Имот в Гърция - Какво ни трябва? Тема 2

• 71 443
  • 834
  •   1
Отговори
# 720
Проверяват си от НАП по някакви критерии, при нас в момента тече данъчна проверка и не е заради липсата на доходи.

# 721
  • София
А тези, които ви проверяват, бяхте ли си декларирали имота пред НАП? Когато започнаха проверките преди 2-3 години, подхванаха точно собствениците с недекларирани имоти.

# 722
А тези, които ви проверяват, бяхте ли си декларирали имота пред НАП? Когато започнаха проверките преди 2-3 години, подхванаха точно собствениците с недекларирани имоти.
Моля ви да не всявате смут, имотът е деклариран всяка година.

# 723
  • София
Моля ви да не всявате смут, имотът е деклариран всяка година.
Какъв смут, интересно ми е на какъв принцип действат сега. Тогава действаха по данни от гръцките данъчни.
А и ако вземе се смути някой, който е убеден, че не трябва да се декларира в България, още по-добре.

# 724
  • София
Нашите имоти бяха декларирани.

# 725
Да се запиша и аз в темата. Наумила съм си покупка на имот, не бързам, но ми се иска да съм в течение на нещата. Ще прочета подробно темата, че само надникнах.

# 726
Някой може ли да помогне с регистрация в myDEI ?

# 727
Някой може ли да помогне с регистрация в myDEI ?

Мисля, че трябва първо да се издаде АФМ и след интервюто Ви изпращат логини за myDEI. Поне при мен така беше.

# 728
  • Къде ли не
Нещо се бъркате. Приложението на доставчика на ток ДЕИ няма нищо общо с приложението на данъчните ААDЕ.gr и афм- то

# 729
Имам AFM..

# 730
  • София
В офис на DEI ще си ви дадат login-и.

# 731
Къде си плащате данъка на имота? MyAADE или може и някъде на място?

# 732
  • София
Online, с карта, през MyAADE.

# 733
Къде си плащате данъка на имота? MyAADE или може и някъде на място?

Online, с карта, през MyAADE.

# 734
А потребителско име и парола за myaade ?

Общи условия

Активация на акаунт