Качествена дограма - 4

• 18 497
  • 379
  •   1
Отговори
# 195
Мислите ли, че ако ги разделим ще избегнем проблеми с ПВЦ-то или е по-удачно да търсим качествен алумин? Доволни ли сте от обикновената врата? Благодаря!

# 196
  • Пловдив
От обикновените врати съм доволна ,ако изключим и техния размер .Над 90см широчина ,ако е изложена на пек пак се деформира и пропада .Тази ,която е под верандата и не се нагрява директно е 110см×240см ,с усилени веханизми за 150кг тегло и е добре вече 5г .
Останалите 2 ,които са 100×240 и са на юг се ползват рядко и въпреки това има нужда да се реглират .
Ако може да си позволите алуминия ,винаги е по-добрия вариант ,ако не -разделяне на ПВЦто .

# 197
За плъзгащите врати много хора в темата за строителството се оплакаха, че е много тежка, трудно се отваря. В нашата къща едно от най-хубавите неща е точно плъзгащата врата към верандата. Вижте на живо механизмът, който Ви предлагат, за да разберете дали би Ви допаднал.
Нашата се води плъзгане с повдигане без праг. При нас има делител, но това беше наше желание. Профилът е дървен, може би и това има значение.

# 198
Може ли мнения за Rehau Synego 80mm, ако някой има отзиви?

# 199
Здравейте. Взех две оферти за нашата дограма. Коя според вас да изберем?

Това е наш познат майстор. Цената му е 12 600лв, с включена цена за первази и комарници.

Това е оферта от Ворошилов с крайна цена 16 300. С всичко включено.
Бях и в профил груп. Цената е 21 000лв за саламандър. Голяма разлика в цената. Къде още да разпитам за дограма кьомерлинг? В София

# 200
  • София
Здравейте. Взех две оферти за нашата дограма. Коя според вас да изберем?

Това е наш познат майстор. Цената му е 12 600лв, с включена цена за первази и комарници.

Това е оферта от Ворошилов с крайна цена 16 300. С всичко включено.
Бях и в профил груп. Цената е 21 000лв за саламандър. Голяма разлика в цената. Къде още да разпитам за дограма кьомерлинг? В София
За 5-те прозореца с размерите от картинката ли са тези цени, които споменавате? Твърде високи ми се виждат всички оферти.

# 201
Френските с размери 300/210см са три броя с маханизъм WV за плъзгане. Този с размери 128/142см са два броя. В цената са включени три комарника плисе за френските прозорци и 5 комарника на панти за останалите. Цвета е златен дъб, первазите за прозорците също.

# 202
Здравейте. Не намерих по-нова тема затова ще задам въпроса си в тази.

Някой знае ли фирма, изработваща дограма за малки кръгли прозорци? Тъй като останалата част от къщата е с Rehau pvc търсих първо такава. Но не откривам.
Прозорчето е не по-голямо от 70 см диаметър. Но не съм в момента там, за да го измеря точно. В Интернет видях реклами на китайски кръгли прозорци, обаче съм скептична.

Искам да сменя това прозорче. Склонна съм дори да не е златен дъб като на останалата част от къщата, само и само да намеря (е, разбира се без бяло). Склонна съм да не е pvc, а алуминиев профил въпреки, че останалата част от дома е с pvc.
Скрит текст:

Характерното при това прозорче е, че стъклото сякаш е поставено в нещо като бетонена рамка. Май предпочитам тя да се запази. Не искам да го избивам и да го превръщам в нормален прозорец. Някак е част от дома ни, специфична мъничка негова особеност на партерния ни етаж и искам така да си остане. Само да го сменя с истински стъклопакет, защото в момента е просто едно единично стъкло както е било направено преди 40 години

# 203
Здравейте отново,

Тук си намерих Лукспласт и останах много доволна. Мисля, че пак тук си намерих и доставчика на безпрофилно ГласСистем от Пловдив и пак останах много доволна.

Сега съм в процес на търсене на фирма за алуминиеви капаци с подвижни ламели, която работи в София. Някой дали е слагал, да препоръча фирма?

# 204
Здравейте! Да попитам и тук, макар че пуснах тема,но докато я съзре някой, който може да помогне, може и да сме приключили с взимането на решението. Та питането ми е дали някой е правил "обръщене" на прозорци с г-образни pvc профили?

На страницата на фирмата, която открих, че ги прави и евентуално монтира, твърдят, че е без прахоляк и без допълнителни майстори,  но не намирам почти никаква информация.  Дори отзивите им в гугъл са предимно заради дограмата им, а за тази профили много оскъдно тук-там по фейсбук групи. Но на мен ми се иска ако някой има такива профили поставени около прозорци със сменена дограма да сподели лично мнение.

# 205
Здравейте. Ще слагаме дограма Рехау, но се колебаем между 5 и 7 камерна. Троен стъклопакет. Коя да изберем? Разликата в цената е 1800лв

# 206
Дограмата се слага за десетилетия. Никога не пестете, защото после ще съжалявате. Тази житейска истина съм я изстрадала.

# 207
Здравейте. Ще слагаме дограма Рехау, но се колебаем между 5 и 7 камерна. Троен стъклопакет. Коя да изберем? Разликата в цената е 1800лв
Предполагам офертите са Rehau Euro 70 (5 камерна)  и Rehau Synego (7 камерна).

Ние също имахме оферти за двете. Избрахме Synego и съм супер доволен.
Наистина не си струва да спестите 1800 лв, за нещо което следващите 10-15 години ще ви изолира.

# 208
Да рехау синего е. Не са проблем тези 1800. Питам дали си заслужава. Благодаря

# 209

Здравейте, от коя фирма са офертите /ако е за гр. София/? Благодаря
Тепърва започвам да проучвам фирмите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт