Майски бебета 2024г. - Тема 12

• 30 204
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм с този отговор. АГ ме попита имам ли проблеми с очите и аз казах, че досега не съм нещо на профилактичните и тя каза, че няма нужда.

При кариолог и анестезиолог задължително се минава консултация в болницата, в която ще раждам и не ми се е налагало да питам допълнително.

От днес съм в 35-та седмица 🍀❤️

# 661
  • Варна
Precious girl аз това го пия от преди бременността и не съм спиралаи до днес. Никъде не пише изрично да не се взема и аг е казвала ОК. За мен пробиотиците са задължителни и при малките деца и при възрастни в днешното време на храни-убийци. 😄 няма да ти навреди, а най-много да помогне Wink

Честит да бъде Божидар!
Да расте здрав и много щастлив! ♥

Момичета, излязоха ми стрептококи на микробиологията и съм на Зинат 7 дни. Имам и гъбички, за тях ми изписаха Макмирор. Знаете ли дали този пробиотик е подходящ за бременни, пропуснах да попитам АГ?
Скрит текст:

# 662
За секцио е задължително кардиолог и анестезиолог,за другото нз

Изкарах дрехите от каката 56,62,и малко 68 е попаднало ...всичко мирише на застояло ...бялото е засечено голяма гадост...пуснах на 40 да видим какво ще излезе ....на 60ми се вижда много и омекотител нямам 😒направо ми се струва че ще купувам ама да видим .....🫠

# 663
  • София
Благодаря, момичета! А в коя седмица препоръчвате тези прегледи (очен, кардиолог, анестезиолог)?

# 664
Аз днес ще гладя,че всички дрешки извадих смачкани от пералнята Confused Така ми се искаше да ми се размине гладенето,много мразя

# 665
И аз днес влизам в 35-та Simple Smile

Аз много се притесних със сушилнята, на каква програма ги пуснахте? Аз ги извъртях два пъти - веднъж на бърза, веднъж на една дето уж ги вади готови за гардероб, обаче са мокри. Не посмях да и засиля сушенето, да не ги свия. Ако някой има съвет (особено за сушилня на БОШ), ще съм благодарна.

Очен аз минах в 33, ако не се лъжа, а другите два мисля са в 36-та.

# 666
Благодаря, момичета! А в коя седмица препоръчвате тези прегледи (очен, кардиолог, анестезиолог)?
Около седмица,десетина дена преди секцио

# 667
Мен на очен ме пращат 33-34гс ( аз съм от юнската група).
Моето бебе се завъртя мн очетливо в 27гс усети се мн болезнено и ясно. От тогава е в мноого ниска долна позиция, лекарката ми го потвърди вчера. Направо понякога като се намества имам усещането, че може да “изпадне”😂 за щастие имам някаква брутална шийка от сорта на 6см и не е проблем тази позиция, която е заело бебето.

# 668
Аз много се притесних със сушилнята, на каква програма ги пуснахте? Аз ги извъртях два пъти - веднъж на бърза, веднъж на една дето уж ги вади готови за гардероб, обаче са мокри.

Гледам етикетите за степента. Обикновено е ниска и после досушавам на сушилник, иначе според мен може и да се свият доста.

# 669
Аз много се притесних със сушилнята, на каква програма ги пуснахте? Аз ги извъртях два пъти - веднъж на бърза, веднъж на една дето уж ги вади готови за гардероб, обаче са мокри. Не посмях да и засиля сушенето, да не ги свия. Ако някой има съвет (особено за сушилня на БОШ), ще съм благодарна.

Пускай по-малко дрешки. Нямаш ли програма за памук (предполагам, че повечето са такива)? Като са дребни лесно се заблуждава човек, че са малко, обаче аз напълних два вакуумни плика и яко си тежат.

На очен бях в 34-35 мисля, но аз съм си с проблеми. Ако нямате никакви драми не виждам защо да ви пращат. Анестезиолог мисля, че при прием за раждане консултира, но ще питам утре като ида на преглед.

# 670
Аз си ги извъртях на час и половина, нищо не се е свило. Само тензухените пелени излязоха ужасно намачкани, но здраве да е

# 671
В сушилнята нашите дрехи ги пускам на програма cotton extra dry и излизат топли и сухи. Имам програма iron dry за последващо гладене - мисля бебешките на нея да пусна ( сушилня миеле).

# 672
Аз правя проба с едно засечено боди с препарат да видим дали ще излезе мръсотията,не ми се искаше че е бебешко ама да видя поне така ще излезе ли🤷

# 673
На очен бях около 33та седмица и съм с препоръка за секцио заради изтъняла ретина.

На консултация с анестезиолог съм тази седмица (края на 36-та). Някой знае ли какво представлява?

Не са ми казали да записвам час за кардиолог.

Чудя се вие пускали ли сте си или ще пускате ли INR? Изследването, което измерва времето, необходимо, за да започне кръвта да образува съсиреци. Преди е било в списъка с изследвани за болницата, но досега нищо не са ми казали.

# 674
  • София
Върнах се от тонове, всичко е наред. Малкият пак се местеше и риташе коланите, не е неговото това. Simple Smile  Аг-то ме погледна и на ехограф - и там всичко е точно. 2700 е бебока. Лекарката каза, че е добре. Другата седмица ще ми вземе секрет и ще ми дадат направление за хоспитализация. Ще попитам и за консултация с анестезиолог и кардиолог. При приемането ли има такава, не знам как процедират. Както и изследванията за вирусологията на място ли се правят или няма значение. Днес просто не се сетих да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт