Къде в Бургас? Тема 62

• 51 696
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 1 020
Към родителите на по-малки деца в градинска възраст,предложете хубав детски център за рд...да е приятен за децата и за възрастните,да занимават децата

# 1 021
  • Бургас
Дайте идея за магазин в центъра за хубави чехли и пантофи

# 1 022
Магазин за чехли и пантофи има в пресечка на Александровска - от площада посока университета, след руския магазин и едни павилиони - улицата е Л.Каравелов. До магазина има бистро.

Имам питане - някъде да знаете сервиз за кафемашини Долче Густо?

# 1 023
Дайте идея за магазин в центъра за хубави чехли и пантофи
На Александровска има един магазин Дъмбо за детски обувки, а в началото на Александровска ( в посока централната спирка ) пак има магазин Дъмбо само за чехли и пантофи. Намира се зад Берьозката (мисля че блокът е червен)

# 1 024
Към родителите на по-малки деца в градинска възраст,предложете хубав детски център за рд...да е приятен за децата и за възрастните,да занимават децата
Корабчето. Всички рождени дни на децата от групата в градината са били там. Последно ходихме в някакъв нов в Престижа - и там се забавляваха, но като че ли на Корабчето не им омръзва.

# 1 025
Като анимация Щуромания са номер 1 .За възрастните може да дойде тясно,зависи ...

# 1 026
Щуромания и на мен ми хареса доста ги занимават децата ...ола ола също е просторно и широко но родителите са отделени от децата ...

# 1 027
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря плат дантела на метър?

# 1 028
Знам, че темата е за друго, но някой има ли впечатления от бистро Азур в Зорница? Предстои ни семеен празник и локацията му ми е много удобна, но не знам как е като храна обслужване ...

# 1 029
В "Ресторантите на Бургас" няма много добри отзиви за него, за разлика от Мамалига и Ла Веранда.

# 1 030
За мен в  Зорница най-доброто заведение е Розмарин.

# 1 031
  • Бургас
+1 за "Розмарин".
В "Азур" съм била веднъж, няма да повторя. Осветлението беше прекалено силно, храната - стандартна, а собственикът си беше разпилял бумагите и лаптопа на една съседна маса. Все едно ядях в офиса му.
"Ла Веранда" - кухнята е много добра, много често ходя, но пък се вмирисваш на манджи, вентилацията им не е ок.

# 1 032
Розмарин не го предложих само защото Ла Веранда и Мамалига са близо като локация до Азур, а потребителката писа, че я устройва локацията, но иначе - да, Розмарин също е много добър избор.

# 1 033
Къде в Бургас мога да купя лютив спрей? От тези за самозащита.

# 1 034
В магазините за оръжие съм виждала

Общи условия

Активация на акаунт