Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 30 539
  • 665
  •   1
Отговори
# 615
След последния ъпдейт на телефона ми Самсунг, ако плъзнеш отгоре в левия ъгъл ми се показват нотификациите, а като плъзнеш в десния ъгъл - настройките. Някой знае ли дали мога да ги върна някак старото положение - където и да плъзна да ми се показват и двете?

# 616
Като плъзнете надолу до бутона за изключване има като моливче. Натискате го после горе Настройки на панела избирате и слагате отметка на заедно

# 617
Много благодаря! Получи се

# 618
  • Там...
Като плъзнете надолу до бутона за изключване има като моливче. Натискате го после горе Настройки на панела избирате и слагате отметка на заедно
Благодаря и аз!!! Явно не само мен е изнервяла тази промяна...

# 619
Благодаря много полезно и при мен се получи обаче аз имам друго питане Как може да сменя цвета на тези бутони например сини по-лесно се виждат?

# 620
При мен са сини когато са включени. Май зависи от темата, която си избрала.
Скрит текст:

# 621
Каква трябва да бъде за да са сини?

# 622
Ами моята е тази по подразбиране и на нея са сини (горе ляво). Иначе сваляш, пробваш и ако не ти харесва сменяш
Скрит текст:
А и като прегледаш темата се вижда дали са цветни
Ето тази, примерно
Скрит текст:

# 623
  • в 1001-та нощ
Натиснете на началния екран и задръжте. В ляво ще видите "Тапети и стил", а като кликнете "Визуална палитра" от там можете да смените цветовете.

# 624
Благодаря момичета с ваша помощ и аз си нагласих цветовете

# 625
Здравейте пак съм аз .Може ли малко помощ? Как да кача снимка в форум, ако я нямам (снимката) в галерията? Не ми дава тази опция- да снимам с камерата в момента и да качвам, става дума за Samsung s24?Благодаря!

# 626
Здравейте пак съм аз .Може ли малко помощ? Как да кача снимка в форум, ако я нямам (снимката) в галерията? Не ми дава тази опция- да снимам с камерата в момента и да качвам, става дума за Samsung s24?Благодаря!
Логично е, че първо снимаш и после качваш направената снимка.

# 627
Даа допълня, че ако не намалите снимката няма да можете да я качите тук.
Най-лесно е да направите скрийншот.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 10:19 от *Биле омайно

# 628
Mimeto сигурно иска като вайбър и т.н. през приложението снимаш и изпращаш. За форума и други трябва да имате съществуваща снимка и да я прикачите

# 629
Как се изключваше камерата и микрофона,  да се включва само, когато наистина ти ги ползваш? Имаше едни кодове, които се пишеха? (Самсунг Галакси А25)

Общи условия

Активация на акаунт