимание дали часовниците са спрели или не.Имаха стрелки само за час и минути,но не и за секунди

Общи условия

Активация на акаунт