Къде в Бургас? Тема 62

• 51 807
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Много сте лоши, значи!!
От снощи ми е в главата този захарен памук на клечка 🤗
А нямам никакъв път към Морската,за да търся 😞

# 706
Здравейте, търсим си професионален домоуправител. Може ли да споделите  мнения за фирми от които сте доволни или недоволни, за да знам към кого да се обърна!

# 707
Препоръки за бързо хранене с доставка ?
Държа на вкусни супи и типично лятно меню .

# 708
  • Бургас
"Тих труд".

# 709
Балкан също мисля, че правят все още доставки.

# 710
maskinata, от няколко месеца ползваме услугите на този домоуправител. Редовно почистват, плащат сметки, събират такси няколко пъти в месеца, като таксите може да се заплащат и на каса в EasyPay мисля, а също и в техния офис. Не сме имали по-сериозни проблеми / ремонти, засега се справят.
https://housepro.bg/

# 711
maskinata, от няколко месеца ползваме услугите на този домоуправител. Редовно почистват, плащат сметки, събират такси няколко пъти в месеца, като таксите може да се заплащат и на каса в EasyPay мисля, а също и в техния офис. Не сме имали по-сериозни проблеми / ремонти, засега се справят.
https://housepro.bg/

Цените на сайта според броя жилища - цени за едно жилище на месец ли са или общо за всички? Питам, защото на нас реално ни трябва само чистачка.

"Вкусно" и "Велека" - менюто с "Тих труд" е почти същото, но приемат поръчки до по - късен час.

# 712
И аз да попитам, тези от вас на който им се плаща за домоуправител , декларирате ли в НАП този доход и плащате ли данък?

# 713
Някой от Вас посещавал ли е ритейл парк Ямбол?Впечатления?
Има ли такава тема

# 714
  • Ямбол
Някой от Вас посещавал ли е ритейл парк Ямбол?Впечатления?
Има ли такава тема

Има ямболска тема, но не е кой знае колко активна. Нищо особено интересно няма в Ритейл парк Ямбол. Техномаркет, LC Waikiki, TeDi, House, KiK и подобни. Магазинче за тютюн и алкохол и 2-3 местенца за бързо хранене, Лидл и паркинг.

# 715
  • Бургас
Те и в Бургас щели да правят такъв ритейл парк -на мястото на бившите складове на Пиргос. Аз съм ходила в пловдивски такъв -не е нещо уау.

# 716
  • Бургас
Аз съм ходила в шуменския. Общо взето имаме си същите магазини без TEDi, само дето магазините в ритейл парка бяха с по-голяма площ.

# 717
LU4IQ, цените са на апартамент, на месец. За 3 човека такси/ чистачка, асансьор, осветление, ток асансьор/ и такса домоуправител за м.юли беше около 22 лв. Това са цени за 8 етажен блок.

# 718
i_nenova, благодаря ти! Няма да се съгласят, а останахме без чистачка.

# 719
  • Бургас
Лейдис, случайно да знаете дали мога да си презаредя празни бутилки за SodaStream с CO2 някъде тук? Че не ми се пращат пак по куриер и в двете посоки, както правих предните пъти, а пием доста сода у нас Smirk

Общи условия

Активация на акаунт