До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 337
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
И при мен имаше един знак, но нямаше да го разбера ако покойната ми баба вече, не беше го разтълкувала и казала като знак.
2021г баба, дядо и мама бяха много тежко болни от корона и приети в болницата. Дядо почина на първи април, а баба на 10-ти. Тогава бях в апартамента на леля и другата ми баба дойде да ме види, да ми каже, че е пуснала молитви за здраве, както и да ми донесе накупени неща, за да ги разделя , както сметна за добре и да раздам за здраве на мама и баба, за да се оправят.
Когато казах това е за мама, всичко беше наред, в момента в който казах, а това е за баба, всички тави паднаха на земята и аз се стреснах, защото все пак ги бях измила тавите и ги сложих , както трябва, не очаквах да паднат. И тогава баба каза, щом падат съдове, значи някой е починал. И на мен първата ми мисъл беше, че е мама и много се уплаших, но в същия момент мама звънна по телефона и аз се успокоих, камък ми падна от сърцето. Да, но не така било е за баба. Същия ден, следобед е починала и тати звънна да ме уведоми. Тогава разбрах, че баба ми е пратила знак, че няма смисъл да раздавам за нея..

Разбира се, аз нямаше да зная, че падналите тави това означават, ако не ми го беше казала майката на моята майка… Тя доста умееше да чете знаци, аз до ден днешен не ги разбирам знаците и не знам кое какво означава. Винаги съм имала нужда някой друг да ми каже или да тълкува…

# 496
  • Мадрид / София
Едно много интересно видео. На испански е, но може да му се сложат субтитри на английски.
https://www.youtube.com/live/19nPVBMg7gI?si=wBW_geevG2rGTV6l

# 497
Не съм сигурна дали тук трябва да питам или другаде.
В Петък имах час при астролог, към края на консултацията ни, по отношение на здравето ми, каза че трябва да отида с родителите си на семейна констелация, защото в миналото има голяма тайна, която трябва да научим и да разкрием. Душата ми търси отговори, но аз не съм го разбрала и си мисля, че просто съм заседнала в миналото, а то далеч не е случайно.
Четох какво представлява семейната констелация, но оставам с впечатлението, че това е просто психолог, който те свързва със странични хора и разигравате семейния модел (което ми звучи пълен абсурд и не знам как това би ми помогнало и допринесло).
Може ли ако някой от Вас е бил на такава терапия да сподели какво е? Аз мислех, че е тип регресия и свързване с душите, за да видим миналото и тайните, но явно няма нищо общо с регресия.

# 498
  • Be realistic - plan for a miracle.
Семейните констелации са вид терапия, но се работи енергийно.
Най-общо казано се създава (отваря) едно информационно поле, в което се работи. Вярва се, че всички сме свързани с вселенската информация и ако я поканим през чист канал, тя ще слезе.
Прави се в група, където има водещ констелатор (добре е да изберете опитен и добър), хора, които играят роли като представители и вие, поставящи си определена тема.
След задаването на темата спрямо спецификата й, водещият ще ви упъти да изберете представители, които да поставите в пространството на полето (обикновено е в кръг, около който всички си седят). Може да изберете представител за майка си, за баща си и задължително за вас самата. Не е нужно да са от конкретния пол, от който е човека, правите го на усет. Понякога се слага представител и за Тайната.
И после си сядате и представителите се оставят на усещанията си. Може да се загледат в някаква посока, може да обърнат един с друг в гръб, може да се вкопчат, може да легнат/седнат, може да се разплачат, като цяло -- започват да предават какво усещат. И ето тази част е трудно да се обясни как се случва, но е факт, че се случва -- те получават цялата информация, която трябва да се разбере и я казват.
После вече е работа на констелатора да разплете, подреди, излекува, помогне... но всичко е хипер индивидуално как ще се разгърне констелацията и каква информация ще се даде.
За мен и от моя опит - помага, и то много!

Има един филм турски, казва се "Another self" има го в Нетфликс, а също и онлайн епизодите... препоръчвам да се изгледа, там се придобива много добра представа какво е констелация и как работи.

# 499
Благодаря за подробното обяснение. Ще е интересно как мога да участвам с баща ми и майка ми, защото все пак трябва да е индивидуално и после да си изговаряме нещата на кой какво му се е случило и до какво прозрение е стигнал, за да стигнем до разковничето с проблема и тайната.
Ще погледна и филма.

# 500
Не виждам особен смисъл да ходите на констелация с цялото семейство. Намерете добър констелатор и направете сесия. Обикновено една не е достатъчна за изчистване на проблема, но поне може да се определи корена. Турският сериал Another Self го има със субтитри на български и се казва Маслиново дърво. Наистина е много добър филм!

