Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 30 572
  • 665
  •   1
Отговори
# 570
Старичък айфон / 12 или 13 , нямам представа/ , ще се свърже ли с redmi watch 5 active ?
Ако може да инсталира Mi Fitness App трябва да се свърже

# 571
гледал съм във файлов мениджър на ксиоми отваряш приложението и реклама. то и windows искаха по този път в компютрите да има реклама в старт менюто.
При мен няма такова нещо. Пък и винаги можеш да инсталираш алтернативно приложение, ако нещо те дразни.

# 572
след S24, от днес в Европа S23 серията на самсунг получава андроид 15.

# 573
Някой има ли проблем с приложението Тик- Ток?
С доста стар телефон съм ,XS, който не е ъпдейтван с последния iOS, защото паметта е пълна и не позволява ъпдейт.
Снощи посред нощ се включи Тик ток, само звука на поредното клипче, екранът на телефона беше чист.
Иначе редовно се случва , когато ровя из разни сайтове, да се включи звука на някое клипче, но така изведнъж както снощи..?!

# 574
Според мен проблемът е в телефона ви.

# 575
Привет на всички пишещи тук, реших малко да сменя телефона. Досега си купувах Samsung от сериятА, но сега реших да вдигна нивото и да взема от S.
 Какво ще кажете за S 24.?
В момента съм с А 12, нося го откакто излезе.

# 576
  • в 1001-та нощ
Много добър избор 👌

# 577
ако ви изпадне на добра цена, чистия с24 е добър компактен телефон. вече ултра модела е с по-добра камера и батерия , но и по-голям като размер.

# 578
Благодаря за насоките. Намерих го онлайн на цена от 1060 лв . 256 GB, 8RAM. Засега на по-ниска от тази не го намирам.

# 579
  • София
Аз съм с S24+ от година и малко. Доволна съм като цяло от телефона. Батерията вече държи все по-малко, но като цяло не е голяма драма. Не мисля да го сменям скоро. Взимайте смело.

# 580
Привет.Имам Хонор 200 и съм си доволна.Но имам лек проблем. Някои от снимките идват леко големи и не знам как да ги намаля-без да ги режа.Примерно Самсунгите има вариант да намалиш снимката на 80 % ,на 60 % и т.н. Тук не намирам подобна опция. Ако някой е запознат и помогне ще съм благодарна Simple Smile

# 581
за около 1000 лева е идеален s24 и задължително както сте избрали модела с 256 гб памет ( да не е 128).

# 582
  • Варна
Привет.Имам Хонор 200 и съм си доволна.Но имам лек проблем. Някои от снимките идват леко големи и не знам как да ги намаля-без да ги режа.Примерно Самсунгите има вариант да намалиш снимката на 80 % ,на 60 % и т.н. Тук не намирам подобна опция. Ако някой е запознат и помогне ще съм благодарна Simple Smile

Аз съм си сложила безплатно приложение за рисайз на снимки и съм много доволна. Има различни опции на колко да намалиш снимката. Играчка си е, снимка по снимка, но мен ме устройва, защото ми върши точно каквото искам.

# 583
А кое е приложението? Хонор-а прави чудесни снимки ,но BGmama  не позволява по-голям размер и за това искам от време на време да понамаля някоя снимка Laughing

# 584
За да качваш тук снимка без проблем, направи скрийншот на снимката в телефона ти, която е твърде голяма. При качването имаш възможност да изрежеш само кадъра, без останалите елементи от заснетия екран.

Общи условия

Активация на акаунт