Къде в Бургас? Тема 62

• 51 830
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 690
  • у нас
Mirkovina, само допълвам името на магазина е Kinderland.

# 691
Лугата на Солниците има ли работно време, кога се ходи

от 8,00 до 20,30ч. всеки ден - най-приятно е рано сутрин или късно вечер

# 692
Здравейте знаете ли къде мога да намеря захарен памук в бургас? Ходих на лунапарка уви няма ...

# 693
  • Бургас
Някой може ли да ми обясни: В приложението "Транспорт" има възможност да се зареди потфейла с билети.
Как става чекирането в автобуса? Трябва ли да имам реална карта? Или само си пълня портфейла с 30 или 60 пътувания и на качване в автобуса се чекирам с телефона (като плащане с карта)? При проверка как удостоверявам че съм се чекирала?

# 694
Здравейте знаете ли къде мога да намеря захарен памук в бургас? Ходих на лунапарка уви няма ...
Вчера видях машина за памук срещу Борисовата градина във Възраждане. Александър Стамболийски е улицата в едно заведение-пишеше цена 4.50лв.Не съм вземала. Само видях.
А за бондинг и аз се интересувам.Но при някои който ще го направи естествено.

# 695
Купих от тройката кипрото павилионче за сладолед,лимонада и бонбони ..там продават памук в кутия 20 грама -2.50 ...ако пак замрънка ще търся машината ...Благодаря!

# 696
Здравейте , в Славейков Кауфланд има сладкарница Шаклиян . Някой има ли мнение като вкус как са. На вид ми се сториха сладурски .

# 697
  • Бургас
Някой може ли да ми обясни: В приложението "Транспорт" има възможност да се зареди потфейла с билети.
Как става чекирането в автобуса? Трябва ли да имам реална карта? Или само си пълня портфейла с 30 или 60 пътувания и на качване в автобуса се чекирам с телефона (като плащане с карта)? При проверка как удостоверявам че съм се чекирала?
И аз се чудех, но скоро видях една жена в автобуса да се чекира с телефон, отворен на QR кода от приложението. Контролата не я провери, защото беше до нея в момента, но предполагам, че и тя трябва да сканира екрана на телефона с устройството си,  дето проверява и картите.

# 698
Някой да знае зоомагазин, в който да продават костенурки?

# 699
  • Бургас
И аз се чудех, но скоро видях една жена в автобуса да се чекира с телефон, отворен на QR кода от приложението. Контролата не я провери, защото беше до нея в момента, но предполагам, че и тя трябва да сканира екрана на телефона с устройството си,  дето проверява и картите.

Ама аз не виждам qr код. Като се купят билетите се генерира Кю ар ли... Или трябва да има карта с номер да се обвържат... Защото в един от въпросите пише къде да се види номера на картата. Не че съм тръгнала да пътувам, ама що да нямам тази опция.

# 700
  • Бургас
Това е qr кода, който се генерира след зареждане на сума за билети и се сканира в автобуса. След това започва да тече 45 мин време за използване. Никога не съм имала карта-пластика.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 10:10 от sunny-n

# 701
Памук в чаша,кутия-запечатан съм вземала от Анет който е в Славейков, но до Миража.
Беше при вафлите и т.н НЕ на касата.
Мисля че най-долу на рафт.

# 702
  • Бургас
И аз се чудех, но скоро видях една жена в автобуса да се чекира с телефон, отворен на QR кода от приложението. Контролата не я провери, защото беше до нея в момента, но предполагам, че и тя трябва да сканира екрана на телефона с устройството си,  дето проверява и картите.

Ама аз не виждам qr код. Като се купят билетите се генерира Кю ар ли... Или трябва да има карта с номер да се обвържат... Защото в един от въпросите пише къде да се види номера на картата. Не че съм тръгнала да пътувам, ама що да нямам тази опция.
  Има си код и ако имаш зареден пакет с пътувания

Но да, трябва да имаш издадена карта от тези сините.

# 703
  • Fairbanks, Alaska
В Морската градина, на плажната алея по пътя за моста. На пръчка е.

# 704
И в Пепко има захарен памук . В кутия , различни цветове е , не е вкусен , 2 лв .

На пръчка , току що направен, усещаш аромата , Полъха на детството ... Това е истинският.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 00:30 от This_season

Общи условия

Активация на акаунт