Къде в Бургас? Тема 62

• 51 731
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 945
На Ботева е затворен, няма вече офис там.

# 946
Май вече се плаща във Виваком, Булдаткома

# 947
  • Бургас
Да, в офисите на Виваком, те ги купиха.

# 948
  • Бургас
И на Народен юмрук го затвориха. Във Виваком се ходи.

# 949
Някой в Славейков да може да провери в турският магазин  до Звездичка има ли дубайски  шоколад Hug

# 950
Здравейте, търся препоръки за човек, който прави торти от книжки, моливи и подобни Simple Smile

# 951
Някой в Славейков да може да провери в турският магазин  до Звездичка има ли дубайски  шоколад Hug

Има в турския, който е на ъгъла преди Метро. Даже малки, които са като малко по-големи бонбони.

# 952
  • Бургас
Здравейте, търся препоръки за човек, който прави торти от книжки, моливи и подобни Simple Smile
Работилничката на Дари и Дани. Имат страница във ФБ

# 953
Позволявам си да питам тук понеже темата е за Бургас. Искам да си взема пречиствател на въздуха. Какви ползвате като подходящи за климата тук? Споменаха ми за 2 в 1 с влагоуловител, но съм много боса, нищо не разбирам по въпроса.

# 954
Здравейте,

Щастливо омъжена съм за бургазлия, който в края на годината има юбилей 50! Не живеем в Бургас, идваме в града 1-2 пъти годишно, понякога за 2-3 седмици, понякога за няколко дни.

Рожденика предпочита за юбилея да си е в Бургас със семейството и роднините, което аз напълно подкрепям.

Моля за идеи къде в града или в близост можем да се съберем малко хора в тесен семеен кръг. Иска ми се да е нещо по-различно от обикновен ресторант. Ще се радвам на всякакви идеи - от стари морски кръчми, до нови и нестандартни места. Рожденият му ден е на Никулден, което е и празник на Бургас, пада се в петък и трябва да побързам с резервацията Simple Smile

# 955
Има, в събота ги гледах - два вида бяха.

# 956
Здравейте,

Щастливо омъжена съм за бургазлия, който в края на годината има юбилей 50! Не живеем в Бургас, идваме в града 1-2 пъти годишно, понякога за 2-3 седмици, понякога за няколко дни.

Рожденика предпочита за юбилея да си е в Бургас със семейството и роднините, което аз напълно подкрепям.

Моля за идеи къде в града или в близост можем да се съберем малко хора в тесен семеен кръг. Иска ми се да е нещо по-различно от обикновен ресторант. Ще се радвам на всякакви идеи - от стари морски кръчми, до нови и нестандартни места. Рожденият му ден е на Никулден, което е и празник на Бургас, пада се в петък и трябва да побързам с резервацията Simple Smile

Заведение Азур в Зорница. Заведението е ново, модерно, с хубаво меню и нормални цени. Вътре е много широко- има зала за пушачи и такава за непушачи. Препоръчвам 👍

# 957
Слончо, струва ми се, че не я разбра съвсем дамата. Може и да е нестандартно да празнуваш 50-годишнината в един обикновен квартален ресторант с лошо обслужване, но ми се струва, че тя търси нещо по-интересно.
Аз за съжаление не мога да съм полезна с такива идеи. В Бургас си има места, които са класика за по-официални събития и които всички гости ще им е приятно да посетят - ресторант Нептун, хотел България и Приморец, Капитанската зала в Златна котва. Пак са в категорията "обикновен ресторант", но за бургазлии са символ на класа. Иначе такива "стари морски кръчми", каквито си представяте, нямаме. Има няколко нови и по-лустросани заведения, които обаче не мисля, че са подходящи за такъв тип събитие.

# 958
Съжалявам ако не съм разбрала правилно. Нека някой друг се включи. 🙂

# 959
  • Бургас
В "Нептун" - категорично не! Пушат вътре, след ремонта е един огромен шумен цех, цените са безумни! Но това с пушенето направо ме уби, бяхме с гости от София, останахме потресени...
Кварталният Азур го посетих веднъж. Единственото нещо, което ми хареса, беше обслужването от един сервитьор. Осветлението - прекалено силно. Собственикът си беше превърнал една маса в офис и си беше натрупал там бумагите. Кога ще разберат нашите пишман ресторантьори, че масите са за клиентите, а не "запазено" за шеф и персонал, не знам.

Ако е само за ресторант - препоръчвам "Тони и Джиджи". Новата "Медуза" също е много интересна като храна.

Ако е нещо по-така - комплекс "Терма Нумера" във Ветрен. Перфектно спа, добър ресторант. Но е адълт онли - деца под 16 не пускат. Дотогава ще отворят и хотелската част (ако още не са).

Общи условия

Активация на акаунт