Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 30 575
  • 665
  •   1
Отговори
# 555
Всякакви съвети какво да пипнеш, за да изчезнат рекламите.
Къде да пипна за да ми изчезнат рекламите? Питам за старото ми Xiaomi
Скрит текст:
където не съм виждал реклами освен в Гугъл хром, ама да знам все пак

# 556
Те статията хубаво са я преписали, ама коментарите отдолу и тях ли са ги преписали? Всякакви съвети какво да пипнеш, за да изчезнат рекламите. Във форума на Калдата обикновено не пишат специалисти по кърмене и захранване ...
В коментарите говорят за рекламите в приложенията и в сайтовете, които нямат нищо общо с Xiaomi. Всъщност в коментарите пишат хора, които нямат Xiaomi и отговарят за конкретната статия. В тези сайтове пишат всякакви хора. Как пропусна коментарите под същата статия от хора, които имат Xiaomi, пък нямат реклами? Някак много избирателно четеш.

# 557
Всеки телефон има настройки за реклами, но повечето хора не знаят как да си ги настроят така
Къде се настройва това?
Тук
Скрит текст:

# 558
Всеки телефон има настройки за реклами, но повечето хора не знаят как да си ги настроят така
Къде се настройва това?
Тук
Скрит текст:

Това не спира рекламите, а е дали Google да събира данни и да показва спрямо интересите ти реклами или не.

П.П. Тук също писаха потребили с Xiaomi, че нямат реклами.

# 559
Това не спира рекламите, а е дали Google да събира данни и да показва спрямо интересите ти реклами или не.
Точно това написах, че прави.

# 560
В темата назад  няколко човека питаха как се пише "й" от клавиатурата на "Самсунг" ми споделиха, че това става с натискане на "и" плюс задържане на "щ" (така се ползва вторичния знак над "щ", който е ударение.

# 561
за Й ли става въпрос или И с ударение. И с ударение на клавиатурата на гугъл gboard е като се натисне продължително И.

# 562
Става въпрос за Самсунг клавиатурата, но при мен не работи този метод..

# 563
А има модели на xiaomi действително в някои вградени  приложения излизат реклами. Това е различно от Гугъл. Оправя се при самото активиране на телефона и после мисля, че беше с dns

# 564
Да питам и тук, че ми надуха главата , трябва да купуваме подарък.
 Старичък айфон / 12 или 13 , нямам представа/ , ще се свърже ли с redmi watch 5 active ?

Гледах едно- две видео рецензии, уж да, обаче ползвателката е пробвала buds на  xiaomi  и не са били съвместими Thinking
Дано някой да е наясно, трябва да го вземем до седмица.

# 565
Мисля, че не, защото в групата на iPhone някой вече си беше купил и като не се вързал с телефона му, дошъл да пита, та половината там му се смееха как така не знаел, че не става. Ами някой му обещал, че става, продал му го, пък той да прави каквото иска след това с него...
iPhone са направени така, че да ползват само свои неща в екосистема.
Моят смарт часовник е Huawei 4-та серия и се притеснявах, че няма да се върже със Samsung S24 U заради разправиите със Huawei, ама се върза, де.

# 566
И аз така си мислех, ама са се заинатили да й купуват смарт часовник .
Естествено, бюджета не е като за Apple Watch, а и тя била харесала този redmi watch 5 active,  на друга съученичка ...
Казаха ми, че можело и друг да е, но аз съм изгубена в света на iPhone- ако имате друга идея, казвайте!

# 567
Обаче се разрових да потърся коментари и май те лъжа най-нагло в момента. 😇 В една дискусия по повод ползване на други марки с iPhone, хората пишат, че основно ползват Garmin и Huawei, но виж това

# 568
Повтарям си въпроса и в тази тема, че трябва спешно да поръчвам телефон за майка ми и ми е важно.
 Моля собствениците на Xiaomi (Redmi Note 14 Pro или някой друг от по-новите модели на марката) - имате ли впечатления дали Xiaomi продължават да пускат повече реклами, отколкото чистите андроиди? Преди време имаше такъв проблем, после бях чела, че нещо са коригирали. Как са нещата в момента?
Какви реклами? Някой беше писал, че така му се струва спрямо друга марка и то само в YouTube. Глупости са това.
Преди време (MIUI9) Xiaomi бяха решили да си субсидират телефоните, като част от приложенията пускаха реклами и беше доста досадно. Последният телефон с тази "екстра" който съм ползвал беше Редми 6А.

# 569
гледал съм във файлов мениджър на ксиоми отваряш приложението и реклама. то и windows искаха по този път в компютрите да има реклама в старт менюто.

Общи условия

Активация на акаунт