Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 33 605
  • 313
  •   1
Отговори
# 300
Най-накрая дойде моят робот за прозорци, с кръглите глави. Изпробвах го набързо на стъклата на гардероба, които по принцип са чисти.
https://share.temu.com/utEAt5y2g3B
Изпрах набързо на ръка пешкирчетата, но едвам ги нахлузвам на ринговете. Сега искам да си купя резервни кърпи, но този размер ми се струва малък като, че ли. Някой пробвал ли го е с по-голям размер,  Ринга е с размер 14,5см, а парцалчето е 12,5см и не е много разтегателно.

# 301
Здравейте! Живо ме интересуват отзиви за роботите от Тему. Не бих инвестирала повече от 150 лв. Виждам, че и последният пост е за робот от Тему, даже влязох да го видя.

# 302
Здравейте, закупих робот за прозорци hutt a1 от emag, но при първо ползване нито една от 4-те дюзи не пръска вода. Имали ли сте такъв проблем при първо ползване ?

# 303
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте! Живо ме интересуват отзиви за роботите от Тему. Не бих инвестирала повече от 150 лв. Виждам, че и последният пост е за робот от Тему, даже влязох да го видя.
Моя робот е от Тему и съм много доволна. За тези пари си е супер покупка. Същия го продават и тук, но на двойна цена, че и отгоре.

# 304
iv.elina, може ли да споделите, ако имате линк?

# 305
iv.elina, може ли да споделите, ако имате линк?
Линк не мога да приложа, но ето какво ми излезе набързо.

Задължително четете отзивите.

# 306
  • Paris, France
Здравейте. В момента във Фантастико има оферта за робот на Voltz, квадратен. Понеже ни трябва такъв робот тези дни, а Фантастико не ни е далече, го обмисляме за покупка. Въпросите ми са:

1. Къде ще намираме кърпи (парцали) за смяна и могат ли да се ползват тези на друга марка.

2. Виждам, че има WiFi. Може ли да се ползва без да се сваля приложението и без да се включва към Блутуут или Wifi?

Моделът е Voltz 55OV51005A, този:

Намерих подобен с отбелязани  параметри като ватове и сила на засмукване, но нищо не ми говорят:

https://trendmag.bg/robot-za-prozorci-oliver-voltz-ov51005a-inte … ar-byal-zelen-597

Предварително благодаря за помощта.

# 307
Здравейте. В момента във Фантастико има оферта за робот на Voltz, квадратен. Понеже ни трябва такъв робот тези дни, а Фантастико не ни е далече, го обмисляме за покупка. Въпросите ми са:

1. Къде ще намираме кърпи (парцали) за смяна и могат ли да се ползват тези на друга марка.

2. Виждам, че има WiFi. Може ли да се ползва без да се сваля приложението и без да се включва към Блутуут или Wifi?

Моделът е Voltz 55OV51005A, този:

Намерих подобен с отбелязани  параметри като ватове и сила на засмукване, но нищо не ми говорят:

https://trendmag.bg/robot-za-prozorci-oliver-voltz-ov51005a-inte … ar-byal-zelen-597

Предварително благодаря за помощта.
Това си е жива спекулация с марката. Сама виждате, че от Тему робота е същия, дори и цветово. Лепенка лесно се слага. Кърпи се поръчват от Тему.

# 308
Каква е разликата между Hutt C65 и С7?
с7 би трябвало да е по нов и добър, тук чета че С 65 е супер...
Някой запознат ще ми препоръча ли кой от двата да избера?
Защо на С65 цената е по висока, а е по стар модел?
Помагайте.😀

# 309
Моят е С6. Дадох го за проба на колежка и тя си поръча точно същия, че С7 нямал чанта за съхранение (поне никъде не е описана такава), а С6 си има и е удобно за съхранение.
Освен че е по-нов модел С7, не знам каква им е разликата.

# 310
Благодаря Simple Smile
Поръчах го днес. Добавяте ли препарат за прозорци? В ревюта видях едно малко флаконче, което върви с робота. Предполагам е някаква добавка, може ли да се поръчва отделно и нужно ли е принвсвко ползване?
Здраявейте,
Може ли мнението Ви.за.робота, ако сте го ползвали вече. Доволна.ли.сте,.замазва ли,.лесен.ли е за ползване?
Допълвам: поръчах Hutt С7 за 368 лв. дано не се разочаровам. Ако нямах един 2 метра прозорец който не се отваря изобщо нямаше да се заимавам.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 09:08 от ogan1

# 311
Влизам с отзив, робота вероятно ще го връщам. адски размаза прозореца... то това ако е чистене. Направо, страшно съм.разочарована виж огледалото заблестя. Аз ли бъркам някъде?
В озон дали има проблем с.връщанията?

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 08:26 от ogan1

# 312
Винаги първото минаване е със сухи кърпи, за да свали праха, а не с мокри и да го замаже. Аз минавам със сухи кърпи един цикъл и после ги сменям с чисти, които напръсквам леко с препарат и пускам да мине още веднъж. Нямала съм замазване досега.

# 313
  • Асеновград
Аз.ли бъркам някъде?
Скрит текст:
Да. С точките Smirk

Общи условия

Активация на акаунт