Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 28 391
  • 277
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте, имам hutt w8, който за нещастие е издал багажа нещо, използван е малко пъти, вече не е в гаранция. Колелата се въртят, залепва се за прозореца, но не иска да се движи, колелата не достигат до повърхността.

Някой имал ли е такъв проблем и има ли сервиз, където могат да ми го оправят, особено в Пловдив?

Изпратих го към hutt.bg, да видим.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 11:32 от 🧸 Fiffy

# 271
Мили хора, не мога да изчета всичко и ще запитам- роботите могат ли да се ползват с препарат за прозорци? Налива ли се вътре? В робота за под не се слага и директно се прецакват дюзите, а от вчера имам за прозорци и не смея да сложа.

# 272
  • Пловдив
Мили хора, не мога да изчета всичко и ще запитам- роботите могат ли да се ползват с препарат за прозорци? Налива ли се вътре? В робота за под не се слага и директно се прецакват дюзите, а от вчера имам за прозорци и не смея да сложа.

Да.

# 273
  • София
Чета сега темата... Съвсем никаква разлика ли няма в ъглите с кръгъл и квадратен уред?

Ако е така с кръглите мопчета повече ме привличат, по-леки и изглеждат по-универсамни за домашни прозорци, които не са огромни витрини...
Не мога съвсем да схвана разликата между с6, с65 и с7 на Hutt...
И още нали и двата се връщат в изходна позиция..
И дали бига могли да чистят и педя широк перваз под прозорците?

# 274
Поръчах С6, изпратиха ми С65 като идентичен, та не би трябвало да има някаква съществена разлика между тях.
С65 се връща в изходна позиция и има дистанционно - ако не се върне където искате, можете да си го придвижите до там.
И дали бига могли да чистят и педя широк перваз под прозорците? - само ако има рамка, в което се съмнявам.
Малко е една педя и без рамка ще излиза извън площта и ще се развакуумира (ще падне).

# 275
С моя робот чистя и малките прозорци на вратите.

Иначе моя робот беше развален, както писах по-горе, защото съм го зарязала с разтвора за почистване и е стоял не знам колко време, всичко е засъхнало и залепнало. Профилактираха ми го.

Иначе вие какъв препарат слагате, аз обикновено разреждам препарат за стъкло с вода?

# 276
  • Пловдив
Аз слагам само чиста вода (Hutt w66 е моя).
ММ сега загледал някакъв специален препарат за роботи - аз и така съм си доволна:joy:

# 277
И аз само с чиста вода го ползвам (С65). Пробвах с разреден препарат за стъкла, но явно съм сложила повече, защото се пързаляше и му беше трудно да се изкачва. Махнах препарата и се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт