Къде в Бургас? Тема 62

• 51 726
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте. Съвсем скоро ми предстои сватба и нямам много време да си намеря рокля. Тъй като няма да е типичната голяма сватба, а ще бъде нещо в много тесен кръг (около 10-12 човека), бихте ли препоръчали къде мога да намеря официална бяла рокля, която да не е претруфена като булчинските, но в същото време да става и за сватба, тоест нещо семпло, но красиво.

# 976
  • Бургас
Имате ли идея какво се случва с тока в Лазур, района около стадиона и руската. През деня спира често и за кратко, а от 10.10 (след като правиха нещо ЕВН) спира вечер за по два-тпи часа вече два пъти.

# 977
Потвърждавам, днес отново спира, вчера нямаше вечерта 3 часа, докато заспах към 12 през нощта още не беше дошъл. Преди това също нямаше 3 часа вечерта, предната седмица. И аз не знам какво става. Страх ме е за ел. уредите.

# 978
В "Зорница" също нямаше. Днес за кратко също. Прекаляват!

# 979
  • Бургас
На сайта на ЕВН не пише ли защо?

# 980
Област    БУРГАС
КЕЦ    X-35 Бургас-Център

Адрес(и)    Ремонт и профилактика на ТП Детска Градина Лазур - гр. Бургас, ул. Велико Търново №14, 14А, 14Б, 16, ул. Константин Величков 65, 65А, ОДЗ Детска градина, ул. Поп Грую 66, 66А, 68, 68А, 70, 72, 74, 74А, 74Б

Срок на изключването от / до    09:00 - 17:00
Дата(и) на изключването    17.10.2024 до 17.10.2024

Най -долу на страницата -> Аварии и планирани ремонти

https://www.evn.bg/Home/Electricity.aspx

и в Непланирани прекъсвания има "Свържете се с нас"

https://www.elyug.bg/SpecialPages/PowerOffLink.aspx

Планирани - клик на картата Бургас

https://www.elyug.bg/Customers/Planned_shutdowns.aspx

# 981
  • Бургас
Нашата профилактика мина и от тогава започнаха тези списания. Писала съм на ЕВН,разбира се. Но,докато чакам отговор, реших да попитам и тук.

# 982
Моля за препоръка за фризьор, който умее да подстригва къдрава коса? Благодаря! Blush

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 19:45 от g.hristova

# 983
Като дискотека е Лазур.Не е само за 17-ти.От 2-3 седмици е така.Във фейса и от Зорница бяха писали. Аз авънях в Енерго-след чат бота се прекъсва връзката.... Като режим е.И аз мислех да питам тук някой знае ли защо..

# 984
Моля за препоръка за фризьор, който умее да подстригва къдрава коса? Благодаря! Blush
Все ми се струва,че съвсем права коса се подстригва най-трудно.

# 985
  • Бургас
Мъжки пантофи на Шол да знаете продават ли се някъде в Бургас? Или да препоръчате други качествени? Трябва да купя задължително днес. Онлайн не е опция.

# 986
  • Бургас
Къде другаде освен в Практикер и НоумМакс режат и продават ПДЧ проскости и си плащаш само квадратурата на отрязаното. Не искам да купувам цял лист както правят в Салекс и Роси.

# 987
  • Бургас
Бриколаж?

# 988
Къде другаде освен в Практикер и НоумМакс режат и продават ПДЧ проскости и си плащаш само квадратурата на отрязаното. Не искам да купувам цял лист както правят в Салекс и Роси.

МАКРОНЕКС зад Мастърхаус. И кантират.

Здравейте. Съвсем скоро ми предстои сватба и нямам много време да си намеря рокля. Тъй като няма да е типичната голяма сватба, а ще бъде нещо в много тесен кръг (около 10-12 човека), бихте ли препоръчали къде мога да намеря официална бяла рокля, която да не е претруфена като булчинските, но в същото време да става и за сватба, тоест нещо семпло, но красиво.

Моя булка със същите изисквания си намери рокля преди 3 седмици в магазините на Алексадровска, в горната част.

Някой в Славейков да може да провери в турският магазин  до Звездичка има ли дубайски  шоколад Hug

Дубайски шоколад има също и в Golden Sweets зад Кирил и Методий. Правят го на място и формата му не е като на шоколад обаче.

# 989
  • Бургас
Салон ,,Муци,, на ул. ,,Морска,,

Общи условия

Активация на акаунт