Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 28 431
  • 277
  •   3
Отговори
# 255
Пробвайте първо сухо почистване, а след това мокро.
На мен с препарат за прозорци ми замазва. Контейнерът го напълних със спирт и ги чисти добре. Като се изцапа мопчето, започва да зацапва и тогава го сменям.

# 256
  • Пловдив
В момента съм с препарат за стъкла от Лидл - мисля че е W5 метлата, но съм доволна и от Frosch. В интерес на истината, само Медикс-а ми замазва Rolling Eyes

# 257
  • Бургас
Пробвайте първо сухо почистване, а след това мокро.
На мен с препарат за прозорци ми замазва. Контейнерът го напълних със спирт и ги чисти добре. Като се изцапа мопчето, започва да зацапва и тогава го сменям.

Най-добри резултати има със спирт, това съм установила и аз.

# 258
Какъв спирт слагате?

# 259
  • Бургас
От аптеката, но не помня колко процента, като, че ли най-високия беше. Повече спирт, по-малко вода, в началото мисля, че и само спирт сложих.

# 260
Галчудо, твоят уред на струя ли разпръсква или на мъгла? Предполагам, че за всички пише да се използват само одобрени препарати или чиста вода, но някак ме е страх да си правя експерименти. Същевременно спиртът се е доказал през годините Joy

# 261
Какъв спирт слагате?
От аптеката го взех. Беше 90 или 95%, чист го сложих в робота.

# 262
  • София
И аз купих спирт и ще пробвам с него, че и моят робот оставя следи.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 07:24 от iana28

# 263
  • Бургас
Галчудо, твоят уред на струя ли разпръсква или на мъгла? Предполагам, че за всички пише да се използват само одобрени препарати или чиста вода, но някак ме е страх да си правя експерименти. Същевременно спиртът се е доказал през годините Joy

Струя, по-скоро.

# 264
Здравейте! Hutt или Hobot? Спряла съм се на hutt C7, C65, или Hobot 388. Дайте мнения? Коя марка е по-надеждна, по-добър сервиз при нужда? От България смятам да го купувам.

# 265
Надали са много хората, които притежават роботи и от двете марки, за да ти направят адекватно сравнение. Което и да избереш, няма да сбъркаш - насочила си се към водещите производители.

Раздвижването на темата ми напомни, че май пак трябва да пускам робота да чисти прозорците Simple Smile

# 266
Благодаря! То и моите прозорци са много мръсни, а как не ми се чистят? И така, нещо трябва да ги изчисти.

# 267
  • В полите на Пирин планина
Имам Hutt C7 от август, точно, за да ми измие прозорците за този сезон - справя се. Не ми се наложи да се протягам на неотваряемите и да се чудя как да не се пребия...

# 268
Аз съм с Hutt C6, но не мога да го сравня с друг. Доволна съм от машинката, но и не ѝ търся кусури там в ъгълчето където остава малко непочистено… Мисля че при всички остава такова по ъглите. Хич не го жаля моят - минавам банята, вратите на гардеробите, огледалата. Давах го на съседки и приятелки - да пробват и да видят дали е за тях тази джаджа. Всички са доволни.

# 269
Аз съм с iHunt. Първо го пробва голямата щерка и изми прозорците на нейния апартамент.
Миналата седмица измихме прозорците на терасата вкъщи, които не бях мила от две години (не ми намирайте кусури , миналата година не ми беше до тези прозорци). Изключително много съм доволна, измиха се много добре. Ще има нужда да се повторят, за да станат идеални, като мисля да ползвам спирт.
След като толкова мръсни прозорци светнаха, значи уредът си заслужава.
AnyHr, благодаря за препоръката. 🌹

Общи условия

Активация на акаунт