До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Може да ги е вмъкнал, защото са популярни напоследък, една от възможните линии е тайната, но не е редно. Свързва слуха с нещо, което трябва да се чуе, така мисля. Щом не  усещате необходимост, се абстрахирайте от казаното.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 18:14 от Kawsay

# 511
  • Мадрид / София
А по другите въпроси от консултацията как беше астрологът?

Всичко друго каза така, както го знаех и усещах. Астролога нямаше от къде да знае за детайлите в живота ми и за важните събития, които са се случили, защото не съм разказвала, но се усетих, че потвърдих всичко. До 2026 година ми каза ориентировъчно какво се очаква да стане в живота ми като ключови моменти. Сега ще поживея и ще видя дали е така.
Единствено със здравето се зачудих доста и сякаш не мога да се съглася.
За проблеми със слуха първо се консултирай с лекар за евентуално увреждане на слуховия апарат. Ако вече си го направила и няма никакви отклонения (като вдигане на кръвното, при мен точно от по-високо кръвно имаше промяна в усещането на звуците) тогава можеш да мислиш за нещо друго. Има случаи, когато в предишен живот е имало насилие, човека в сегашния си живот да избере да се роди сляп като вид самозащита и някои други причини в комбинация. И това е личен избор от преди да се роди. 
Откровено казано ми е трудно да видя връзката на проблеми със слуха и астролога.
Относно констелациите - нямам личен опит, а от което съм чела мненията са в двете крайности: едните казват, че работи, другите са на мнение, че е измислица. Така, както и тук се определи. Нямам представа дали работи, лично за себе си съм резервирана към тези разигравания.

# 512
Малко се отклоняваме от темата, но увреден слух означава, че нещо не искате или не бива да чуете. Тялото ни е много умно и ще  "увреди" слуха, за да  ви предпази от нещо по-голямо или опасно за вас. По същността си това нещо може да не е опасно, но вашите програми да го считат за такова. Констелациите са добър инструмент. За любопитните, потърсете някое видео с Леонид Тальпис или Юлия Ивлиева.Методът на Тальпис е Вселенская терапия и в него има и констелации. Аз съм му голям фен, дори изкарах един курс несвързан с констелации.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 09:58 от Mimileta

# 513
Извинете но това звучи абсурдно, по тази логика хората с увредено зрение не бива да видят нещо. Тези констелации ми звучат като абсолютна шарлатания 😂

# 514
Да ви препоръчам видеа за Шико Шавиер..... Много ми допадат темите ,поставени там

# 515
  • Мадрид / София
https://youtube.com/shorts/YkzIfU1RXDY?si=o9haLW3iStnMzeE_

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 12:06 от Angela61

# 516
Не съм чувала за Шико Шавиер. Има качени книгите на Алан Кардек на няколко езика, на когото е бил последовател, считан за основател на спиритизма. Има и някакъв български сайт с откъси.

# 517
Не вярвам на тези,  констелации. Модерна нова психология. Аз бих си живяла живота без паника. Вътрешния ни глас е много ясен в такива ситуации.

# 518
Да кажа, че изгледах препоръчаният от Вас сериал “Маслиново дърво”. В него много ясно и разбираемо обясняват концепцията на семейните констелации, сериала е лесен за гледане, интересен е и бързо може да го изгледа човек.
Благодаря за препоръките, но определено няма да си занимавам с такива глупости и да си губя времето. Въобще не го усетих, не е моето, просто любопитството ми надделя да разбера какво точно представлява. Радвам се, че все пак са екранизирали нещо такова. 😊

Днес идвам да споделя, че имах интересен сън и се сетих , че една от потребителките пишеше тук доста разпалено какво е преживяла в един от световете , където буквално звучеше като филм на ужасите с разни тела. Аз ще споделя съня си, не мога да го разтълкувам, но може да Ви се стори интересно на Вас. Simple Smile Като цяло май съм с нагласата, че е безмислен сън и да го игнорирам, но пък не избледнява , както останалите сънища и все още го помня така ясно, както тази сутрин, когато се събудих.

