Къде в Бургас? Тема 62

• 52 517
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас / UK
Момичета, кажете ми добър пулмолог. Благодаря!
Кючукова
Велева
Вълкова
Така ги степенувам
Чувала съм и за добър в Стайкови, но не му помня името и не съм го ползвала. Някакво чуждо име беше.
Другите, които писах, съм ги ползвала и трите. И не само тях, но останалите не са си свършили работата.
Много Благодаря!

# 676
Аз съм ходила при Велева няколко пъти, доволна съм от прегледите.

# 677
Глас за Вълкова - лекува ме в болницата.

# 678
Момичета, препоръчайте ми къде да отида за ламиниране на мигли.
Благодаря предварително.

# 679
Благодаря предварително.
alia_beauty.bg в инстаграм, на Калофер 7б, невероятно работи, но взима една идея по - скъпо.

# 680
Благодаря предварително.
alia_beauty.bg в инстаграм, на Калофер 7б, невероятно работи, но взима една идея по - скъпо.
Колко е тази една идея в цифри ?

# 681
Здравейте
Моля за препоръка за читава шивачка в Бургас.
Благодаря предварително!

# 682
Здравейте, момичета ! Търся съвет/препоръка за специалист провиване на 2ра дупка на ухо . Би било полезно и ориентировъчна цена + дали е вкл. обица в цената на процедурата.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Хубав ден !

# 683
Благодаря предварително.
Колко е тази една идея в цифри ?
60 лева за ламиниране.

# 684
  • Бургас
Здравейте, момичета ! Търся съвет/препоръка за специалист провиване на 2ра дупка на ухо . Би било полезно и ориентировъчна цена + дали е вкл. обица в цената на процедурата.
Хубав ден !
Дъщеря ми пробива вежда тук:https://vean-tattoo.bg/
Доволна е. Има и цени.

# 685
Здравейте
Моля за препоръка за читава шивачка в Бургас.
Благодаря предварително!

Доволна съм от шивачката до спирката на Операта/до м-н Тришър.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 21:40 от g.hristova

# 686
  • Бургас/Пз
Хубав ден !
Д-р Кенолова.  Има медицински обици. 50лв е пробиването плюс комплекта. Едната ми я даде да си я прибера, защото исках само една дупка

# 687
Здравейте, има ли стоянка на таксита пред летището (Пристигащи) или по-добре да си извикам?
Още нещо - моля препоръчайте магазин за детски дрехи в центъра, по-официални момичешки.

# 688
  • у нас
Здравейте, има ли стоянка на таксита пред летището (Пристигащи) или по-добре да си извикам?
Още нещо - моля препоръчайте магазин за детски дрехи в центъра, по-официални момичешки.
След като излезете от проверката, до тоалетната има представител на Еко такси. Там може да си поръчате. Има  надписи, няма начин да го пропуснете, от там се минава, за да излезете от залата за пристигащи.
Детски магазин има на ул. Александровска, между Левски и Л. Каравелов, до Йетел.

# 689
Sinara, много благодаря! 💐

Общи условия

Активация на акаунт