Къде в Бургас? Тема 62

• 51 715
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 990
Благодаря ти karzz! Blush

# 991
Къде мога да поръчам топер за торта за Кръщене? Искам на живо да ги видя

# 992
  • Бургас
Здравейте. Паркинга на хотел България само за гости на хотела ли е или може всеки да паркира и да си плати на час.
Ако не, къде в този район има платен паркинг?

# 993
Има там платен паркинг ама е толкова завъртяно да го обясня... Съвсем наблизо е. Малък е, но аз винаги съм намирала място.
Накратко нали на голяма улица пред Гара Юг има Секс Шоп, е като влезете отзад, там е платения паркинг. Страшно обяснение, ама се надявам да помогне поне малко. Влиза се откъм хотела разбира се. Simple Smile
Иначе за паркинга на хотела и аз се интересувам, но едва ли е платен за обикн хора, защото е доста празен и всички въртим по уличките.

# 994
  • Бургас
Аха, това доколкото виждам е уличката на Търговската гимназия.
Това ли е?

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 12:38 от Irene Adler

# 995
Да, това е паркинга. Вътре си има табела за почасово плащане че е обозначено мястото като паркинг. Скоро не съм ходила, но преди 2 години си беше така. Не вярвам да има някаква промяна.

# 996
  • Бургас
Здравейте! Къде в Бургас има Декса/DXA скенер за изследване на костна плътност? Някой ходил ли е скоро да сподели?

# 997
  • Бургас
Д-р Мария Недкова и д-р Румяна Христова имат DEXA в МЦ "Зорница".
https://hristova.bg/services/index.html

# 998
  • Бургас
Къде могат да се намерят чаши за кафе,тип термосчета,но малко. Навсякъде има големи, високи.
Искам от малките,че да си я слагам на машината и директно в нея да си пускам кафето. Каймака си го искам!🤗
Търсих в Пепко,кварталните магазинчета, немския магазин - няма!

# 999
Наскоро гледах малки термоси, но в тему...във физически магазин не съм виждала

# 1 000
И аз поръчах от тему ...

# 1 001
  • Пловдив
Имаше в магазина тип левче в Гагарин срещу Вапцаров, бившата видеозона. Но беше преди време, не знам сега дали още има.

# 1 002
В Джъмбо съм виждала различни размери такива чаши.

# 1 003
Днес бях до Free Shop-a на Морската гара и дочух една от консултантките да казва на клиентка, че новия магазин ще бъде открит на 5ти ноември. Малко остана 🥳🥳🥳

# 1 004
Къде ще е?

Общи условия

Активация на акаунт