Къде в Бургас? Тема 62

• 51 830
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 720
i_nenova, благодаря ти! Няма да се съгласят, а останахме без чистачка.

Преди да наемем фирмата, за няколко месеца ползвахме услугите на едно момче- веднъж в седмицата почистваше, за 8 етажен блок- 80 лв. за месец. Много добре се справяше!
Оставям координати, ако нямате друг вариант - Живко +359 88 5645454

# 721
Здравейте търся   пералня за по големи дрехи и олекотени завивки

# 722
  • Бургас

Химическото чистене Белина Еко

# 723

Химическото чистене Белина Еко

Благодаря:hibiscus:

# 724
  • Бургас
Нашите завивки ги дадох последно в Хела, за ден бяха готови. И за пране на килими съм ги ползвала.

# 725
  • у нас
И аз Хела пера завивките.

# 726
  • Sofia
Здравейте,
моля да ме ориентирате, има ли в Бургас магазини, предлагащи дрехи на по- луксозни брандове- D&G, Gucci, Dsquared2… ?
Предварително благодаря!

# 727
  • Бургас
Някой може ли да препоръча дърводелец за изработка на легло и гардероб? Мястото ( размера) е специфично и стандартните мебели не ме устройват.

# 728
Гледам магазин Армани до пицария доминос ..в мол галерия има магазин за марково бельо seven second 
Здравейте,
моля да ме ориентирате, има ли в Бургас магазини, предлагащи дрехи на по- луксозни брандове- D&G, Gucci, Dsquared2… ?
Предварително благодаря!

# 729
Shantal, в Триа можеш да намериш някои от брандовете  https://tria.bg/magazini/

# 730
  • Бургас
Здравейте,
Предварително благодаря!
не. Няма, Шанталче.

# 731
  • През девет планини в десета...
Здравейте, има ли магазин за топ матраци от който мога да си купя веднага, в смисъл да не е мострена зала а да има наличности. Благодаря

# 732
  • Бургас
За веднага отивате в метро или юск и купувате каквото има. Иначе в Нани магазина на Демокрация избрах размер, дебелина и го доставиха до ден-два.

# 733
  • През девет планини в десета...
Благодаря, прибирам се от морето и минавам през Бургас затова исках да взема два топ матрака. В юск и метро няма размера 190х90 см.

# 734
  • Бургас
В този случай в Славейков, бившия магазин Младост е Нани (не съм влизала вътре), можете там да спрете и да проверите. Би трябвало да имат по-големи наличности.

Общи условия

Активация на акаунт