Къде в Бургас? Тема 62

• 51 695
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Бургас
Знаете ли кога ще отвори Лидъл в Лазур?

# 1 051
Знаете ли кога ще отвори Лидъл в Лазур?
Май пак имат проблем със подпочвените води ..досега трябваше да е отворен ?

# 1 052
  • Бургас
Къде ще има Лидъл в Лазур?

# 1 053
  • Бургас
Високата сграда  зад у-ще Васил Априлов(то май не е много в Лазур,де)

# 1 054
  • Бургас
Вътре щандовете и касите са наредени, надявам се до Нова година ...

# 1 055
  • Бургас
Въобще не съм обърнала внимание. Дано да го отворят скоро тогава.

# 1 056
Дайте някой за почистване на избата. Звъннах на една фирма и искат 300лв. Ужасно много ми се струва

# 1 057
  • Бургас
някой може ли да помогне с майстор за ремонт на ел.фурна

# 1 058
Здравейте!
Искам да попитам в Меден рудник в района с къщите около ул."Въстаническа" 15 и в зона Б на комплекса удачно ли е да закупя апартамент, където ще живея сама? Въпросът ми е към познаващите добре  "Меден рудник" къде са циганите в този квартал? Другият ми вариант е да си купя студио в Сарафово на партерен етаж.
Искам да претегля плюсовете и минусите на партерен апартамент и такъв в Меден рудник ново строителство.
Благодаря ви за отговорите предварително!

# 1 059
Аз пък търся техник на климатици...постоянно дава някакви грешки...мм го чисти сто пъти еми не става....

# 1 060
  • Бургас
dironi, циганската махала е на около 200-300 метра надолу по същата улица.
На практика - циганите там са навсякъде.
Зона "А" е най-цивилизована, ако чак толкова ми се живее там.
Най-доброто решение в живота ми бе да напусна "Меден рудник". Живяла съм там, до циганската махала. Учила съм в циганското училище.
Никога вече Simple Smile
По-добре на партера в Сарафово, ще си сложа подово отопление, сигурно ще имате и двор?

# 1 061
  • Бургас
На 100% Сарафово!

Меден Рудник  не бих го избрала, въпреки че съм бургазлийка 100 години!

Сарафово е много хубаво! Няма да съжалявате!

# 1 062
  • Бургас
Големият минус на партерния апартамент са студът, влагата, сумракът. Това е решимо с добре премислена система за отопление и осветление.
Трудно се продават партерите, ако се наложи да продавате впоследствие.
Вижте му статута, дали се води апартамент.
Няма ли вариант за апартамент на по-висок етаж?

# 1 063
Благодаря ви за отговорите! Много са ми полезни за Меден рудник.  В зона Б има ли цигани? Там ми предлагат две студиа ново строителство.
Предлагането на едностайни/студиа е ограничено. Партерът в Сарафово е с тераса към вътрешен двор в центъра на квартала. На по-високи етажи новите студиа са вече без тераса. Има напр. студиа без тераса ново строителство в Сарафово между Билла и основния път Бургас-Варна с изложение запад, т.е.към пътя. Предвид непрекъснатия трафик сигурно няма да мога да си отворя прозореца през деня. Повечето студиа са недомислени. В Славейков напр. пред Акт 16 посока север без тераса с не голям прозорец на единствената стая.... В Меден рудник ми предложиха с добра квадратура и тераси на ул.Въстаническа, до Шел, в зона Б всички са ново строителство.

# 1 064
  • Бургас
Цигани има навсякъде. Те ходят из целия комплекс. Няма ограда с бодлива тел между отделните зони, че да ги спре.
А и манталитетът на хората от "Меден рудник" масово е битер циганския. Никой да не се обижда, има и изключения.
Елате един ден, разходете се в района и вижте дали бихте прекарали там бая години от живота си.
Това, което показвате, е улица в т.нар. село, зона "В", а не "Б". Близо до пътя за Средец. Зона 'Б" до Шел е много близо до циганската махала също.
В Сарафово с двор е много по-добре, стига някой да не си хвърля боклуците от горните тераси в двора Simple Smile
Сградата до пътя, ако говорите за тази недовършената, голямата до Билла, всеки път се чудя кой я е проектирал като затвор с тези килии към пътя. Ужасно грозна е. Не бих купила там.

Общи условия

Активация на акаунт