Къде в Бургас? Тема 62

• 51 807
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 855
  • Fairbanks, Alaska
Здравейте, има ли някакъв интернет в Бургас, който да е евтин? Всичко е по 20 лева като гледам. Трябва ми прост, домашен, само за работа, телефон и интерактивна телевизия (смарт телевизор, гледам ТВ с апп). Не вярвам да ми трябва някакъв супер бърз интернет, нито скъп. Ако се намери нещо за под 10 лева ще е идеално. Моля дайте съвети.
Кое е приложението за телевизия?

# 856
  • Бургас
Само да кажа, че RN също имат андроид приложение за телевизия, където има и каталог с филми и сериали, но телевизионните канали не са много. Не зная колко е таксата. Нещо като 10лв май беше.

# 857
Проверете RN, Comneт, Digicom. Те са местни доставчици, по-гъвкави, може и да имат подобно предложение.
Бургас нет е 15 или 16лв.Интернет плюс телевизия

# 858
Уау, ще ги проверя тези Бургас Нет веднага. Тази цена ми е много окей за двете.
Ето линк към промоцията и сайта на апп-а, който споменах по напред в темата. Разликата между двата промоционални пакета е подаръка от спортни канали, който доколкото разбирам не е точно подарък, след като разликата е 30 лева. Аз за мен бях харесала пакета от 80 лева за цяла година. На месец се пада по 6.66. Tplay се казва.
https://playtv.bg/%d0%b0%d0%b1%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0% … 20211141751240084

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 20:54 от Lale_Lili

# 859
Аз честно казано не виждам смисъл от многото канали ..ние имаме еон пожелание на мм ..200 канала или нз колко са и колко мислите че гледаме тв ..основните бтв и нова +5 детски канала за детето ..често си дърпаме филми или гледаме стрийминг платформи ..

# 860
Llikeawind, EOH прекъсва ли ви често?

# 861
Проблемът е, че реално всички сме така, но не можеш да си избираш каналите за съжаление. Аз също гледам не повече от 20 канала, но трябва да закупя целият пакет, за да имам достъп, точно до тези които искам. В момента гледам от лаптопа. Вторият ми телефон без проблем задвижи стрийминга на него. Няма прекъсвания и буфериране.
Скрит текст:

# 862
  • Бургас
Llikeawind, EOH прекъсва ли ви често?

И ние сме на ЕОН. Никога не ни е прекъсвал.

# 863
Не ни прекъсва но ако сваляш филм спира интернета докато се дръпне ..другото е че доста ъпдейти има понякога трябва да рестартираш цялата система ...

# 864
Можете ли да препоръчате добър гастроентеролог в Бургас? Ходих при Лазаревска, за нея бяха най-положителни мненията в Супердок, но това което виждам определено не е това което очаквах.

# 865
  • Бургас
за гастроентеролог, силно препоръчват лекарите в отделението на Сърце и мозък.

# 866
  • Бургас
Къде в Бургас мога да намеря папка с ластик - тип кутия. И да не едноцветна, а нещо за дете 5 години. Искат им такава в градината да си прибират моливи и др.неща, с които работят през деня? И ако може да не е в М.рудник...

# 867
Такъв тип папки има в Джъмбо. Колко са шарени не съм сигурна, но на някоя едноцветна винаги може да налепите с детето някакви весели стикерчета и да си я направите шарена.

# 868
  • Бургас
В краен случай на моловте, но предполагам и в Хеликон и Ориндж в центъра ще има. Едно време съм купувала за рисунките такива, навсякъде имаше, вкл.и от кварталната книжарница в Лазур на ул.Места, сещам се още една голяма книжарница зад Краставицата, на ул.Гладстон също има голяма книжарница.

# 869
Къде в Бургас мога да намеря папка с ластик - тип кутия. И да не едноцветна, а нещо за дете 5 години. Искат им такава в градината да си прибират моливи и др.неща, с които работят през деня? И ако може да не е в М.рудник...
В магазин Тандем зад БСУ. Ако говорим за същото ,преди месец си купих от там.

Общи условия

Активация на акаунт