Да си разтълкуваме съня - 13

• 14 376
  • 324
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, снощи сънувах че починалия ми далечен братовчед ме целува по устата. Той почина преди повече от 15 години и общо взето нито съм била нещо близка с него, нито сме говорили нещо, понеже живееше в друг град!
На повечето места където чета това вещае смърт!
Някой имал ли е подобни сънища? Малко съм уплашена, като се сетя че и преди седмица сънувах че ме гони и кон!

# 316
На мен ми се е случвало да сънувам починали хора около рождените им дни, или около датата на която са починали. Предполагам, че “напомнят за себе си” по някакъв начин, в такива случаи просто паля свещ или ако е близък човек сготвям нещо вкусно което е обичал, с което черпя в негова памет.

# 317
  • Поморие
Какво може да означава в сън да ме преследва огромна, яркочервена змия? Сънувах го преди няколко дни. Дали е предупреждение за нещо...? Наскоро преживях доста стрес..

# 318
Паднали и развалени зъби наистина ли се случват нещата, описани в съновника? Някой с опит с такъв сън?

# 319
Видях много лош кошмар,събудих се със силно сърцебиене.
В съня ми някой се опита да ме гони с брадва и аз скочих от ограда с тел и ме заболя, след това се събудих, бях легнала откъм сърцето си.
А в съня ми също се качих на много дълго дърво, от най-отгоре изхвърлих един кестен, после слезнах долу пълзейки се. Някой да има информация за тези думи?

# 320
Момичета аз съм бременна и доста често си сънувам бебето. Какво ли значи това?

# 321
Че ти е в акъла Blush, а оттам - и в сънищата.

# 322
Момичета аз съм бременна и доста често си сънувам бебето. Какво ли значи това?
Че трябва вече да се подготвяш за срещата ви.

# 323
Рано е. Не съм влязла в 5тия още.

# 324
Рано е. Не съм влязла в 5тия още.
Някъде в 4 тия идва орисницата, така че детето ти вече си има и събда и душа, а щом го сънуваш значи и ти го мислиш.
Това са хубави неща.

Общи условия

Активация на акаунт