Къде в Бургас? Тема 62

• 51 768
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте, търсим си професионален домоуправител. Може ли да споделите  мнения за фирми от които сте доволни или недоволни, за да знам към кого да се обърна!

+359893910913
Роси Иванова

Здравейте! Търся препоръки за треньор по плуване за възрастни и подходящ басейн. Благодаря!

https://www.kvs-burgas.club/%d0%bf%d0%bb%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bd … 0%b0%d0%bd%d0%b5/

Лейдис, случайно да знаете дали мога да си презаредя празни бутилки за SodaStream с CO2 някъде тук? Че не ми се пращат пак по куриер и в двете посоки, както правих предните пъти, а пием доста сода у нас Smirk

Тонино на улица Морска, но винаги звъня предварително, защото обслужват целия регион и питам кога ще са в офиса. Последно беше 15лв/бутилката.
С каква машина си? Моята се чупи 2ри път за 1 месец и вече нямам нерви да пращам да я сервизират и пак да чакам почти месец...

Имаше няколко питания за шивачка. На гърба на Народен юмрук е феноменална! Но не е за бързо.

Здравейте, нова съм във вашата тема.
Имам няколко въпроса и се надявам да получа информация от Вас.
Може ли някоя от Вас да ми каже, квартал Рудник ( село Рудник)  на Бургас, как е транспорта, магазини и детски градини?
Харесва ни Бургас и искаме да се преместим да живеем там.
Благодаря Ви!

И магазините са добре заредени, но много по-скъпи от Бургас. И транспорта е редовен. Мястото е хубаво, на мен ми харесва, стига да не ви пречи цветното население, което преобладава.

Дайте идея откъде да купя за подарък картина или нещо от сорта

Галерията на бургаските художници срещу х-л България.

Търся да купя нови бутилки за ракия 0,500мл.за Кръщене. Знаете ли къде има в Бургас, онлайн видях, че има всякакви но ми се иска да ги видя лично

Джъмбо. Иначе масово се купуват от сайтовете и за кръщенета, и за сватби.

Здравейте, има ли някакъв интернет в Бургас, който да е евтин? Всичко е по 20 лева като гледам. Трябва ми прост, домашен, само за работа, телефон и интерактивна телевизия (смарт телевизор, гледам ТВ с апп). Не вярвам да ми трябва някакъв супер бърз интернет, нито скъп. Ако се намери нещо за под 10 лева ще е идеално. Моля дайте съвети.

20 лв е най-ниската цена, ако искаш наистина да можеш да го ползваш този интернет. Сити нет или май бяха Бургас нет имаха за половин година договор, но не съм сигурна. Унакс може да го спирате и пускате когато и както си искате, договора се удължава за времето на неползване. Иначе харесвам Комнет като качество.

# 871
Скат също имат интернет услуга,която може да се спира и подновява.Предлагат 3 скорости интернет като средната е 20 лв. за месец, а най-ниската съответно под 20 лв. На страницата на Скат има информация за скоростта и цената.

# 872
Момичета, знаете ли обущар или ремонт на чанти, които да работят в събота? За нещо дребно ми трябва, но да стане днес.
П.п. Уредих се (:

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 09:47 от GG*

# 873
  • Бургас

Лейдис, случайно да знаете дали мога да си презаредя празни бутилки за SodaStream с CO2 някъде тук? Че не ми се пращат пак по куриер и в двете посоки, както правих предните пъти, а пием доста сода у нас Smirk

Тонино на улица Морска, но винаги звъня предварително, защото обслужват целия регион и питам кога ще са в офиса. Последно беше 15лв/бутилката.
С каква машина си? Моята се чупи 2ри път за 1 месец и вече нямам нерви да пращам да я сервизират и пак да чакам почти месец...

Моята е тази и е вече 3-годишна. Пу-пу, ОК си е и дооооста  вода вече е минала през нея. Съвсем елементарна е сравнявайки я с новите в сайта им сега...

Много ти благодаря за инфото  Hug

# 874

Моята е тази и е вече 3-годишна. Пу-пу, ОК си е и дооооста  вода вече е минала през нея. Съвсем елементарна е сравнявайки я с новите в сайта им сега...

Много ти благодаря за инфото  Hug

Моля Simple Smile
Ще ги разгледам тези сода стрийм, те и като дизайн са много сладурски.
Иначе самите машини са еднакви на всички марки, всички са просто устроени, то няма какво да им е сложното. Един клапан и това е.
А ти до сега къде ги пращаше бутилките за пълнене?

# 875
Дали зареждат от тези бутилки? И аз досега изпращах по куриер, но ако има в Бургас къде да зареждат, ще е идеално.

# 876
  • Бургас
Златна, точно за такива бутилки питах. Само дето моите са 2 от комплекта на машината ми и една на Филипс си бях взела за резерва.

Последно пращах за зареждане тук https://medilife.bg/zarezhdane-na-butilka-s-co2

# 877
Къде мога да намеря фолиеви балони по точно на Спондж боб в мол галерия един е 15 лв..

# 878
  • Бургас
Някъде из Славейков да сте срещали ренде, тип японска мандолина?🤔
Това,което прави морковите на лентички.

# 879
  • Бургас
Къде мога да намеря фолиеви балони по точно на Спондж боб в мол галерия един е 15 лв..
В Алиекспрес, ако не е спешно (3-4лв)

# 880
Дали зареждат от тези бутилки? И аз досега изпращах по куриер, но ако има в Бургас къде да зареждат, ще е идеално.

зареждат
всичко зареждат, бутилките са еднакви на всички марки

# 881
Няма да пристигнат навреме ,
 В Лидл видях белачка тип острилка за зеленчуци бяха 3 бр в опаковка

А в Билла имаше  машина пак която прави на лентички
В Алиекспрес, ако не е спешно (3-4лв)

# 882
Момичета, имам питане: Реална ли е тази кампания за събиране на средства за болно дете пред магазин Била на Трапезица?

# 883
Здравейте, някой който плаща зелена Зона и е в Лазур , моля да ми пише , че не съм наясно с някои неща и искам да попитам .

# 884
  • Бургас
Здравейте, някой който плаща зелена Зона и е в Лазур , моля да ми пише , че не съм наясно с някои неща и искам да попитам .
Аз съм в Лазур. Ако още не са ви писали, насреща съм

Общи условия

Активация на акаунт