Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 30 548
  • 665
  •   1
Отговори
# 630
Има ли начин да прехвърля лесно и бързо всички номера в указателя, плюс приложенията от един телефон на друг? Ползвам плъкси, в-асист, Дайхман, Лидл плюс, на дм, букинг, Тему, школо. Ползвам и доста канали за комуникация, някои от тях само за четене на новини. С кабел, свързващ двата телефона, дали няма да стане. Между другото аз и паролата във форума не си помня, има ли начин да я видя.

# 631
С Clone phone прехвърляш всичко безжично
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.m24apps.phoneswitch

# 632
ако е самсунг новия телефон има вградено приложение smart switch, на ксиоми Mi Mover, и т.н..
Каквато марка е новия телефон, ако стария е друга марка се инсталира същото приложение като на новия и ще прехвърли данните.
Паролата може да се съхранява в мениджър на пароли, в браузъра зависи как влизате - през кое приложение във форума. ако е през хром там се пазят паролите и можете да ги видите

# 633
Стария е шиоми, новия е OnePlus. Иначе влизам през хром. Опитах, прехвърлянето тръгна много лесно, но в един момент на новия телефон се изписа съобщение, че трябва да свържа двата телефона с кабел. Нямам точно такъв с накрайници за телефон и от двете страни, има ли такива изобщо?

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 20:58 от lyatno vreme

# 634
има и накрайници, но приложението дава възможност и за безжично прехвърляне. използвайте това на xiaomi и на двата телефона

# 635
Да, в крайна сметка успях да прехвърля приложенията безжично, благодаря. Даже и тук пиша от новото устройство вече.

# 636
  • Deutschland
Не знам дали е точната тема за въпроса ми, но ще попитам. Взех си предплатена карта на А1 и искам да ползвам приложението им. При регистрацията обаче, постоянно ми изписва че абонат с такъв номер не съществува в системата им. Да не би това приложение да е само за абонати на договор?

# 637
  • София-Младост
Не би трябвало. В моето даже стои и една стара "боб" от преди 14 години. Попитайте в някой техен офис.

# 638
  • Deutschland
Сега изписва, че до 24 часа след активацията ще стане. Уж! Ще пробвам довечера.

# 639
Здравейте, може би въпросът ми не е за тук ,и се извинявам предварително.От няколко месеца ми прави впечатление ,че във фейсбук не ми излизат пъбликации,истории и снимки на бклизките ми приятели,а само на някакви,които са ми не особено близки,не ме вълнуват, никога не съм и им харесвала каквото и да е .А на приятели,които се интересувам,излизам и т.н. -нищо.Трябва специално да им влизам в профилите за да видя снимки или истории.Не са ме ограничавали категорично-това са хора с които излизаме и се виждаме често.И само реклами за каквото се сетиш,макар,че не гледам нито клипове,нито реклами-нищо.Някой знае ли как да коригирам нещата за да  виждам публикациите на близките приятели,а другите да не ми пълнят  със всичко ,което правят...? Благодаря.

# 640
Здравейте, може би въпросът ми не е за тук ,и се извинявам предварително.От няколко месеца ми прави впечатление ,че във фейсбук не ми излизат пъбликации,истории и снимки на бклизките ми приятели,а само на някакви,които са ми не особено близки,не ме вълнуват, никога не съм и им харесвала каквото и да е .А на приятели,които се интересувам,излизам и т.н. -нищо.Трябва специално да им влизам в профилите за да видя снимки или истории.Не са ме ограничавали категорично-това са хора с които излизаме и се виждаме често.И само реклами за каквото се сетиш,макар,че не гледам нито клипове,нито реклами-нищо.Някой знае ли как да коригирам нещата за да  виждам публикациите на близките приятели,а другите да не ми пълнят  със всичко ,което правят...? Благодаря.
Facebook / Фейсбук – 9

# 641
  • Асеновград
Пробвайте така. Натискате на 1. Появява се "меню" и после натискате "канали":
Скрит текст:

# 642
При мен сработи!! Много благодаря! Мислех, че съм заложник на FB спама завинаги Simple Smile

# 643
Скрит текст:
Здравейте, може би въпросът ми не е за тук ,и се извинявам предварително.От няколко месеца ми прави впечатление ,че във фейсбук не ми излизат пъбликации,истории и снимки на бклизките ми приятели,а само на някакви,които са ми не особено близки,не ме вълнуват, никога не съм и им харесвала каквото и да е .А на приятели,които се интересувам,излизам и т.н. -нищо.Трябва специално да им влизам в профилите за да видя снимки или истории.Не са ме ограничавали категорично-това са хора с които излизаме и се виждаме често.И само реклами за каквото се сетиш,макар,че не гледам нито клипове,нито реклами-нищо.Някой знае ли как да коригирам нещата за да  виждам публикациите на близките приятели,а другите да не ми пълнят  със всичко ,което правят...? Благодаря.
Пробвайте така. Натискате на 1. Появява се "меню" и после натискате "канали":
Скрит текст:

Еха-аз нещо не правя като хората..Натиснах канали и там ми излизат и групи които следя и 5-6 сайта.Тях не искам да ги пузирам.Показаха се и някои които не искам,но като ги затворя с X се оказва,че ги паузирам за 30 дни..

Отделно сложих в любими 20-тина приятели уж техните неща да се показват ,но уви-продължават другите да излизат...

# 644
Опитвам се да прехвърля част от контактите си в телефонния указател, които се намират в шиоми профила на Стария телефон в новия. Инсталирам Mi mover и на двата, но на новия не ми ьлиза активен бутона получаване, дава ми само от него да прехвърлям информация другаде. Някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт