💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 790
  • 787
  •   1
Отговори
# 510
  • Враца
Ако мен, ме беше насочвал Тишо, аз нямаше да спукам нито един балон... мале,  какви обяснения.. че и нервен Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Софито, е страшно позитивен и търпелив човек, харесвам я . Heart

Денис, най-добре обясняваше, жалко че нямаше кой да го слуша..

Галето, хич не може да мисли с главето, за съжаление. Той и вика, дупчи на нивото на корема , тя дупчи на гърдите и дупчи едни дупчици, през един сантиметър, че се въща и между тях, сякаш балоните са микроскопични.. Не знае, колко са 30-40 сантиметра, не знае колко са 5 сантиметра... Ми, помисли малко де, после ще цивриш 24 часа!

Мишето е супер досадна, се да е отгоре, как па един път не млъкна, той каже нещо, тя две отгоре..

Ели и Йордан,  показаха че нямат грам мозък с прегръдката към Йоана и Румен. Много ме разочароваха. Много!

# 511
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет група, трите последни епизода не съм гледала, но ще пиша за:

Двойки, които не са ми интересни, защото като в театъра участват в масовката
1.Елизабет и Йордан – защо са още в шоуто е ясно, чакат си реда да ги изгонят
2. Дарина и Денис – те са пълно недоразумение, а тя е изключителен егоист и мрънкалник
3.Петя и Дилян -  много поза, много нещо, но без покритие и много пошло измислена и
преекспонирана годишнина, добре, че гледам на запис и превъртях….големи лигавщини
тя: невъзпитана, лигава и злобна егоистка, кисела от където и да я погледнеш,
винаги е сърдита и мрънкаща за нещо
той – добряк под чехъл, осъзнаващ че разликата във възрастта не е в негов плюс.
С почти  правилна оценка на ситуацията, но лиглата се мъчи да вземе връх,
а той и отстъпва, но не е глупав, по-скоро е толерантен и добродушен.
Ивана и Ивайло – бяха трън в петата на „колектива“, особено на Сиси, Марго и Йоана,
но трябваше да останат вместо миманса Елизабет и Йордан

тези две двойки за сега не са ме разочаровали и ги наблюдавам внимателно
Галена и Петър – приятни и упорите, симпатични млади хора
тя – много млада, лъчезарна, пренавита, наивна, но има време да влезе в крак
той – тих, спокоен, засмян, неконфликтен, добряк
София и Тихомир – лесно общуват, но с леко напрежение, проявиха смелост, като избраха
Ивана и Ивайло, дано това не им изиграе лоша шега, а рискът те да са следващите е голям.
Прави бяха, че от играта  „Никоя двойка не бива да си тръгва не прегърната“.
тя – усмихната, но лабилна, мъчи се винаги да угоди на Тихомир, не отстоява своето мнение, а се влияе  от неговото
той – приятен, амбициозен,  вижда ми се добряк, вечно дуднещ, но нахъсан за победа като всеки спортист

В следващ пост мисля да коментирам ВЕЛИКАТА ОСМИЦА, предвождана от Йоана......

# 512
  • До морето
Две неща ми се откроиха в епизода:
Диалогът между Михаела и Венци веднага след играта.
В: - Трябваше да ме слушаш повече.
М: - Ник'къв шанс!!!!
В: - Сега трябваше да слушаш повече.
В: - Ама такава е играта....
В: - Еми твой си е проблемът, тогава...
М: - Аз проблеми нямам!!!!

Такава комплексарка е милата, че единственият начин, по който може да изпъкне е като мачка мъжа си. Все тя да е отгоре, нейна да е думата.

И второто е моментът, в който Йоана благодари на мама и тате, че са я направили такова добро дете.....
То вярно, че никой не се буди сутрин с мисълта, че е гад мръсна, но толкова пък да нямаш реална представа за себе си.....🙄🤥🤔

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 11:12 от Boho chic

# 513
  • Враца
Boho chic , и аз този диалог визирах, но не се напънах да го цитирам.
Супер, супер, супер дразнещо налагане.

Глупостите на Йоана вече ги бях забравила.

# 514
Две неща ми се откроиха в епизода:
Диалогът вежду Михаела и Венци веднага след играта.
В: - Трябваше да ме слушаш повече.
В: - Сега трябваше да слушаш повече.
В: - Ама такава е играта....
В: - Еми твой си е проблемът, тогава...
М: - Аз проблеми нямам!!!!

Такава комплексарка е милата, че единственият начин, по който може да изпъкне е като мачка мъжа си. Все тя да е отгоре, нейна да е думата.

И второто е моментът, в който Йоана благодари на мама и тате, че са я направили такова добро дете.....
То вярно, че никой не се буди сутрин с мисълта, че е гад мръсна, но толкова пък да нямаш реална представа за себе си.....🙄🤥🤔

Абсолютно точно за Михаела. Аз такова нещо не мога да изтърпя. Обикновено винаги защитавам жените, но този Венци милия не знам как я търпи. Как пък един път тя не беше виновна....

