Мнения за Оземпик?

• 81 958
  • 813
  •   2
Отговори
# 810
Що не пиеш кола зеро? Тя си е ок при ИР, да , не е най полезното нещо, ама аз си пия по едно кенче , гилти плежър ми е 😂
Не е съвсем така, че и подсладителите вдигат инсулина. Вече при кого колко сигурно варира, но съм виждала точно след кола зиро да прилошее на човек от паднала КЗ - инсулин се отделя, а то нужда няма от него и КЗ пада прекалено...

# 811
  • София
Аз докато бях с ГД съм си тествала КЗ след кола зиро и никакво влияние не е имало, все едно нищо не съм пила, при всички случаи е по-добре от обикновенна кола.

# 812
  • София
Що не пиеш кола зеро? Тя си е ок при ИР, да , не е най полезното нещо, ама аз си пия по едно кенче , гилти плежър ми е 😂
Не я харесвам, остава ми гаден послевкус от подсладителя. Като ще се тровя, да е качественo Mr. Green

# 813
Не я харесвам, остава ми гаден послевкус от подсладителя. Като ще се тровя, да е качественo Mr. Green

Оземпик е за лечение на диабет. Деветте килограма са си точно толкова, колкото се очаква да свалиш с него. Ако искаш повече поискай да ти го сменят с Мунджаро.

Интересно ми е защо няма информация за HbA1c, или аз съм пропуснала. Това е стандартния тест с който се проследява диабет. От обременяване ежегодно няма смисъл.

Иначе резултатите ти са чудесни.

Общи условия

Активация на акаунт