Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 31 638
  • 671
  •   1
Отговори
# 645
контактите можете да маркирате и да изберете споделяне като vcf (визитна картичка). през блутут другия телефон ще получи файла и като го изберете ще се появят новите контакти. новия телефон xiaomi ли е? досега не съм имал проблем

# 646
Oneplus е новия. Ще пробвам.

# 647
Здравейте, някой с IPhone 16 , може ли да ми потвърди, че при вас липсва приложението “Phone” и на дисплея и в сетингс? Просто го няма?

Извинявам се, намерих го! 😂

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 13:10 от Gold digger

# 648
  • Deutschland
Имам предплатена бг карта на А1. До вчера работеше, днес изписва че картата е неактивна. В телефона изписва Няма симкарта. Някакъв проблем ли имат тия? Писах им, но докато чакам, реших да питам и тук.

# 649
Да не би да не си я зареждала скоро? Нали имат някакъв срок, ако не презаредиш, ще отпадне.

# 650
  • Deutschland
Миналата седмица я купих, беше заредена. Срокът й е до декември.

# 651
изключете телефона, извадете и отново сложете картата. включете телефона, ако не намери мрежа пробвайте и на друг апарат. Ако не става е дефектирала и следва замяна на чипа

# 652
  • Deutschland
Не мога дори да я активирам от менюто, за да търси мрежа. Пише, че няма сим карта. Ще мина май през А1

# 653
А случайно някой да знае тайна опция за блокиране на позвъняване от “скрит номер” ?
“Жертва” съм на тормоз от unknown caller .
аз това се опитвах да направя преди малко и не видях никъде подобна опция, че и phone  appa си “загубих” в опитите си да намеря начин.  Ужасна тъпотия.

# 654
Влез в App Store и изтегли приложенито Phone. За другото, виж това.

# 655
  • София-Младост
Извади и постави отново сим-а.

# 656
Не мога да сдвоя безжични слушалки Huawei с Xiaomi RedMi Note 11 Pro. Bluetooth изобщо не ги "открива". Слушалките сдвоих без проблем с друга марка телефон. Моля, за помощ Flowers Four Leaf Clover

# 657
metome може би трябва самите слушалки да ги поставите в режим на търсене и едва тогава ще се появят на телефона. някои блутут аксесоари премигват в синьо червено, когато са откриваеми в режим на търсене. пробвайте като задържите бутона за включване и някой от бутоните за сила на звука.
Какъв модел са?

# 658
А как се поставят слушалките в режим на търсене ? На другия телефон ги сдвоих за половин минута, както са в кутийката и телефона веднага ги намери.
Huawei FreeBuds SE 2

# 659
  • Пловдив
Да не са свързани в момента с другия телефон и затова да не може да ги намери втория телефон?

Общи условия

Активация на акаунт