# 515
Някои споделиха, че няма да кажат нищо лошо за дон Руци...не че няма, просто няма да го кажат Laughing  Т.е. в тяхната двойка доня Йоана е по-харесваната..

И Румчо (както го нарича Йоанна) се обиди, милия. Тя го оставала той да е прав, защото не и се занимавало.

Жалко, че не ги изритаха. Според мен ако някой извън коялицията отиде на телевизора заедно с Данчо и Елизабет, ще държат семейство юристи, както казаха за бушони.

Михаела, наистина единственното което прави е да мачка мъжа си. А той просто е слаб характер и даже не може да се защити, то с нея сякаш спориш с радио.

Незнам кое е по-лошо Галя и Петър да си вземат играта или да я загубят и после тя ни надуе главите Joy

# 516
  • София
Михаела мачка мъжа си, но той се хили, значи му харесва и знае, че на глава с нея не може да излезе..
Петя също мачка Дидо, но той гледа тъжно и веднага признава вината си, дори и да няма такава.

# 517
Elix,точно така мисля и аз.В крайна сметка никой ли не изпидуркаха(по ергенски Simple Smile)?

# 518
Може ли да споделите само, кого визирате с “коалицията”? За изпусналите, като мен 🙄🫣

Иначе и аз се разочаровах, че тези двамата останаха. Тъкмо си викам супер изравниха се, по-малкото зло ще остане .. то пък обрат, изгониха ги.
Като цяло и аз наблюдавам изсмукана от пръстите драма и преекспониране на чувства. Някъде нещо липсва, губи ми се по трасето, за да си кажа уау тези хора вЕрно са близки. Еми не.
Фаворити са ми Софи и Тишо, заедно с Галена и Петър. Някак най-естествени ми се виждат
Останалите са без коментар. 🤫

# 519
Според мен Йоана са на дъното на коалицията, ако са срещу Марго/Сияна/Мише, си заминават. Мишето определено не е от плебса, всичко смятат, те са сивия кардинал. Решават какво да се случи, но без да влизат в конфликти и се държат уважително към другите.

Хм, не мисля така, защото има следния фактор - мъжете в коалицията са водещи, не жените. А Румен с любов и умиление целува задните части на Светльо, докато Венци е мек и не той е шефът в тяхното семейство, което не се толерира от другите трима следователно е определен за плебс на коалицията. Светльо е султанът, всички около него се въртят всъщност. Мишето може да пробва какво ли не, но крайната дума ще е на Светльо, а той няма да позволи жена да властва.
Така че, Румен е душеприказчикът на Светльо и за това го сравнявам с велик везир.
Факти - Светльо държи бюджета на тяхното семейство и Сиси се оплаква, че бил много "стиснат".
Румен като се закучи и удари по масата и Йоана млъква.
Кристиян е шефът в тяхното семейство (Маргото плака на игри, означава, че не е чак толкова силна).
Мишето рипа по главата на Венци - не е останало незабелязано това поведение от другите мъже в къщата.

# 520
Коалицията са Светльо и Сияна, Маргарита и Крис, Йоанна и Румчо Joy и Михаела и Венци. За последните ме е яд, защото им симпатизирах. Обаче едно не разбирам, как Йоанна и бай Руци се намърдаха тук? Какво изобщо им харесват? Той не стига , че е селяк, ами е тъп като галош.

# 521
Коалицията са Светльо и Сияна, Маргарита и Крис, Йоанна и Румчо Joy и Михаела и Венци. За последните ме е яд, зашото им симпатизирах. Обаче едно не разбирам, как Йоанна и бай Руци се намърдаха тук? Какво изобщо им харесват? Той не стига , че е селяк, ами е тъп като галош.

Защото целува задните части на Светльо и му се подвря. Усети се той още в началото, защото е хитър селянин.

# 522
Коалицията са Светльо и Сияна, Маргарита и Крис, Йоанна и Румчо Joy и Михаела и Венци. За последните ме е яд, зашото им симпатизирах. Обаче едно не разбирам, как Йоанна и бай Руци се намърдаха тук? Какво изобщо им харесват? Той не стига , че е селяк, ами е тъп като галош.

Защото целува задните части на Светльо и му се подвря. Усети се той още в началото, защото е хитър селянин.

Мдамм, възможно. Мъжете понякога са адски елементарни, умират си някой да ги величае Grinning и да им чеше егото.

# 523
Някой по-назад беше написал, че на Дарина и Денис бяха дадени достатъчно шансове .. а всъщност, Йоана и селския й мъж, също бяха за трети път на телевизора 😕

# 524

Мдамм, възможно. Мъжете понякога са адски елементарни, умират си някой да ги величае Grinning и да им чеше егото.

Хаха, да. Не понякога - винаги! Умните жени така въртят мъжете - чешейки им егото.
Обаче Мишето не го умее това и си личи. Просто си е намерила много мек мъж.

Общи условия

Активация на акаунт