🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 342
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 570
Алек изгони Силви за една хармоника и смехотворни заплахи без дори да се сбогува с нея, а слушаме в национален ефир да се обижда на етническа основа, сто пъти нарече Виктория "циганка" Това е недопустимо!

Добре, но аз не разбирам защо да наречеш някого циганин е обида?
Циганският етнос е познат като такъв и те самите се самоопределят като цигани. Дали ще са роми, цигани или гюпти (преди години циганите са искали да се наричат гюпти - древно египетско племе, сега искат да са роми), но все е този етнос. Защо да е обида?
Защото те наричат така с цел да те обидят, както да те нарекат "селянка" без тази дума също да е да е обидна

Добре, но ако така ще съдим, то Виктория също обижда. Но, оказва се, че да я нарекат циганка е език на омразата, а тя когато обижда, не е език на омразата. Що за двоен стандарт?

# 571
Виктория е говорила много и за всички, повечето неща неприятни и саркастични, но от порядъка на "фалшива, престорена" и др. под, преди всичко е квалифицирала поведение и действия. Не си спомням да е наричала някого "мръсна, черна, грозна, тъпа, циганка" или други обиди, с които единствената цел е да принизиш и смачкаш отсрещния.  Изобщо не ме подразни, че каза на ергена .На кого да се оплаче - на арменския поп ли? Нали чухте, че и Тушев не можа да озапти грозните думи на Теа.

# 572
В случая Теа много прекали. Чак на етнос взе да обижда.
Ми да не се обижда Виктория, к'во се е завайкала. Как се обиждаш на "циганка", ако смяташ, че не си?

В случая всички са наясно каква е Тея, никой не я харесва.Значи все пак Виктория е няколко крачки пред нея.Не може да се поставят наравно.
Аз я харесвам. Не харесвам Виктория. Такива като нея ги избягвахме в училище и никой не ги харесваше. Винаги бяха сами, защото са ДОНОСНИЦИ!

# 573
Е, това не го очаквах.

# 574
В случая всички са наясно каква е Тея, никой не я харесва.Значи все пак Виктория е няколко крачки пред нея.Не може да се поставят наравно.

Е, то Габи пък голяма част от тях харесваха, та не бих се доверила.
Смешното е, че се размениха много по-грозни обиди, но се хванахте за етноса. Браво, добре обучени в политическа коректност.

# 575
Ми да не се обижда Виктория, к'во се е завайкала. Как се обиждаш на "циганка", ако смяташ, че не си?

Аз я харесвам. Не харесвам Виктория. Такива като нея ги избягвахме в училище и никой не ги харесваше. Винаги бяха сами, защото са ДОНОСНИЦИ!

Виктория с "аз си казвам цялата истина" някак странно се тръшка, когато на нея й казват цялата истина.
Значи тя може да казва истината, а на другите това е забранено и е език на омразата спрямо нея?
Ти да видиш.

Алек вече я е разбрал Виктория. Тея още не я е опознал добре. А, изгони я! Следващата трябва да е Вики.

# 576
Тамън щях да кажа, че Генчо ми липсва, но ако я изгони, ще е правилното решение. Барбара и Виктория да я последват.

# 577
  • България
Теа пак се разциври. Ще ви черпя днес с бонбони и алкохол. Най-досадната ми участничка този сезон отпадна!
Скрит текст:

# 578
  • София
Шах с пешката. Виктория победи.

# 579
Е, това не го очаквах.
Продукцията си я изгони. А сега Виктория какъв хейт ще изяде заради тази си постъпка, както и Сашко!

# 580
Много политкоректни в този форум. Но понеже темата е предаването, нека разгледаме две хипотези: казват й, че е такава, тя не е, но за нея това е смъртна обида и затова толкова се разстройва. Казват й, че е такава, тя е такава, но я е срам от произхода й, има страшни комплекси и толкова се обижда, че отива да се оплаче. Хмм. Кой ли вариант е по-вероятен. Според мен Тея изрече много по-обидни думи по адрес на Виктория, но явно това ни е границата.

# 581
Сега, ако трябва всичко да е честно, Виктория също трябва да излети.

# 582

Намери я из социалните мрежи. Според мен ще си паснете!

# 583
добре, че изгониха това русо недоразумение..
иначе трябваше в утрешния епизод да има реклама на бисквити 'негърче' вместо на цикатридината...

# 584
Виктория удобно забрави как е обиждала тя .

Общи условия

Активация на акаунт