майки от кр. поляна или зап. парк

• 9 185
  • 219
  •   2
Отговори
# 135
Цитат на: mirtama
да Карла. Сестра й също ми е приятелка и се казва Ади. Но те се преместих в Овча купел. Иначе заедно ходим на бялото. Познаваш ли ги

Даа и Сашо е мъжа и Laughing

# 136
да точно така

# 137
ти откъде ги познаваш. Щоото и аз се мъкнех все стях докато не се омъжихме. Т.е до миналата година

# 138
ти откъде ги познаваш. Щоото и аз се мъкнех все стях докато не се омъжихме. Т.е до миналата година

Ади от Сашо
Сашо от Стичо
Стефан живееше до моя блок,а сестра му беше съученичка на брат ми
Петя я знам по физиономия не я познавам
Абе с две думи от квартала Laughing

# 139
а стичо и аз го познавам

# 140
Я ,бързо вси4ки по една снимка за разпознаване Wink Пък аз ще съм голямата изненада лятото Mr. Green

# 141
хей ето ме и мен
Здравейте бъдещо мами - съседки. Ще се радвам да ви приветстваме в нашата скромна тайфа щон времето стане по-приятно и се появят вашите бебоци. Стискам ви палци.

# 142
Цитат на: A.A.M.Belev
Я ,бързо вси4ки по една снимка за разпознаване Wink Пък аз ще съм голямата изненада лятото Mr. Green

ти ни изненадай, амам гледай да не ни подтиснеш с няква феноменална фигура

# 143
Цитат на: Eva
Цитат на: A.A.M.Belev

ти ни изненадай, амам гледай да не ни подтиснеш с няква феноменална фигура
Айде сега няма да ми се сърдите Mr. Green  #Silly Я по-добре виж в красива мама диетата и запрятай ръкави-да се изненадаме взаимно Grinning

# 144
Не мога да повярвам, че в нашият красив квартал има толкова много майчета! Скоро се прибираме и много ще се радвам да си спретнем една хубава среща  се запознаем и сладко да си  побъбрим. А нищо чудно вече и да се познаваме!? Wink И ние сме на последната спирка на десядката

# 145
хей мами Simple Smile малко късно видях темичката.
Аз съм до Тина Киркова, пред стадиона и си чакам бебчето през Юли, аможе и Юни както то си реши Simple Smile)

# 146
Цитат на: Casey
има ли бъдещи майки от красна поляна или западен парк.

Аз съм в периферията - Разсадника срещу Св. София Grinning
Всеки ден гледам как изписват бебчета  Grinning

хей и аз съм там в 10 бл. може да се познаваме:)

# 147
Цитат на: mickey
хей и аз съм там в 10 бл. може да се познаваме:)

Аз съм от другата страна Simple Smile
Но може да сме се засичали из квартала. Аз доста си разхождах коремчето  Grinning

# 148
Цитат на: mickey
хей мами Simple Smile малко късно видях темичката.
Аз съм до Тина Киркова, пред стадиона и си чакам бебчето през Юли, аможе и Юни както то си реши Simple Smile)

с теб сме се срещали и в юлската темичка, помниш ли ме?  #Milti

# 149
Може Кейси, не е изключено.Толкова се радвам че има и други бременеещи в квартала че след месец като изляза в боничен ще има с кого да си бъбря #Milti

Общи условия

Активация на акаунт