Къде в Бургас? Тема 62

• 51 847
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте, има ли някакъв интернет в Бургас, който да е евтин? Всичко е по 20 лева като гледам. Трябва ми прост, домашен, само за работа, телефон и интерактивна телевизия (смарт телевизор, гледам ТВ с апп). Не вярвам да ми трябва някакъв супер бърз интернет, нито скъп. Ако се намери нещо за под 10 лева ще е идеално. Моля дайте съвети.
Преподписване на договор с мобилен оператор 😀 Интернетът дори ще дойде на промоция...

# 841
Мерси, не ми е възможно като вариант.

# 842
  • Бургас
Няма такова "животно" вече...То, един дюнер е десет лева почти, ти...

# 843
Мой познат плаща 6.50, но е явно стар договор. Така че има, ама не точно сега в момента както ми трябва на мен. Не съм от Бургас и не съм наясно с локалните доставчици. Затова реших да се допитам до вас. Дюнери не ям и айфони не ползвам. За справка към тези дето измерват света с тях.

# 844
  • Бургас
Няма такива ниски цени. Освен това пишете, че гледате интерактивна телевизия, а не ви трябвало бърз интернет. Не става такава телевизия да е с бавен интернет. Пишете, че ви трябва и за работа. Ако имате видеоразговори на живо пак няма как да е бавен. Вашия познат към кой доставчик е?

# 845
  • Бургас
Проверете RN, Comneт, Digicom. Те са местни доставчици, по-гъвкави, може и да имат подобно предложение.

# 846
RN интернет + телевизия ни е 25.50 с двугодишен договор. Скорост 50мб.

# 847
Моят познат е към А1. Имаха такава промоция, помня я и аз. Ама тогава не ми трябваше интернет. Миналата седмица си говорих с него и пак ми се похвали колко плащал.
За телевизията, днес се свързах с техническия екип на аппа, който я предоставя, казаха ми че ми трябва скорост 15 мегабита, което си е направо нищо. Примерно в Комнет сега погледнах, най евтиния им пакет е 100 мегабита. Няма да имам проблем. Въпросът е да е евтино, лесно за смяна, ако се преместя от тази квартира и да има колкото се може по-малко кабели.
Видях промоция със сим карта от Yettel. Устройството е само на ток 18 лева на месец, но реално мога да го нося с мен и тук на друг адрес, и в София ако реша да се прибера. Само се плаща 10 лева такса за смяна на адреса. Това ми е най-добрата оферта, защото вече навсякъде искат да плащаш устройства, ако не си на 2 годишен договор, а аз не знам дали ще съм тук след 6 месеца (цените на наемите са вече космически и отказвам да плащам наем колкото в София). Искам кратък договор. С две думи трябва ми нещо гъвкаво, евтино и без високи такси за устройства и интернет. За работата до сега 8 месеца съм ползвала личният си мобилен телефон за работа, върши ми идеална работа. Видео разговори, мейли, абсолютно всичко е като на домашен интернет, но от опит знам че не може да ми захрани и телевизора и затова ми трябва вече друг интернет, че идва зима и вече навън почти няма да се излиза за съжаление.
Само да кажа че днес се ровя за интернета, защото до днес е промоцията на интерактивната телевизия. 12 месеца за 80 лева, което право 6.66 на месец. Имаш 140 канала, може да се връща само да 5 дни назад и май не за всичко, но мен ме устройва. За тази цена нямам никакви забележки към фирмата. Те са от Пазарджик ако не се лъжа, супер приложение са направили, вече трети абонамент пускам към тях. Няма кабели, няма техника, ТВто е навсякъде с теб, няма значение от локацията,само интернет да имаш. Аз лично съм много доволна.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 12:56 от Lale_Lili

# 848
  • Бургас
Само да кажа, че ако накой предоставя скорост 100 мегабита, това не означава, че имате толкова. Рядко скоростта достига максималната скорост, която е по договор. За офертите на големите мобилни оператори, да, в началото като подпишеш цената е ниска и в повечето случаи след 6месеца или сред година цената става по-висока. И аз маналата година се радвах, че съм удорила кьоровото с новия договор на Виваком, ама мина една година и айде 20лв отгоре.

# 849
Да, и тук има условия, съгласна съм. Първите 6 м е по 10 лева, после по 16, а за устройството цената е 2 лева на месец за целият договор. Средно го изчислих за периода на договора е 16.50 на месец.
Иначе бях забравила че не се достигат максималните скорости. Това са ми данните от тест на мобилния интернет от телефона. Не знам кое е по важно - даунлоада или ъплоуда за това което търся (работа + ТВ).

А офертата на Yettel е това: Home Internet 50 гледам аз.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 14:43 от Lale_Lili

# 850
  • Бургас
За ТВ естествено, че даунлоуда е важен. За работа, зависи от работата. При мен и двете.

# 851
В интерес на истината с интернета и тези даунлоуд и ъплоуд неща не съм запозната. Благодаря за включването и пояснението.
За работа не съм имала проблеми. Първоначално мислех че ще имам, но не, имам си работни срещи с камера, всички включено, никакви прекъсвания от моя страна. Интернета е по-добър от на шефа ми в Англия (той постоянно има проблем с него). Това ме навежда на мисълта че 50 би трябвало да свърши работа, а ако не, и съм доволна от услугата, винаги мога да преподпиша на 100. Или поне така си мисля. Ако с преподписването стане договор за 4 години няма да се навия, но ако само се удължи срока, тогава вече, да ще бъде окей.

# 852
  • Бургас
Попитай в кабелна телевизия RN. Може да ти предложат нещо.

# 853
Мерси, сега успях да им намеря и погледна сайта. Действително цените им не са лоши. 👌

# 854
  • Бургас
Най-добре отиди в техен офис и говори на място,какво могат да ти предложат!

Общи условия

Активация на акаунт