Отговори
# 240
Щастлива съм, имаш лично съобщение

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 16:09 от Mama Ru

# 241
  • София
Sisill, а откъде видя как е оценен преразказа ?

Логвам се в "Регалия - електронно обучение"
От лявото меню избирам Моите курсове>> Пробен изпит по БЕЛ, 7. клас, 31.03.2024 г.>> Оценки
Там вждам таблица с оценките за 2те части
Кликам върху линк  Предаване на преразказа
Скролвам надолу и там има таблица с критериите
Първа колона критерий, втора колона коментар от тяхна страна и 3та колона колко точки от колко са дадени.
После най-отдолу на страницата има "Бележки в PDF" и линк с името на детето който отваря ПДФ с преразказа и как е поправен с червено.
Благодаря за поясненията, но при мен няма такова, даже на оценки като отида не виждам точките му, може още да не са заредени, а може и това да е само за ученици на школата ? Или пък ако сте го правили онлайн ?
И в профила на моето дете няма такова нещо. Sad

# 242
Благодаря за поясненията, но при мен няма такова, даже на оценки като отида не виждам точките му, може още да не са заредени, а може и това да е само за ученици на школата ? Или пък ако сте го правили онлайн ?
Онлайн е правен изпита.

# 243
  • Варна
Наборът, поиска и получи разрешение да си направи профил в тик ток и инста, след като навърши 13. При условие, че го следвам в инста, а сестра му в тик ток. Да се вижда какво се качва, ако изобщо го прави. Снапчат и Вайбър имаше и преди, но то си е само за комуникация с познати. Към фейс не проявява интерес, защото бил за дърти. 😁
Винаги съм държала да знам къде и с кого са децата ми. Познавам повечето им приятели, а и доста се събират вкъщи, зимно време. Когато тръгне за някъде, звъни да знам че е пристигнал. Иначе си обикалят целия град, нямат проблеми. Вечер до осем трябва да са вкъщи, а лятото може и до 21,30 ако имаме предварителна уговорка.
Винаги съм се стремяла да съм приятел с децата, Но все пак да не забравят и, че съм мама 😉

# 244
Sisill, а откъде видя как е оценен преразказа ?

Логвам се в "Регалия - електронно обучение"
От лявото меню избирам Моите курсове>> Пробен изпит по БЕЛ, 7. клас, 31.03.2024 г.>> Оценки
Там вждам таблица с оценките за 2те части
Кликам върху линк  Предаване на преразказа
Скролвам надолу и там има таблица с критериите
Първа колона критерий, втора колона коментар от тяхна страна и 3та колона колко точки от колко са дадени.
После най-отдолу на страницата има "Бележки в PDF" и линк с името на детето който отваря ПДФ с преразказа и как е поправен с червено.
И в профила на моето дете няма такова нещо. Sad

Мисля, че това е само ако изпита е онлайн. За присъствените изпити, категорично ми казаха, че нямат възможност да сканират всички. Получавате си резултата по модули и статистиката, а изпита на хартия или от офиса, или когато те го дадат на детето. В последния мейл за математиката, са писали, че ще раздадат на децата изпитите по български.

# 245
От Междучасие евентуално тази събота ще получи работата си с корекциите. Ще ги постна. Иначе официално пращат отговорите след 2 седмици като пратят имейлите.
Благодаря много! Мислех си, че процедират както и Регалия и публикуват отговорите още след ден-два.
Отговорите за ПИ по математика на Междучасие
https://drive.google.com/file/d/1bs1i5xL4EgLBXbCtDutI-ks_KpJWVErZ/view

При нас резултатите са плачевни.....

# 246
Нали ПИ по МАТ в Междучасие се славят с това, че са много по-трудни от реалното НВО.
Аз затова се чудя дали изобщо да го давам на наборката. Съвсем ще си развалим настроението....
Иначе си го запазих, де. Голямо благодаря на мамите, които отделят време да качват тези ПИ Flowers Hibiscus
Допълвам се - някой има ли статистика за последния ПИ по МАТ на Регалия? Може би е качвана тук тази информация и съм я пропуснала.

# 247
Нали ПИ по МАТ в Междучасие се славят с това, че са много по-трудни от реалното НВО.
Аз затова се чудя дали изобщо да го давам на наборката. Съвсем ще си развалим настроението....
Иначе си го запазих, де. Голямо благодаря на мамите, които отделят време да качват тези ПИ Flowers Hibiscus
Допълвам се - някой има ли статистика за последния ПИ по МАТ на Регалия? Може би е качвана тук тази информация и съм я пропуснала.
Имам статистиката на Междучасие

Кратка статистика на проверените работи до момента:

Първа част - статистика:

- среден резултат - 41/65 т.

- най-нисък резултат - 9/65 т.

- най-висок резултат - 65/65 т.

Втора част - статистика:

- среден резултат - 11/35 т.

- най-нисък резултат - 0/35 т.

- най-висок резултат - 35/35 т.

# 248
  • София
Изпитът на Междучасие е балансиран и не е труден.

# 249
Ами долу-горе е като предишните , средния резултат все е 52-53 точки

# 250
  • Бургас
Момичета, черпя Ви виртуално за моя рожденик!

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 21:33 от *Sesil*

# 251
Тоест е съпоставим с реалното НВО?

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 07:43 от Kalisi

# 252
Да е жив и здрав рожденика, *Sesil*! Много късмет не само през тази година! "Да си намери" неговото училище и възможно най-малко нерви за теб покрай НВОто и кандидатстването!

# 253
  • София
Тоест е с поставим с реалното НВО?
Визирам последния пробен изпит, който беше пуснат в темата.

# 254
Sesil да е жив и здрав рожденика и да попадне в най -якият клас !

Общи условия

Активация на акаунт