Къде в Бургас? Тема 62

• 51 705
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Бургас
На мястото на стария Simple Smile

# 1 006
Моля за препоръка за шивач(ако е от Меден рудник, още по-добре). Благодаря.

# 1 007
Къде могат да се намерят чаши за кафе,тип термосчета,но малко. Навсякъде има големи, високи.
Искам от малките,че да си я слагам на машината и директно в нея да си пускам кафето. Каймака си го искам!🤗
Търсих в Пепко,кварталните магазинчета, немския магазин - няма!
Много качествени ниски термоси за кафе има в Ориндж книжарници. Аз съм взимала от тази в Бургас плаза. Марката е Камбука. И 2 термоса за храна имам от там. Няма протичане,  съставът на материала е добър. Много държа на съдове,  в които се съхранява храна да имат качествени материали.

# 1 008
  • Бургас
Пране на килими? Без Хела.

# 1 009
Килимарник или Белина еко

# 1 010
Къде могат да се намерят чаши за кафе,тип термосчета,но малко. Навсякъде има големи, високи.
Искам от малките,че да си я слагам на машината и директно в нея да си пускам кафето. Каймака си го искам!🤗
Търсих в Пепко,кварталните магазинчета, немския магазин - няма!

11 см височина дали биха свършили работа.
https://www.orangecenter.bg/legami-burgan-za-hrana-325-ml-stars.html

# 1 011
Днес бях до Free Shop-a на Морската гара и дочух една от консултантките да казва на клиентка, че новия магазин ще бъде открит на 5ти ноември. Малко остана 🥳🥳🥳
Какъв нов магазин ? Пропуснала съм инфо явно ..

# 1 012
Извинявам се ако не съм се изразила коректно. Значи на Морска гара има два Фри Шопа - долу и горе така ги наричам. Горния при Планетариума беше сигурно поне 3 месеца в ремонт. Уж са го разширили, но аз не виждам голяма промяна в площта. Както и да е, сега хода е завъртян откъм паркинга, ремонта явно всеки момент ще приключи и скоро ще го отворят като нов магазин. Пак е на старото място, но уж по-голям и ще предлага нови марки.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 04:37 от Lale_Lili

# 1 013
  • Бургас
Не съм ходила в този магазин. Как са цените там?

# 1 014
Зависи какво искате и търсите. За едни е евтино, за други скъпо. Сестра ми като ми идва на гости винаги си купува от там дрехи, чанти, тя носи само скъпи маркови неща, докато аз не давам такива пари за дрехи. Една чанта от евтините е 150 лева. Има бижута Сваровски, слънчеви очила, часовници. Парфюмите са си скъпи, но там вече аз съм експерт и знам къде, за колко и тн. това ми е хобито и не съм срещнала парфюм във фри шопа да е по-евтин отколкото аз мога да го намеря он-лайн от доверен сайт. Чувала съм че алкохолът е на много добри пари, но аз не пия въобще, нито купувам алкохол, и нямам никаква идея дали това е така. Относно сладки и солени неща, сладките не са лоши, има някакви вкусове дето по веригите като Кауфланд и Лидл ги няма. Като цяло магазинът си е от малко по-скъпите. Аз влизам там, защото често ходя на Морската гара и просто ми е част от атракцията.

# 1 015
  • вкъщи
Вчера бях в магазина стария и питах кога отваря новият -на 10 ще е. Ако се следи редовно, на промоция винаги има някой парфюм . Предполагам на откриването пак ще има нещо намалено.

# 1 016
  • Бургас
Твърдият алкохол е на много добра цена и има интересни предложения, които ги няма на други места.

# 1 017
Вчера бях в магазина стария и питах кога отваря новият -на 10 ще е. Ако се следи редовно, на промоция винаги има някой парфюм . Предполагам на откриването пак ще има нещо намалено.
Следенето не е достатъчно. Миналия месец имаше супер изгоден комплект на Омния Кристалин и разбира се те го нямаха в магазина, само в брошурата си висеше. Промоции на парфюми има всеки месец и непрекъснато, просто рядко са по-изгодно от на други доверени места с оригинална стока.

# 1 018
  • Бургас
Промоции на парфюми има всеки месец и непрекъснато, просто рядко са по-изгодно от на други доверени места с оригинална стока.

A oт къде поръчваш парфюми?

# 1 019
Има тема тук в БГ мама: Изпитани сайтове за парфюми. Там на първа страница са изброени всички легитимни сайтове от които поръчваме редовно. Парфюми шоп, парфюм.бг, Венера козметика и много, много други. Влезнете в темата и прочетете на първа страница, освен всичко има и кодове за отстъпки, те също са на първа страница. Цялата информация която ви трябва е там.

Общи условия

Активация на акаунт