# 501
Доста интересно предложение от астролог...

Би било полезно и преди да ходите където и да е, да седнете с роднините и да поставите въпроса за семейните тайни директно

# 502
Подкрепям, че няма смисъл да се ходи с родителите ви като придружители.
Голям човек сте - отивате сама и поставяте темата си смело.
Хубаво е да направите една консултация с констелатора за темата всъщност каква е. Нещо някъде не върви  в живота ви, например. Тема "Има тайна в семейството" не е подходяща, освен ако тя не ви засяга лично, а вие не знаете това дали е вярно със сигурност. Да ровите от чисто любопитство не е ОК. Само ако наистина тази предполагаема тайна днес спъва вашият живот, ама вашият личен - не на майка, не баща, вашият. Може да го кажете иначе на констелатора да го има предвид, че са ви дали в астрологията насока, че има такава тайна и ако тя/той преценят да поставят и представител за Тайната, но това вече ще е по негова преценка.
По-добре помислете какво бихте поставили като желание/цел, които все не се изпълняват. Какво все куца и къде. И поставете констелация за това.
Също така, от преди още знам, че след това констелацията не се разказва надълго и нашироко на никой, за да се задействат резултатите от нея. Говоренето и обсъждането разпилява и замърсява енергията.

# 503
Честно казано аз не знам от къде дойде цялото това предположение, че има тайна (която се предполага, че не е разкрита и никой не я знае, тъй като идва от предците, затова съм имала проблем с нервите. Било се предавало. Аз не смятам, че имам какъвто и да е проблем, даже ми е чудно, че ми го каза. Просто я попитах как бих могла да изчистя проблема със слуха си, но тя ми каза, че като разбера тайната от миналото, като имам повече почивка, ще задвижа правилната енергия и може да се оправя. В момента енергията и нервите били блокирани.). Стана ми интересно, разбира се, какво представлява тази практика, но с повече четене, установих, че нямам нужда от подобно нещо, защото реално нямам проблем и ако го направя , ще е от любопитство. В момента нито смятам, че е ок да правя нещо от любопитство, нито ми се дават напразно пари.
Споделих и обсъдих с родителите си за тайната, но те също не знаят за какво иде реч. Реално аз знам как се е появил слуховият ми проблем. Майка ми неведнъж ми е разказвала. Като цяло, стигнахме до заключение, че нямаме нужда от такива практики, а аз лично за себе си съм сигурна, че съм си ок и нямам здравословни или психически проблеми.

# 504
Аз не съм привърженик на тези констелации, много станаха модерни, но ми звучат много измислено и абстрактно. Това влизане в роли е като на театър, избора на констрлатор - оставяме се в ръцете на непознат да прави анализи и интерпретации, как изобщо да знаем дали е добър, по мнения от нета ли да преценим? Защото може и негативен ефект да се получи и някакви невярни внушения.

# 505
Според мен това е много измислено. Непознати хора  ще получат усещания за тайната в твоя род?!?!? Е как?!? И по този начин ще разкрият събития в миналото, за които никой не знае?!?!? За мен това са непроверими фантазии. Как да знаеш дали това, което ще сглоби констелаторът е истина? Че и да ти оправи слухов проблем? Честно казано, въобще не ми се вярва. Мога да повярвам, че някой може да извади от подсъзнанието събития от отминал живот и да осъзнаеш някои неща. Мога да повярвам и че човек с екстрасензорни способности може да види миналото. Но чужди хора да извадят стари тайни с техни усещания - това не го вярвам, струва ми се начин за печелене на пари.

# 506
Аз съм била представител години наред и знам какво е да усетиш нещо в конкретика за чуждо семейство, което да кажеш и да ти потвърди изумен човекът, поставил констелацията. Неща, които не са ми казани и няма как да знам. Но понеже е доста лично, а пък и не усещам много safe space, няма да го разказвам тук. Grinning
Но наистина е нужно да си чист канал, за да участваш в такова нещо и най-вече: да не си ползваш развинтената фантазия или пък да проектираш собствените си чувства върху това, което е поставено като тема. И такива хора има, със сигурност. Та в тоя ред на мисли наистина, ама наистина си зависи къде и при кого отиваш, защото се навъдиха всякакви "експерти" и в тая материя, което пък води до кофти изживявания. За съжаление от над пет години вече не ходя на констелации и вече не знам кой е добър в областта, изгубила съм представа, та не бих могла и това да кажа.

# 507
Би било интересно да разкажеш, ако това не те натоварва. Аз се съмнявам точно за такива случаи, за които разказваш във вторият абзац.

# 508
А по другите въпроси от консултацията как беше астрологът?

# 509
А по другите въпроси от консултацията как беше астрологът?

Всичко друго каза така, както го знаех и усещах. Астролога нямаше от къде да знае за детайлите в живота ми и за важните събития, които са се случили, защото не съм разказвала, но се усетих, че потвърдих всичко. До 2026 година ми каза ориентировъчно какво се очаква да стане в живота ми като ключови моменти. Сега ще поживея и ще видя дали е така.
Единствено със здравето се зачудих доста и сякаш не мога да се съглася.

Общи условия

Активация на акаунт