Мнения за Оземпик?

• 50 589
  • 580
  •   3
Отговори
# 390
Здравейте! Колко време след първата инжекция започнахте да сваляте килограми? Кога намаля апетита ви? Аз съм с диабет тип 2, от 2 седмици съм на Оземпик 0,25, но апетита ми си е същия и като преди лекарството.

# 391
  • София
Здравейте! Колко време след първата инжекция започнахте да сваляте килограми? Кога намаля апетита ви? Аз съм с диабет тип 2, от 2 седмици съм на Оземпик 0,25, но апетита ми си е същия и като преди лекарството.
При мен, апетита намаля още на втория ден, първата седмица свалих 1,5кг., което ми се стори много и хапвах повече следващата. За 6 седмици съм 6кг. надолу, от миналата седмица съм на 0.5.

# 392
Апетита ми намаля неусетно, може би мина месец.

# 393
Апетита ми намаля неусетно, може би мина месец.

Осезаемо намален апетит започнах да усещам когато стигнах доза от 1мг седмично.

# 394
Мое приятелско семейство го ползваха и са отслабнали доста. Не са споделяли за никакви странични ефекти. Спазват здравословен начин на хранене без физически упражнения. Интересното е, че изглеждат много по-млади, а са на по 65 години. Мъжът е след прекаран инсулт и се налагаше да отслабне без да се натоварва физически.

# 395
Момичета тези от Вас, които вече сте на Мунджаро … от 1мг Оземпик как преминахте на другия медикамент , какъв е срока  му на съхранение след отваряне ,начина на приложение ,коя писалка е изгодна…и т.н предстой ми в Петък ходене при докито за контрола … ако ми предложи смяна на оземпика по една или друга причина би се иска да съм по-за идната и да мога да реагирам. По- доволни ли сте… по-добри резултати ли дава… странични ефекти как са при приложението му… честно казано всичко свързано с това че интересува и би ми било полезно. Благодаря предварително. Който прецени може и на лично да ми пише,за мен не е проблем ,ще се радвам 🍀

# 396
Здравейте, е ендоркинологът не иска да ми изпише оземпик а съм с ИР. Тя е против тези лекарства и казва че само с промяна на режима мога да се оправя. Продължавам да качвам кг и вече не се чувствам въобще добре, тежко ми е ужасно е. Дали може да ми препоръчате ендокринолог за гр София, който е по-склонен да изпише лекарство?

# 397
  • София
LaLa Lend, джипито може да ти го изпише. И си намери гастроентеролог да ти следи жлъчката, защото при по-бързо сваляне на килограми започва да се задържа шлака в нея.

# 398
Момичета мой познат с аптека каза че Оземпик бил много ограничен …. Вие успявате ли да си намерите 1мг ? Имате ли представа защо изчезна изведнъж и кога се очаква отново да се намира малко по-свободно.

# 399
  • София
Аз успявам да намеря от 1мг., но установих, че няма да ми трябва опаковката от 0.5мг, тъй като от 1 ми излиза по-изгодно да слагам 8 пъти.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 11:35 от nad_tab

# 400
Проблеми с доставките имаше от началото на годината, но от поне месец си има редовни доставки, поне в големите аптеки.

# 401
Аз успявам да намеря от 1мг., но установих, че няма да ми трябва опаковката от 0.5мг, тъй като от 1 ми излиза по-изгодно да слагам 8 пъти.
Ако някой иска 0.5, да ми пише, закупен преди 3 седмици в срок до края на 2027г.
Може ли да споделите резултата от тези 8 пъти? 1 писалка с 4 игли, през колко време се поставят?

# 402
  • София
Игли се продават във всяка аптека.

# 403
# 404
Ако някой иска 0.5, да ми пише, закупен преди 3 седмици в срок до края на 2027г.
Може ли да споделите резултата от тези 8 пъти? 1 писалка с 4 игли, през колко време се поставят?
Поставя се веднъж седмично.Тая писалка с 4 игли стига за 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт