Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 35 468
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
Опитах се неуспешно да прехвърля данни от стария ХС на нов IPhone 17.
Трябва ли преди да започна да активирам есим на новия?
Бях си забравила паролата и докато дойдат разни кодове на мейла, нещо в прехвърлянето се прецака и го върнах към фабрични настройки.
Прехвърляйки данните в новия, остават ли и в стария?

1) Няма изискване да е активирана есим първо, аз го правих без да имам есим в новото устройство.
2) При мен мина гладко прехвърлянето, но при мъжът ми беше проблемно, ходихме до Apple и те си помъчиха доста, докато го прехвърлят. Това, което запомних беше, че новият телефон трябва да е с най-новият излязъл ъпдейт ( странно е че не е, но Rolling Eyes ) и след като мина ъпдейта, се прехвърлиха данните.
3) Данните остават и в старият апарат.

За да нулирате старият апарат ( ако няма да го ползвате или ще продавате) не забравяйте първо да излезете от профила ви в apple. В противен случай ще изтриете и от новият апарат.

# 721
Благодаря!
Ще пробвам и днес, дано успея!

# 722
От известно време всяко едно скрийнрекорд приложение крашва и спира да записва след секунди. Никакви настройки не са променяни, а преди си работеше безупречно.
Телефона е с андроид.
Някой ,да е срещал подобен проблем или да има идея за отстраняването му ?

# 723
Записването е забранено, сигурно са вкарали някакви защити в Android, с които да прецаква такива приложения.
Всъщност, ако имаш предвид запис на екрана, то има вградено такова в повечето телефони, то не може да не работи.

# 724
chill.zone - ако не може въобще да записва тогава проблема е в приложението. отидете в настройки на телефона и изтрийте кеша и/или данните на това приложение. пробвайте отново. ако ли не деинсталирайте и после отново инсталация.
има приложения в андроид не позволяват да се правят екранни снимки и др. заради лични данни ( банкови приложения, ездраве...).

Общи условия

Активация на акаунт