Сънувах, че имаше някаква предистория с баба ми с някакво семейство, което имат малко дете момиче, но не ги познавам и не помня добре тази част от съня, помня последващата. Именно, че дядо ми беше седнал на стола до масата омърлушен и тъжен сякаш, аз го попитах да разкаже повече кога ще се върне, че ни липсва и съответно да сподели какво му тежи и защо е такъв.
Той тръгна нещо да разказва, че уж имал проблеми със семейството, с баба, че не го приемат?!
Аз като се ядосах, станах и го хванах за яката и му ударих шамари по лицето, като му се развиках да се засрами, че е наблегнал на това, вместо да осъзнае , че аз много го обичам и го чакам, а той не се връща и  мисли за маловажни неща.. (Дори не знам защо беше тази агресия и защо така съм реагирала, както и съм му се скарала ?!). В следващия момент се озовах в някаква болнична стая, където се случи аномалия. Всички екрани за следене на пулс станаха прави линии и със стойност 0, но хората станаха все едно от сън и нищо им нямаше. Бяха здрави, жизнени, спокойни.

Събудих се…

Нещото, което ме накара да споделя съня е аномалията в болничната стая. Попринцип дядо ми почина от КОВИД в болнична стая действителност и сигурно има някаква връзка, не знам.
А моята агресия си я обяснявам с това, че явно постъпвам егоистично и трябва да се науча да влизам в обувките на останалите. Може би…

# 519
И на мен ми беше много любопитно какво точно представляват семейните констелации. Защото следвам разни, дето правят и чета колко разтърсващо, променящо, самоосъзнаващо било, абе едва ли не е панацея. И преди няколко дни Нели Хаджийска(от Търси се) пусна за 24ч в канала си запис на констелация, безплатно можеше да се гледа 24ч. Ами…извинявам се за грубия език, ама ужасно ми прилича на шарлатанство и психо обработка. Даже жената, на която правиха констелацията, сякаш не разбра изобщо какво се случва. Ще има и втора част, май в началото на април ще я пуснат. Ако се сетя, ще гледам. Но на мен ми изглежда много комерсиална цялата работа, супер ниша си намериха доста   тарикати да печелят от нещастието  на хората.

# 520
Излиза нещо на мода и някои хора започват да се прехласват, особено пък ако са платили немалка сума. Още помня истерията по Кашпировски - колко хора твърдяха, че са се излекували от какво ли не, на други им бяха почернели белите коси. Какво ли не се изписа за Джуна. Имаше момент, когато всеки втори беше екстрасенс и лечител, лепяха лъжички и лекуваха всичко. Аз съм сигурна, че такива практики са помогнали на някого, но далеч не са панацеята, за която ги представят. Според мен нещата се налучкват и когато помогнат на някого, това се преекспонира до небесата с рекламна цел.

# 521
  • BG-DE
Докато има хора които се връзват на тези "практики" ще има и тарикати, които да се възползват, както се казва "не е луд този, който яде баницата" 🙂

# 522
Напълно съм съгласна с това. Намерили си ниша за изкарване на пари. Помня Кашпировски, на целите Балкани бяха луднали по него. Ха дори аз слагах чаша с вода, като се опитвах да го слушам, но нито веднъж не издържах докрай. Плашеше ме буквално, но майка ми настояваше.  Сега нови гурота, регресии констелации, квантови лечения, родови терапии и все са панацея. Мисля, че бързо се палим и бързо времето ги елиминира. Чух наскоро от приятелка, че и четяли астрална и акаша. Запознат ли е някой, какво е това?

# 523
  • Мадрид / София
Не всичко обаче е измама. Съществуват неща, на квантово ниво, които все още не са ни известни или са само в началото на откриването им. Само веднъж с помощта от светлите същности (аз бях само проводника) въздействаха за по-бързото оздравяване от Ковид на моя приятел, който беше в болницата, а аз на работа. Та от разстояние се действаше. Той нямаше представа за действията, но коментираше какво се случва при него и имаше съвпадение. Повече не ми се позволи да действам така, а и аз не исках. Та има неща, които не знаем още как действат.
Отделно, че има хора, които се възползват за лични облаги - винаги е имало. За тях сте прави. Пак ще кажа, че констрлациите не ги знам като как се провеждат, но и не ме влечат. Затова нищо не казвам дали има полза или не.

# 524
Не съм сигурна дали е точно по темата, но аз така се бях захласнала по астрологията . Направих няколко консултации с най- препоръчваните астролози, в момента ценоразписа им започва с трицифрена сума. Никой нищо не познава , само една ми се стори , че разбира наистина, но тя пък се оказа недобра ( да не казвам направо зла) като човек. Та какво има оттатък и как работи май не ни е дадено да знаем в този живот . На Тета хийлинги, констелации и прочие изобщо не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт