Нашите цветя - обща тема 23

• 30 927
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден, Anyyyone! Да си здрава, много щастлива и да разполагаш с достатъчно свободно време за любимите цветенца Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Герундия,
Скрит текст:
през телефона не може да се уголемяват снимките. Когато обаче трудно сдържам любопитството си минавам на пълната версия

и тогава вече си служа с палец и показалец за местене и увеличаване.
Така го обясних, че човек трудно ще ми схване мисълта, но все пак  Joy

# 91
Всъщност може да се увеличават снимки и през телефона. Клика се върху снимката, задържа се и се отваря падащо меню, от което избирате визуализация. Снимката се отваря и можете да я увеличите и разглеждате колкото искате Simple Smile

# 92
В нов раздел обаче, а аз като съм отворила други десет и не ми се занимава 😅

# 93
Благодаря ви! 🥰
Азалията са казали, че ставала за в градината, но аз не  мисля. Не ми се рискува. Ще я местя в по-големи саксии и ще я дундуркам.
И понеже нямам сянка, и хортензията ще е в саксия и до стълбището, защото цялата градина е припек страшен. 😓

# 94
Момичета, с какво подхранвате сакъзчета и мушката, за да имат обилен цъфтеж. Югоизточна открита тераса, до към 15 ч. доста грее. Миналата година спорадично ми цъфтяха, преди години по-добре, но при всички случай далеч от разкошните цъфтежи, които виждам по балкони.
Торила съм с течен тор за балконски цветя.

# 95
Момичета, с какво подхранвате сакъзчета и мушката, за да имат обилен цъфтеж. Югоизточна открита тераса, до към 15 ч. доста грее. Миналата година спорадично ми цъфтяха, преди години по-добре, но при всички случай далеч от разкошните цъфтежи, които виждам по балкони.
Торила съм с течен тор за балконски цветя.

Може да ги ториш с мая , аспирин , йод , кристалон . На мен ми казаха , че с червената капачка е за цъфтящи цветя . Може да вземеш и течна тор за цветя . Аз миналата година бях взела 1 л от кауфланд , но нещо нямаше резултат.

# 96
  • In transit
Ени, честита да си. Kissing Heart Хортензии много обичам и винаги ги снимам. Според мен ще вирее и на слънце, но може някъде покрай оградата или къщата да я сложиш, за да има някаква лека сянка в част от деня.

Искам да попитам как се казва този храст/дърво?

# 97
Искам да попитам как се казва този храст/дърво?
Скрит текст:

Нар е това.

# 98
Честито на Ени и от мен!
Пожелавам щастие в градината и в живота!

# 99
Ауу , че сладко нарче . Ние си го завъдихме от семе . Издържа на студ . Сега мисля пак да сея . Обаче не знам дали трябва да се ашладисва ? Или да го опрашвам на ръка ?

# 100
Ауу , че сладко нарче . Ние си го завъдихме от семе . Издържа на студ . Сега мисля пак да сея . Обаче не знам дали трябва да се ашладисва ? Или да го опрашвам на ръка ?

Незнам дали се ашладисва, защото нашето си го купихме мъничко, но не го опрашвам на ръка. Цъфти и връзва. Ето го от миналата година.

# 101
Полагате ли някакви по специфични грижи за него . Нашето е мъничко 60 - 70 см .

Току що взех микс на цветя и двойно - пълно калдаръмче от кауфланд на МОЯТА ПРИРОДА . Ще ги сея да видим какво ще излезе . От друго място взех алисум . Дано да изникне, че много ми харесва . Алисума дали е многогодишен или всяка година трябва да обирам семена ?
Каня се този уикенд да видя как са цветята и да започвам да сея лека полека . Ама тия лалета ми пречат ...

# 102
Аз торих миналата година всичко на балкона с тор за цъфтящи от Кауфланд. Бяха разкошни преди свекърва ми да ги свари. Имам още малко от тази тор и пак ще им слагам, после ще търся нова.

# 103
  • Карлово
Честит празник Ани.

И аз имах рожден ден тези дни.
Ето моите цветя, а не исках повече, но на тези кандисах.

# 104
Тази година малко позакъснях с цветята, но ме беше страх да не ги загубя, не че не загубих дафинов лист, палма, огромно индрише. И с розите, новите нямам успех, но ето я пътеката с розите

Отрупани са с цвят, чакам всеки момент да цъфтят. Имам цъфнали 2

И една от мини розите

Имам и един диверсант, селски шибой

И ново върба

Днес мъжът ми прави поливната система, но се оказа че часовника е сдал багажа. Поръча нов, надявам се утре да го доставят.

Общи условия

Активация на акаунт