Къде в Бургас? Тема 62

• 51 730
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 960
В "Нептун" - категорично не! Пушат вътре, след ремонта е един огромен шумен цех, цените са безумни! Но това с пушенето направо ме уби, бяхме с гости от София, останахме потресени...
Кварталният Азур го посетих веднъж. Единственото нещо, което ми хареса, беше обслужването от един сервитьор. Осветлението - прекалено силно. Собственикът си беше превърнал една маса в офис и си беше натрупал там бумагите. Кога ще разберат нашите пишман ресторантьори, че масите са за клиентите, а не "запазено" за шеф и персонал, не знам.

Ако е само за ресторант - препоръчвам "Тони и Джиджи". Новата "Медуза" също е много интересна като храна.

Ако е нещо по-така - комплекс "Терма Нумера" във Ветрен. Перфектно спа, добър ресторант. Но е адълт онли - деца под 16 не пускат. Дотогава ще отворят и хотелската част (ако още не са).
Водата в басейна във Ветрен топла ли е? Каним се да го посетим другата седмица, ако ни остане време.

# 961
  • Бургас
Утопиа форест не знам как е като обслужване, но изглежда по-интересно като концепция.

# 962
  • Бургас
В "Нептун" - категорично не! Пушат вътре, след ремонта е един огромен шумен цех, цените са безумни! Но това с пушенето направо ме уби, бяхме с гости от София, останахме потресени...
Кварталният Азур го посетих веднъж. Единственото нещо, което ми хареса, беше обслужването от един сервитьор. Осветлението - прекалено силно. Собственикът си беше превърнал една маса в офис и си беше натрупал там бумагите. Кога ще разберат нашите пишман ресторантьори, че масите са за клиентите, а не "запазено" за шеф и персонал, не знам.

Ако е само за ресторант - препоръчвам "Тони и Джиджи". Новата "Медуза" също е много интересна като храна.

Ако е нещо по-така - комплекс "Терма Нумера" във Ветрен. Перфектно спа, добър ресторант. Но е адълт онли - деца под 16 не пускат. Дотогава ще отворят и хотелската част (ако още не са).
Водата в басейна във Ветрен топла ли е? Каним се да го посетим другата седмица, ако ни остане време.
Басейните са с топла минерална вода.
Поне така го рекламират.

# 963
Ресторант младост ..колежка празнува там 60 години с роднини а друга прави бал на синът си ...

# 964
Медуза е по - особен ресторант . Не мисля , че за такъв повод е подходящ . Менюто  е изцяло азиатско  и не е за всеки .
Грог 2 - богато меню,  уютна обстановка .
Флора Лазур - отново и двете .
Златна Котва , Инканто Зен , Док 5,  ДиВерсо , Младост , Maisons premium .

# 965
  • Бургас
Днес забелязах,че Грог- а в Славейков, срещу китайския е разтурен.
Дали ще е ремонт или е преместен,идея си нямам.
Помещението е - груб строеж!🤔

# 966
Позволявам си да питам тук понеже темата е за Бургас. Искам да си взема пречиствател на въздуха. Какви ползвате като подходящи за климата тук? Споменаха ми за 2 в 1 с влагоуловител, но съм много боса, нищо не разбирам по въпроса.
https://tesy.bg/produkti/otoplenie-i-grija-za-vyzduha/grija-za-v … roduct=ac-16-ehci

Ние ползваме този. Само въздухопречиствател. Имаме алергични в семейството и сме много доволни. Има освен филтри- йонизатор и UV.

# 967
  • Бургас
"Младост" ми е като квартална кръчма.
В "Мейсън" кухнята не е много ок. Цяла нощ ме боля стомаха последния път.
Медуза е по - особен ресторант . Не мисля , че за такъв повод е подходящ . Менюто  е изцяло азиатско  и не е за всеки .
Грог 2 - богато меню,  уютна обстановка .
Флора Лазур - отново и двете .
Златна Котва , Инканто Зен , Док 5,  ДиВерсо , Младост , Maisons premium .

# 968
i_nenova, благодаря за споделянето!
И аз имам алергии, затова и се оглеждам за подходящият уред 💐

# 969
  • Бургас / UK
Днес забелязах,че Грог- а в Славейков, срещу китайския е разтурен.
Дали ще е ремонт или е преместен,идея си нямам.
Помещението е - груб строеж!🤔

Затворен е. На друго място ще отварят .

# 970
  • Бургас
Ще го местят до Грог 1 в бившата пицария Ди Митко до Мистрал. Сега там е заградено и строят заведението или по-точно го разширяват. Както виждам доста място са завзели от полянката и са стигнали много близо до блок 4. Дали имат разрешиително ми е много чудно.

# 971
  • у нас
То така се получава двата Грога на метри един от друг. Какъв е смисълът? Да направят в ЦГЧ, например.

# 972
То така се получава двата Грога на метри един от друг. Какъв е смисълът? Да направят в ЦГЧ, например.
Даа, недоизмислено ми е .
В Лазур са кът заведенията  примерно .

# 973
  • Бургас

И аз това се чудя, смисълът може само собственика да го обясни.
Доколкото съм чула на новия ще има суши бар или там както се нарича. А може новия да е с друго име и хората да не знаят, че ще са едно и също.

# 974
  • Бургас
Не го знаех,това за Грог-а.
Щом новото  ще е по-голямо, може да затворят Грог 1🤔  Иначе няма никакъв смисъл да са едно до друго 🤔

Общи условия

Активация на акаунт